FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI - DINAMO 0-2

VIDEO+FOTO Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile

Incidente înaintea meciului de joi seară dintre Oțelul Galați și Dinamo, câștigat de „câinii roșii” cu scorul de 2-0, în play-off-ul Ligii 2. 
Foto: Antena Sport +31   FOTO
Incidente înaintea meciului de joi seară dintre Oțelul Galați și Dinamo, câștigat de „câinii roșii” cu scorul de 2-0, în play-off-ul Ligii 2. Foto: Antena Sport

Articol de , - Publicat vineri, 12 mai 2023 17:10 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 17:36

Incidente înaintea meciului de joi seară dintre Oțelul Galați și Dinamo, câștigat de „câinii roșii” cu scorul de 2-0, în play-off-ul Ligii 2. 

UPDATE 12 mai ora 17:00 » Bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo

Imagini cu bătaia dintre ultrași au apărut astăzi. Dinamoviștii coboară din mașini și aleargă în direcția suporterilor gălățeni. Scenele au amintit de celebrul film „Green Street Hooligans”, o incursiune în lumea huliganilor britanici.

Un polițist din urbea moldoveană a fost lovit în cap cu o piatră și a fost transportat la spital, în urma unei încăierări între fanii gazdelor și cei ai lui Dinamo, scriu cei de la News.ro. 

Susține că s-a întâmplat un episod incredibil la FCSB: „Crede-mă că știu din vestiar”
FCSB
Susține că s-a întâmplat un episod incredibil la FCSB: „Crede-mă că știu din vestiar”

Polițist atacat cu o piatră la Galați, într-o încăierare între fanii Oțelului și cei ai lui Dinamo 

Incidentul între suporterii celor două echipe ar fi pornit de la faptul că mai multe persoane aflate într-un autovehicul în mișcare ar fi adresat injurii la adresa fanilor celeilalte echipe, care se deplasau pe jos spre stadion. 

În acel moment, polițistul a oprit autovehiculul și, în momentul în care le verifica documentele celor aflați în mașină, o piatră a fost aruncată în direcția sa, lovindu-l pe acesta în cap. În urma loviturii, poliţistul a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate şi a rămas internat, mai arată sursa citată.

În urma incidentului, 26 de persoane au fost reținute și transportate la Secția 2 de Poliție din Galați. Oamenii legii au ajuns la concluzia că un tânăr de 19 ani, din satul prahovean Păulești, este cel care ar fi aruncat cu piatra în direcţia autoturismului. 

Organele abilitate i-au întocmit acestuia dosar penal pentru ultraj, fiind și reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat în decursul zilei de vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive. Celelalte persoane duse la sediul unităţii de poliţie au fost sancţionate contravenţional de către reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

Mai mulți fani ai lui Dinamo, încătușați înainte de meciul cu Oțelul 

Nu a fost singurul incident de dinaintea meciului dintre Oțelul și Dinamo. Mai mulți ultrași dinamoviști au fost încătușați înaintea fluierului de start. 

Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile
FOTO: Antena Sport

Grupul de dinamoviști ar fi intrat în conflict cu susținătorii gazdelor. Ar fi aruncat cu materiale pirotehnice în direcția lor, moment în care au intervenit jandarmii. 

Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile
FOTO: Antena Sport

Ultrașii nu s-ar fi potolit, ar fi direcționat obiecte și în direcția forțelor de ordine. A urmat o intervenție în forță. 

Sancțiuni de 15.300 de lei date de Jandarmerie după Oțelul Galați - Dinamo 

Jandarmeria Galați a aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.300 lei, cu ocazia desfășurării partidei de fotbal dintre Oțelul Galați și Dinamo. 

În jurul orei 20:30, înaintea începerii partidei de fotbal, un grup de 26 suporteri ai echipelor Dinamo București și Petrolul Ploiești care au efectuat deplasarea la Galați, neorganizat, cu autoturisme personale, s-au provocat reciproc în zona arenei sportive, fapt ce a impus luarea măsurii conducerii acestora la Secția 2 Poliție, în vederea identificării.

19 dintre suporteri au fost sancționați pentru provocarea și participarea la scandal, în locuri publice, cât și pentru săvârșirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 15.300 lei.

De asemenea, pentru 15 suporteri a fost aplicată și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de 1 an.

-comunicat Jandarmeria Galați

VIDEO. Ovidiu Burcă, declarații după victoria celor de la Dinamo cu Oțelul Galați: „E o descătușare, veneam după multe meciuri fără victorie”

Citește și: 

Lovitură după lovitură pentru Steaua » Legea lui Dîncu a primit un nou aviz negativ

Cristian Sîrghi are un singur regret după eșecul cu Dinamo: „Suntem la mâna noastră, dar asta e dureros”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  12 Mai 2023, 22:38

Care-i tara intreaga?

Hcm27
Hcm27  •  12 Mai 2023, 21:48
Postat de morzadobflicster pe 12 Mai 2023, 19:08

Catzelushi cu parul cretz, mai stati un an in B-uletz. Nu va mai faceti iluzii.

Pai ce, îi plouă, dacă mai stau?

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  12 Mai 2023, 20:07

Pai stie o tara intreaga ca suporteri mai gretosi si mai huligani decat dedebeistii nu mai exista in Romania, dovada vie sunt creaturile care plang zilnic pe-aici de ciuda ca ai lor joaca doar in B si ca FotbalClubSteauaBucuresti joaca doar cu titlul pe masa si doar in Cupele Europene! :-))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează