FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Eugen Trică pentru promovare! Mutare spectaculoasă în Liga 2

Eugen Trică
Eugen Trică

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 15:39 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 16:35

Eugen Trică, ultima oară la FC U Craiova și-a găsit echipă după despărțirea de clubul lui Adrian Mititelu. Tehnicianul rămâne tot în Liga 2, urmând să semneze cu Turris Turnu Măgurele, una dintre echipele solide din eșalonul secund. 

Turris a rămas fără antrenor zilele trecute, după ce Erik Lincar, tehnicianul care a fost câteva secunde să promoveze în Liga 1, a fost demis de către club. Acum, echipa nu stă prea bine în clasament, fiind pe locul 9 după 11 etape.

Eugen Trică va avea parte de un debut dificil pe banca teleormănenilor. Turris o va înfrunta în deplasare pe Dunărea Călărași, ocupanta locului secund, pe 13 noiembrie, de la ora 19:30.

Trică și-a început cariera de antrenor la Juventus București, în 2012, și a mai antrenat la CFR Cluj, UTA și Metalul Reșița, Sportul Snagov și FC U Craiova. În plus, a fost antrenor secund la Al-Ittihad și Poli Iași.

Își ia revanșa în fața lui Mititelu?

Eugen Trică a fost antrenorul alături de care FC U Craivoa 1948 a promovat în acest an în Liga 2. Totuși, tehnicianul a plecat din Bănie în urma unui conflict cu patronul Adrian Mititelu. 

Invitat recent la GSP Live, mai exact cu o săptămână înainte de a fi încarcerat, Adrian Mititelu a explicat de ce i-a dat afară pe Trică și Napoli: „Vă dau cărțile pe față. Napoli și Trică au plecat din cauza acestui băiat, Dan Vasilică, care este un superprofesionist și își face foarte bine treaba, dar niciunul nu l-a suportat. Îi respect pe Napoli și Trică, dar am avut de ales între Dan Vasilică și ei, și l-am ales pe primul”. 

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri din Liga 2:

FC U Craiova 1948, solicitare oficială pentru a juca pe „Oblemenco” meciul de Cupă + bilete virtuale la următorul joc

Tamaș a împlinit 37 de ani, dar nu și-a luat gândul de la „națională”: „Sincer, mă gândeam că poate mă convoacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  11 Noiembrie 2020, 00:40

Vorba aia: pune mâna pe Vasilica, sa câștigi mașina mică!

stefan..
stefan..  •  10 Noiembrie 2020, 16:53

Trica a dovedit ca are potential, ca antrenor vorbind . Nu doar la echipa lui Mititelu. Cum ne "pricopsiram " noi cu Papură, la Universitatea Craiova Trică ar fi chiar un fel de Murinho. Păstrând proporțiile. :)))

george_br
george_br  •  10 Noiembrie 2020, 16:24

Trica trebuia sa fie antrenorul nostru. N-a vrut Mititelu. L-a pastrat pe Vasilica, tragand lozul necastigator. Nu stiu daca Mititelu regreta decizia acum, probabil ca nu(inca) dar foarte multi dintre noi deja o facem. Vom vedea ce va fi... Bafta, Trica! Respect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează