FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV „Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”

„Câinii” au început de ieri să se pună pe cumpărat bilete la meciul cu CSA Steaua, îndemnați de club și de victoria de la Galați. Se anunță în jur de 20.000 de roș-albi luni la partida orgoliilor.
„Câinii” au început de ieri să se pună pe cumpărat bilete la meciul cu CSA Steaua, îndemnați de club și de victoria de la Galați. Se anunță în jur de 20.000 de roș-albi luni la partida orgoliilor.

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 17:25 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 19:07

„Câinii” au început să cumpere bilete la meciul cu CSA Steaua, îndemnați de club și de victoria de la Galați. Se anunță în jur de 20.000 de roș-albi luni la partida orgoliilor. Până vineri, ora 19:00, fuseseră vândute 9.400 de bilete (1.400 cumpărate de steliști). 

Dinamoviștii au avut nevoie de victoria de la Galați, 2-0 cu Oțelul, și optimismul oferit de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă pentru a se dedica achiziționării biletelor pentru meciul orgoliilor cu CSA Steaua, luni seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile
OȚELUL GALAȚI - DINAMO 0-2
Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile

Peste 20.000 de dinamoviști așteptați la Dinamo - Steaua

În primele trei zile, a bătut vântul, virtual, s-au cumpărat puține tichete în perspectiva confruntării cu "militarii", dar după succesul de la Dunăre, când Dinamo a reintrat practic în lupta pentru ultimul loc promovabil direct, s-a creat emulație în rândul fanilor. 

Care s-au îndemnat unii pe ceilalți în mediul online, acolo unde pun Dinamo la cale, zilnic, acum fiind optimiști, din nou, că pot forța o minune.

Roș-albii sunt convinși că vor fi aproximativ 20.000 de suporteri ai lui Dinamo pe Arena Națională, așteptările fiind uriașe:

  • Sunt șanse pentru poziția a doua ce duce direct în "A", la 3 puncte de Oțelul când mai sunt 6 puncte în joc, gălățenii jucând abia a doua zi după partida roș-albilor, în deplasare, la Buzău.
  • Suporterii vor să vadă și ce scenografie o să pregătească PCH cu Dinamo club gazdă.
  • Andrei Nicolescu, președintele dinamovist, a făcut un apel public, de la microfonul GSP.ro: „Rugămintea mea este pentru toți dinamoviștii, din București sau din țară, să vină alături de jucători să facem minunea! Am această rugăminte, veniți alături de noi să facem minunea!” 

Uneori, Steaua joacă, alteori, nu. A influențat play-off-ul, care este unul trunchiat. Ziceam înaintea ultimului duel că ar fi mai bine pentru noi să aibă drept de promovare, fiindcă ar fi avut dorință și cu alte echipe, dar se pare că a fost doar o fumigenă pentru noi și atât. Doar cu Dinamo își dă interesul
- Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

1.500 de biletesusțin steliștii că au cumpărat deja în peluza destinată lor la derby-ul cu Dinamo

Calcule pentru promovarea în Liga 1:

  • Poli Iași este matematic în Liga 1. Oțelul și Dinamo sunt singurele care mai pot obține promovarea directă;
  • Oțelul are 46 de puncte, un avans de 3 față de Dinamo, dar și avantaj în cazul unei egalități la final. Conform FRF, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor din sezonul regular;
  • Pe scurt, Dinamo trebuie să obțină cu 4 puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două runde. „Câinii” înfruntă Steaua pe Arena Națională și Poli Iași în deplasare.
  • Oțelul joacă la Buzău și dacă învinge e promovată. Ultimul meci al gălățenilor e acasă cu Dej.

VIDEO. Ovidiu Burcă, declarații după victoria celor de la Dinamo cu Oțelul Galați: „E o descătușare, veneam după multe meciuri fără victorie

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV S.O.S Steaua! CSA riscă retrogradarea » Problemele depistate în dosarul de licențiere

Cade recordul de spectatori! Număr uriaș de bilete vândute pentru FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
o_bic
o_bic  •  13 Mai 2023, 02:04

Rugaminte catre 10sb...veniti sa umplem stadionul altfel nici o șansă (:::

forumeer
forumeer  •  13 Mai 2023, 01:54

Atacam tribunele! Din cele 9 mii de bilete vandute, 7 mii sunt achizitionate de catre stelisti. Ii ajutam pe dinamovisti sa-si umple si ei stadionul, noroc cu Steaua. *Pamflet pt situatia din tur, cand laudarosii alb-rosii ziceau ca sunt jdemii, zăci dă mii de dinamovisti :)). Cand colo, nici 100 n-am vazut in afara peluzei lor...

Hcm27
Hcm27  •  12 Mai 2023, 23:50

Auzi, minunea!Cred ăștia ca e a opta minune a lumii dacă înving CSA și promovează!Zici ca i-a "mușcat" spiritul lui Gigi Becali cu minuni și Dumnezeu.Si mai vor și în Superliga, ca să ce?Ca la anul sa ajungă iar de unde au plecat.Asa ca, jucați tradiționalul derby al fotbalului romanesc cu traditionala "cascheta" în B și la anul și mulți ani înainte cu 20000 in tribune, sa pot sa-si "scoată ochii" mai bine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează