FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACO-GETICA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-3

DACO-GETICA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-3 // „Grădiniţa” Colentina » Marius Baciu antrenează viitorul echipei Daco-Getica București

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 10:59

Daco-Getica Bucureşti a pierdut din nou puncte importante pe teren propriu plătind tribut tinereţii şi lipsei de experienţă a jucătorilor aliniaţi de către Marius Baciu (44 de ani) în meciul cu Dunărea Călărași, scor 2-3 în etapa a zecea din Liga 2.  

Bucureştenii se despărţeau de trei jucători importanţi înaintea disputei cu Dunărea Călăraşi, Liviu Gheorghe, Rafael Stănescu şi Nicolae Tudorică pentru a miza, în continuare, aproape în totalitate, pe jucători tineri. Baciu l-a titularizat pe internaţionalul de juniori Gabriel Plumbuitu (15 ani), prezent pe gazon pe întreaga durată a disputei, şi a avut pe banca de rezerve doar jucători de 20 de ani şi mai mici.  

„Dacă vom rezista în eşalonul secund această echipă va avea un viitor frumos în campionatul următor”, a spus Marius Baciu, după meci. 

Daco-Getica Bucureşti se află pe locul 18 în clasament, cu 6 puncte, şi merge în etapa viitoare pe „Ilie Oană” pentru disputa cu Petrolul. 

VEZI ȘI:

DACO-GETICA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-3 // VIDEO Daco-Getica nu se dezminte » Poezii naționaliste și derapaje înainte de meci: „Cum ați ajuns, cretinilor, în frunte” + Celentano din Las Fierbinți, invocat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează