FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - DINAMO

VIDEO + FOTO „Revelionul” de la Galați a ținut doar 5 minute » Sărbătoarea din startul meciului a fost stricată de Dinamo

Atmosferă Oțelul - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP) +31   FOTO
Atmosferă Oțelul - Dinamo / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat joi, 11 mai 2023 20:53 / Actualizat joi, 11 mai 2023 21:15

Oțelul - Dinamo. Cei peste 12.000 de fani gălățeni au sărbătorit euforic încă de la startul partidei. În cazul unui egal, echipa lui Dorinel Munteanu ar fi promovat matematic în Liga 1. Golul rapid de 1-0 al oaspeților a adus liniștea în tribunele arenei Municipal. 

Au fost artificii pe cerul Galațiului, torțe în peluze, scenografie. Toate la start. Atmosferă de meci mare! Au fost prezenți 12.300 de spectatori, s-au vândut toate biletele disponibile.

+27 FOTO

Partida abia începuse, când a fost întreruptă pentru câteva momente din cauză că fanii gălățeni aruncaseră cu role de hârtie pe teren. 

Anunț ireal la stația de amplificare, înainte de Oțelul - Dinamo » De la Chișcani la Real Madrid și City: „Și Dumnezeu ne vrea în Liga 1!”
Oțelul - Dinamo
Anunț ireal la stația de amplificare, înainte de Oțelul - Dinamo » De la Chișcani la Real Madrid și City: „Și Dumnezeu ne vrea în Liga 1!”

Sărbătoarea cu artificii a moldovenilor a ținut doar 5 minute.

Liniște la Galați după 5 minute

Liniștea pe stadion s-a așternut după doar 5 minute. Mijlocașul Gorka Laruccea a deschis scorul pentru Dinamo, cu un șut plasat lângă bară, din afara careului. Apoi, în minutul 14, Bani a dus scorul la 2-0, șut la colțul scurt.

Dinamo s-ar apropia la 3 puncte de Oțelul dacă ar câștiga și ar mai spera la promovarea directă. În schimb, cu cel puțin o remiză Oțelul revenea matematic în „A”, cu două etape înainte de final.

Moldovenii ar fi avut 6 puncte peste Dinamo și avantajul punctajului mai mare la intrarea în play-off, principalul criteriu de departajare.

VIDEO. Imagini cu atmosfera făcută de fanii Oțelului la începutul partidei cu Dinamo

Citește și: 

Unirea Dej - Gloria Buzău 1-0 » Gazdele pun o presiune enormă pe Dinamo + Liber la promovare pentru Oțelul. Clasamentul

După Miriuță, potopul » Clubul i-a găsit înlocuitor, dar anunță un alt gen de proiect: „Nu vor mai fi salariile din acest sezon, ăsta e obiectivul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
o_bic
o_bic  •  12 Mai 2023, 02:02

Poate moldovenii sarbatoreau promovarea lui Dinamo (:::

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Mai 2023, 23:27

doar moldovenii puteau sărbători înaintea meciului...:))

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Mai 2023, 23:25
Postat de creeperno807 pe 11 Mai 2023, 22:37

A arbitrat bine Calin, ce coincidenta ca Dinamo castiga d-abia cand n-au fost greseli de arbitraj!

Dima se numește...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează