FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

Florin Talpan aprinde derby-ul Dinamo - CSA Steaua: „M-am săturat de clone din astea! Dinamo e în Liga 3” + Juristul l-a amenințat și pe Oprița

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 11:45 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 12:38

Dinamo și CSA Steaua se vor întâlni pe 15 mai în derby-ul etapei a 9-a din play-off-ul Ligii 2, iar între cele două rivale se duce un duel al declarațiilor.

  • Dinamo – CSA Steaua se joacă luni, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și PrimaSport

După ce Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, și Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, au contestat prezența Stelei în play-off, pe motiv că nu are drept de promovare, Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a venit cu o replică acidă.

Victoria de la Galați a lăsat urme » Ovidiu Burcă a pierdut 3 fotbaliști pentru derby-ul cu Steaua
Dinamo - CSA Steaua
Victoria de la Galați a lăsat urme » Ovidiu Burcă a pierdut 3 fotbaliști pentru derby-ul cu Steaua

Florin Talpan o atacă pe Dinamo înainte de meciul cu CSA Steaua: „M-am săturat de clone din astea”

Domnul Nicolescu să-și plătească jucătorii, că s-au plâns jucătorii că nu li s-au plătit salariile. El vorbește? Să tacă! Am înțeles că nu și-a plătit restanțele către jucători. Așa știu eu! O să vedem. Eu zic că nu trebuie să ținem cont de ce spune domnul Nicolescu.

Eu știu că Dinamo e în Liga 3 și sper să promoveze. Serios, m-am săturat de clone din astea primite de Federație. Nu știu cine îi primește”, a spus Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Acesta a vorbit și despre meciul dintre Dinamo și CSA Steaua, spunând că dacă „militarii” vor pierde, ar trebui să existe demisii în rândul echipei roș-albastre.

„Dacă Steaua ia bătaie cu Dinamo, atunci toți care s-au preocupat de acel meci trebuie să își dea demisia, indiferent de nume sau de ce au făcut! Au avut toate condițiile la dispoziție și chiar nu înțeleg ultimele rezultate

Eu, dacă eram comandant, îi dădeam afară de multă vreme! Conducătorii trebuiau demiși! La Dej știți cum au primit golul, la Oțelul la fel. La Iași te duci și iei cinci goluri...Nu se poate așa ceva! Mi se pare o lipsă de profesionalism! Când iei 5-1 și când iei golurile alea, înseamnă că în apărare e o degringoladă totală”, a adăugat Talpan.

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații după victoria celor de la Dinamo cu Oțelul Galați: „E o descătușare, veneam după multe meciuri fără victorie”

Citește și:

„Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”

Lovitură după lovitură pentru Steaua » Legea lui Dîncu a primit un nou aviz negativ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  14 Mai 2023, 01:27
Postat de Catalynn.._. pe 13 Mai 2023, 22:41

Corect! Tu erai fcsbist însă ceilalți fcsbiști nu îți dădeau deloc pace, ei nu voiau sa recunoască ca sunt fcsbiști ca și tine, lor nu le place aceasta titulatura. Din 10 Mai pe “buletinul” tău de microbist scrie însă clar FCSBIST! Definitiv! :-))) Nimeni și nimic nu te poate văduvi de aceasta mândrie! :-)))

Pai si ce vrei,sa dea omul 5.3 mil euro anual,ca sa se poata numi stelist?

Vvvvvv
Vvvvvv  •  14 Mai 2023, 00:20

Are perfecta dreptate Florin Talpan. CS Dinamo a jucat azi meci de fotbal in Stefan cel Mare, nu la Clinceni, nu pe Arcul de Triumf. Culmea ca dinamovistii chiar sustin acel club la alte sectii sportive.

creeperno807
creeperno807  •  13 Mai 2023, 22:46

Sunt locuri libere la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează