FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - DINAMO 0-2

VIDEO Președintele lui Dinamo, euforic: „Noi merităm să promovăm, suntem mai buni ca Oțelul” + „Steaua a trunchiat play-off-ul”

Andrei Nicolescu, președinte Dinamo
Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

Articol de , - Publicat joi, 11 mai 2023 22:50 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 00:13

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a fost euforic la flash-interviu după meciul cu Oțelul, scor 2-0.

  • Calcule pentru promovare după victoria lui Dinamo:
  • Poli Iași este matematic în Liga 1. Oțelul și Dinamo sunt singurele care mai pot obține promovarea directă;
  • Oțelul are 46 de puncte, un avans de 3 față de Dinamo, dar și avantaj în cazul unei egalități la final. Conform FRF, principalul criteriu de departajare este cel al punctelor din sezonul regular;
  • Pe scurt, Dinamo trebuie să obțină cu 4 puncte mai mult decât Oțelul în ultimele două runde. „Câinii” înfruntă Steaua pe Arena Națională și Poli Iași în deplasare.
  • Oțelul joacă la Buzău și dacă învinge e promovată. Ultimul meci al gălățenilor e acasă cu Dej.

Nicolescu e de părere că Dinamo ar merita să promoveze direct mai mult decât Oțelul. În meciurile din play-off, „câinii” i-au bătut de două ori pe gălățeni: 3-0 pe „Arcul de Triumf”, 2-0 în deplasare.

Aproape de o tragedie în timpul meciului de la Galați: „Nu! Nu se poate așa ceva! Ce caută acea bordură acolo?”
Oțelul - Dinamo 0-2
Aproape de o tragedie în timpul meciului de la Galați: „Nu! Nu se poate așa ceva! Ce caută acea bordură acolo?”

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Merităm să promovăm mai mult decât Oțelul. Steaua a trunchiat play-off-ul”

„De obicei, intru în vestiar după meciuri să vorbesc cu băieții, dar azi au fost doar aplauze, a fost singurul lucru pe care puteam să-l fac. Per ansamblu, noi am demonstrat în meciurile directe că suntem mai buni decât Oțelul și merităm să fim în Liga 1. Avem un play-off trunchiat, CSA joacă cu intensitate diferită meciurile. 

Acea discuție despre modificarea Legii Sportului era bună, pentru că CSA avea un motiv să joace. Noi am jucat într-un play-off trunchiat, pentru că CSA își dă viața doar cu noi. 

Din punctul meu de vedere, ne-a lipsit liniștea în celelate meciuri. Au avut emoții jucătorii, acum Ovidiu i-a mai liniștit”, a declarat Andrei Nicolescu după meci, la TV Digi Sport. 

El a avut și un mesaj înaintea duelului cu CSA Steaua de pe Arena Națională (15 mai, ora 20:30): „Eu am o rugăminte pentru toți dinamoviștii: să vină alături de acești jucători și să înfăptuiască minunea. A fost un declic în seara asta, iar acum avem nevoie de toți dinamoviștii. Vor exista prime pentru promovare, dar nu vreau să le pun sumele nici lor”.

VIDEO. Imagini cu atmosfera făcută de fanii Oțelului la începutul partidei cu Dinamo 

Citește și: 

Anunț ireal la stația de amplificare, înainte de Oțelul - Dinamo » De la Chișcani la Real Madrid și City: „Și Dumnezeu ne vrea în Liga 1!”
Oțelul - Dinamo
Anunț ireal la stația de amplificare, înainte de Oțelul - Dinamo » De la Chișcani la Real Madrid și City: „Și Dumnezeu ne vrea în Liga 1!”
„Revelionul” de la Galați a ținut doar 5 minute » Sărbătoarea din startul meciului a fost stricată de Dinamo
OȚELUL - DINAMO
„Revelionul” de la Galați a ținut doar 5 minute » Sărbătoarea din startul meciului a fost stricată de Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
concret
concret  •  12 Mai 2023, 10:45

Sub mine, 3 specimene fecesebiste care sunt non-stop pe gsp, pentru ca nu au altceva de facut in vietile lor. Gigisti de profesie, singura lor bucurie e spartul semintelor pe gesepe. dragobete, paolo16, hcm27, daca v-ati vedea cat sunteti de prosti... :)))

securinamo89
securinamo89  •  12 Mai 2023, 10:30

Cine vorbeste de trunchiere.Unii care sunt capra CFR-ului an de an si cu Steaua isi dau viata.Foarte bine au facut sa vedeti si voi cum e.

valentindragobete
valentindragobete  •  12 Mai 2023, 08:44

Băiatul ăsta are in general dreptate dar greșește la numele adversarului din B, echipa se numește csa și este pe cale de desființare și da, din ambițiile unui prostălau de colonel distorsionează inutil întrecerea sportivă

Vezi toate comentariile (5)
Comentează