FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

Victoria de la Galați a lăsat urme » Ovidiu Burcă a pierdut 3 fotbaliști pentru derby-ul cu Steaua

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 18:32 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 18:54

Ovidiu Burcă are mari probleme de lot înaintea derby-ului Dinamo - Steaua. Fundașul stânga Ionuț Amzăr (19 ani), mijlocașul central Neluț Roșu (29 de ani) și atacantul Cătălin Țîră (28 de ani) sunt suspendați.

  • Dinamo - CSA Steaua, în penultima rundă a play-off-ului din Liga 2, se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Victoria de la Galați, scor 2-0, a lăsat urme serioase în tabăra dinamovistă. Ionuț Amzăr și Neluț Roșu, oameni de bază în garnitura lui Ovidiu Burcă, au primit câte un cartonaș galben și vor fi suspendați pentru derby-ul de pe Arena Națională. 

„Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”
DINAMO
„Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”

Neluț Roșu și Cătălin Țîră, suspendați din motive copilărești

„Galbenul” primit la Galați a fost al 4-lea din play-off pentru Neluț Roșu. Unul dintre avertismente a venit în remiza „albă” de la Dej, după schimbare, din cauza protestelor. 

Victoria de la Galați a lăsat urme » Ovidiu Burcă a pierdut 3 fotbaliști pentru derby-ul cu Steaua
„Galbenul” inutil primit de Roșu

Vârful Cătălin Țîră, aflat pe banca cu Oțelul, a văzut un cartonaș roșu în timpul încălzirii. Și el va rata disputa cu marea rivală.

Ce soluții are Burcă pentru Dinamo - Steaua 

Ovidiu Burcă va trebui să improvizeze în meciul de totul sau nimic cu CSA Steaua. Cel mai probabil, în locul lui Amzăr o să apară Alin Șerban (20 de ani). Pentru înlocuirea lui Neluț Roșu există două variante, în funcție de modul în care va aborda disputa:

  • varianta defensivă: francezul Quentin Bena (25 de ani) 
  • varianta ofensivă: Iulian Roșu (28 de ani).

Echipa probabilă a lui Dinamo: Dujmovic - Moura, Giafer, Patriche, Șerban - Larrucea, Bena/I. Roșu, Iglesias - Bordușanu, Bani, Ghezali

Calcule pentru promovarea în Liga 1:

  • Poli Iași este matematic în Liga 1. Oțelul și Dinamo sunt singurele care mai pot obține promovarea directă;
  • Oțelul are 46 de puncte, un avans de 3 față de Dinamo, dar și avantaj în cazul unei egalități la final. Conform FRF, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor din sezonul regular;
  • Pe scurt, Dinamo trebuie să obțină cu 4 puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două runde. „Câinii” înfruntă Steaua pe Arena Națională și Poli Iași în deplasare.
  • Oțelul joacă la Buzău și dacă învinge e promovată. Ultimul meci al gălățenilor e acasă cu Dej.

VIDEO. Ovidiu Burcă, declarații după victoria celor de la Dinamo cu Oțelul Galați: „E o descătușare, veneam după multe meciuri fără victorie”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Farul, decimată înaintea „decisivului” cu Universitatea Craiova » Încă doi titulari, OUT. 6 absenți în total

Titlul se decide la „indirecte”! Aliații Farului: Rapid, CFR și Craiova! Cu FCSB e doar Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Catalynn.._.
Catalynn.._.  •  13 Mai 2023, 08:12

Sa iei cartonaș de pe banca de rezerve e prostie curată … Și apoi tot ei se vaită dacă ii batem și a 3-a oară. Bine, nu știu dacă o sa ii batem, trebuie întâi sa vrea si ai noștri sa câștige meciul, nu ca la Iași … sau la Galați … sau la Buzău … sau la Dej …

VardyParty
VardyParty  •  13 Mai 2023, 05:23

Care Steaua nene? Nu mai confuzati poporu’ aicișa.

eddymaster
eddymaster  •  12 Mai 2023, 23:25
Postat de Vfmflorin pe 12 Mai 2023, 22:26

Deci Dinamo daca termina sezonul 1,2,3 puncte peste otelul nu se califica, trebuie sa termine cu cel puțin 4 puncte peste otelul că sa se califice. Interesante calcule

se refera la faptul ca in caz de egalitate de puncte otelu este peste vitan barzesti. dar nu o sa se ajunga acolo,bate clona csa pe vitan barzei. doar si-au odihnit jucatorii in meciul cu otelu expres sa bata pe vitan bazresti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează