FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - DINAMO 0-2

VIDEO Burcă nu renunță la promovare și a început derby-ul cu Steaua: „A fost acea regie, prezența ei nu se justifică!”

Dinamo s-a impus în deplasarea cu Oțelul scor 2-0, și a stricat petrecerea de promovare în Liga 1 a gălățenilor. Ovidiu Burcă și-a felicitat elevii și a trimis înțepături înaintea derby-ului cu CSA Steaua. +31   FOTO
Dinamo s-a impus în deplasarea cu Oțelul scor 2-0, și a stricat petrecerea de promovare în Liga 1 a gălățenilor. Ovidiu Burcă și-a felicitat elevii și a trimis înțepături înaintea derby-ului cu CSA Steaua.

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 23:13 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 00:12

Dinamo s-a impus în deplasarea cu Oțelul scor 2-0 și a stricat petrecerea de promovare în Liga 1 a gălățenilor. Ovidiu Burcă și-a felicitat elevii și a trimis „înțepături” înaintea derby-ului cu CSA Steaua. 

  • Calcule pentru promovare după victoria lui Dinamo:
  • Poli Iași este matematic în Liga 1. Oțelul și Dinamo sunt singurele care mai pot obține promovarea directă;
  • Oțelul are 46 de puncte, un avans de 3 față de Dinamo, dar și avantaj în cazul unei egalități la final. Conform FRF, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor din sezonul regular;
  • Pe scurt, Dinamo trebuie să obțină cu 4 puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două runde. „Câinii” înfruntă Steaua pe Arena Națională și Poli Iași în deplasare.
  • Oțelul joacă la Buzău și dacă învinge e promovată. Ultimul meci al gălățenilor e acasă cu Dej.
Aproape de o tragedie în timpul meciului de la Galați: „Nu! Nu se poate așa ceva! Ce caută acea bordură acolo?”
Oțelul - Dinamo 0-2
Aproape de o tragedie în timpul meciului de la Galați: „Nu! Nu se poate așa ceva! Ce caută acea bordură acolo?”

VIDEO. Ovidiu Burcă, după Oțelul - Dinamo 0-2: „Îmi pare rău că le-am stricat petrecerea”

„Îmi pare rău că le-am stricat petrecerea, în mod normal nu prea o stric. Bucuros că am făcut un meci bun, asta e cel mai important. Echipa a avut reacție, a avut curaj. Pe alocuri am arătat chiar foarte bine. Am trecut și noi prin starea asta. Știm cum e să joci cu presiunea asta, de totul sau nimic.

Nu știu dacă am găsit cheia. Azi am avut și un portar care ne-a dat foarte multă siguranță, Iglesias și-a revenit și el. Ne-a lipsit foarte mult. Toate astea necesită timp, dar la Dinamo nu prea e. Suntem încă în luptă, mergem și luptăm până la capăt”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport. 

Ovidiu Burcă atacă rivala Steaua

Luni, de la ora 20:30, Dinamo primește vizita celor de la CSA Steaua. Ovidiu Burcă a trimis câteva „săgeți” în direcția rivalei. 

„Am spus-o de la început. Prezența Stelei nu se justifică. De ce ar fi într-un play-off pentru promovare o echipă care nu are drept? 

Știți ce s-a întâmplat înaintea meciului cu noi, acea regie cu propunerea din Parlament. Știți foarte bine acel entuziasm creat, Ghencea era goală înainte, cu 1.000-2.000 de spectatori. Nu vreau să discut foarte mult despre ei, dar astea sunt lucrurile.

Pe noi ne așteaptă un meci de totul sau nimic. Sperăm că a treia oară să fie cu noroc contra lor. Simt că lucrurile sunt mult mai așezate acum”, a concluzionat Burcă. 

VIDEO. Atmosferă de sărbătoare la Galați, înainte de Oțelul - Dinamo 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Adrian Mutu, prima apariție după rușinea cu Farul » Iritat de două întrebări: „Hai să încheiem, nici nu vreau să răspund la asemenea prostii”

VIDEO Dat afară de FCSB, anunță: „Vreau să ia Farul campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  13 Mai 2023, 13:58

csa talpan si-a batut deja joc de actualul play-off din Liga a 2a! Play-off-ul trebuie DESFIINTAT PESTE TOT!! Este un sistem perfect pentru cooperative si pentru echipele carea mimeaza competitia sportiva, si cu 2-3 meciuri aranjate cu arbitri ticalosi stabilesc ierarhii mincinoase si aberante!

istet10
istet10  •  12 Mai 2023, 21:31
Postat de ED_BAD pe 12 Mai 2023, 01:04

Pot lua bani de la Dinamo. Sunt asa de multi finantatori si oameni iubtori ai clubului care se inghesuie la Dinamo la poarta... Doar ca nu prea o nimeresc ca sa intre, de cativa ani! :)

Da, uite o solutie ! :)

istet10
istet10  •  12 Mai 2023, 21:30
Postat de johny2003 pe 12 Mai 2023, 02:04

Te-ai prostit rau istetule!

Nu -i de la mine asta. De la niste galateni.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează