FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

OFICIAL Dan Alexa revine în iarbă! „Chirurgul”, anunțat oficial ca antrenor al unei echipe cu pretenții

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 13:32 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 13:45

ASU Poli Timișoara, ocupanta locului 3 în Liga 2, a anunțat despărțirea de antrenorul Octavian Benga (40 de ani). Locul acestuia pe banca echipei va fi luat de Dan Alexa (41).

ASU Poli anunță faptul că despărțirea a avut loc „de comun acord”. Dan Alexa, care a ocupat funcția de manager general al echipei în acest început de sezon, își schimbă acum atribuțiile și va avea sarcina de a ataca promovarea în primul eșalon.

Am avut o dorinţă de a rămâne, dar nu în condiţiile în care mi s-au propus. Am considerat că e mai bine pentru toată lumea să reziliem de comun acord. Politehnica să continue şi fără mine. Vreau să le mulţumesc în primul rând jucătorilor, pentru că am reuşit - şi asta e cea mai mare realizare a mea la club - să formez un grup - Octavian Benga

Tavi Benga a preluat echipa bănățeană în noiembrie 2019 și a antrenat-o timp de 16 meciuri. Bilanțul său este de 9 victorii, 6 egaluri și 1 înfrângere.

Dan Alexa și-a început cariera în antrenorat la ACS Poli, alături de care a promovat în Liga 1 în sezonul 2014/2015. Le-a mai antrenat pe Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia, Dunărea Călărași și Astra Giurgiu

VIDEO. De ce crede Dan Alexa că nu a ajuns la FCSB

Citește mai multe știri din Liga 2:

Eugen Trică pentru promovare! Mutare spectaculoasă în Liga 2

FC U Craiova 1948, solicitare oficială pentru a juca pe „Oblemenco” meciul de Cupă + bilete virtuale la următorul joc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  12 Noiembrie 2020, 17:30

BAFTA DANE!Hai Poli!

polistul68
polistul68  •  11 Noiembrie 2020, 15:53
Postat de reteleanu pe 11 Noiembrie 2020, 14:41

iarasi asta, frate?... eu sunt absoluit uluit cum alexa si bratu gasesc angajamente. da, bine, prodanca, dar totusi cluburile alea nu dau un salariu zdravan si lasa echipa pe mana unor nulitati ca astia doar ca le zice prodanca.

Asta e ca antrenor..cum a fost si ca jucator....gropar.....sa ne scuteasca...poate vrea la Dinamo, nu ne opunem....

reteleanu
reteleanu  •  11 Noiembrie 2020, 14:41

iarasi asta, frate?... eu sunt absoluit uluit cum alexa si bratu gasesc angajamente. da, bine, prodanca, dar totusi cluburile alea nu dau un salariu zdravan si lasa echipa pe mana unor nulitati ca astia doar ca le zice prodanca.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează