FOTBAL  »  LIGA 2  »  REFORMĂ

„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”

FOTO: Facebook @csconcordiachiajna
FOTO: Facebook @csconcordiachiajna

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 17:19 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 17:33

Concordia Chiajna pregătește schimbări masive înaintea noului sezon din Liga 2. Contractul antrenorului Eugen Trică (46 de ani) a fost reziliat, jucătorii au fost amendați, iar mulți dintre ei vor părăsi formația în vară. 

Concordia Chiajna, formație cu pretenții de promovare la startul stagiunii, a dezamăgit crunt. Ilfovenii au ratat play-off-ul, iar în ultima rundă din play-out s-au făcut de în fața codașei Unirea Constanța, eșec 0-1.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România pune umărul la renașterea unei echipe uitate: „Nu e nicio glumă”
REÎNFIINȚARE
Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România pune umărul la renașterea unei echipe uitate: „Nu e nicio glumă”

Reformă totală la Concordia Chiajna 

Conducerea clubului nu a trecut ușor peste acel moment. Antrenorul Eugen Trică a fost demis, iar jucătorii au fost penalizați cu câte 30% din banii pe care îi mai aveau de încasat în actuala stagiune. Toate contractele fotbaliștilor vor fi reziliate și se vor semna noi înțelegeri. 

O singură certitudine există în acest moment la Chiajna. Se va construi un lot nou, cu Gabriel Tamaș om de bază. 

 „Vom avea săptămâna viitoare o ședință în cadrul căreia vom stabili noul tehnician. Avem o listă cu câteva nume. 

Gabi Tamaș rămâne la Chiajna. Nu 100%, ci 150%. Vom reface lotul din temelii, pentru că sezonul următor vom avea același obiectiv, promovarea”, a spus Cristi Tănase, președintele Concordiei, la Metropola TV.

5,50era cota Concordiei Chiajna la promovare la startul actualei stagiuni

VIDEO. Cum a plecat Gabi Tamaș de la FCSB, după ce a întârziat la micul dejun: „Am închis telefonul și aia a fost”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Florin Talpan aprinde derby-ul Dinamo - CSA Steaua: „M-am săturat de clone din astea! Dinamo e în Liga 3” + Juristul l-a amenințat și pe Oprița

VIDEO Reacția lui Charalambous când a fost întrebat de protestul arbitrilor împotriva lui Becali: „Nu vreau să vorbesc urât”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
danglumetu
danglumetu  •  14 Mai 2023, 19:17

nu poate exista clauza contractuala cu asa o prevedere! n-au bani sa-i plateasca, asta e cauza! parodia asta de ziarist putea sa se deranjeze si sa ceara si parerea vreunui jucator! de apt, cam cum e metropola post de tv, asa e si asta ziarist!

cristi05
cristi05  •  14 Mai 2023, 08:08

Trio TTT a reusit cu greu sa rateze play-off-ul dupa ce tanase si trica au schimbat jumate din echipa care batuse. buzau si slobozia (1-0) si a aparut tamas cu care au luat 2 goluri de la metaloglobus in meciul decisiv. Si dom premar continua cu tanase si tamas ! (daca va mai fi premar)

penultimul
penultimul  •  14 Mai 2023, 00:37

Noi contracte -plata se va face in butoaie de pelin și de roșioară de Dăbuleni.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează