FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Tamaș a împlinit 37 de ani, dar nu și-a luat gândul de la „națională”: „Sincer, mă gândeam că poate mă convoacă”

Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 07:42 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 09:37

Gabi Tamaș (37 de ani împliniți ieri) nu se gândește încă la retragere. Fundașul central de la U Cluj speră să mai joace câțiva ani!

Gabi Tamaș a împlinit ieri 37 de ani, vârstă la care majoritatea fotbaliștilor sunt deja retrași, însă nu se gândește la acest lucru. Stoperul Universității Cluj a dezvăluit cât timp își dorește să mai rămână în fotbal, dacă sănătatea i-o va permite:

„Mulțumesc mult de pentru urări și să dea Domnul să mai joc încă 5-6 ani de acum încolo!”, a spus Tamaș, potrivit digisport.ro.

Dorința neîmplinită a lui Tamaș: „Poate eram și eu în lotul lărgit”

Fundașul a mărturisit că și-ar fi dorit să se retragă în stil de la echipa națională, cu o prezența la EURO 2020. Naționala lui Rădoi a ratat însă calificarea la turneul final care va avea loc anul viitor, astfel că dorința lui Tamaș va rămâne neîmplinită.

„Sincer, și eu mă gândeam că, dacă se califică la Europene, poate eram și eu în lotul lărgit, poate era ultima mea convocare, mă retrăgeam frumos, dar n-a fost să fie”.

Nu știu ce va fi într-un an sau doi. Am și eu o vârstă, nu știu cât poate să mai țină organismul. Poate nu se mai recuperează ca atunci când aveam 20 de ani - Gabi Tamaș, U Cluj

De-a lungul carierei, Tamaș a evoluat pentru Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu și U Cluj.

VIDEO. Daniel Pancu, poveste amuzantă cu Gabi Tamaș: „M-am trezit cu un cot în nas”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Noul șef anunță ce se întâmplă cu FC U Craiova: „Olguța Vasilescu și Mihai Rotaru au interes direct ca echipa să nu promoveze”

Rapid se mută pe stadion de Liga 1 » Unde se joacă meciul cu Farul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
cky33
cky33  •  11 Noiembrie 2020, 12:00

La cum jucam in aparare toamna asta la Nationala, Tamas si Sapunaru arata ca Beckenbauer si Maldini. Nu stiu cum am reusit performanta ca de la G.Popescu-Belodedici si apoi mai recent chiar la Radoi-Chivu sa ajungem la Albu, Balasa, Mitrea si Tosca. Pacat

doardinamo1948
doardinamo1948  •  10 Noiembrie 2020, 15:02
Postat de gilgamesh pe 10 Noiembrie 2020, 11:32

Are mintea tulbure. :))) Cum ar fi fost sa convocam si jucatori de la L2? :))

Cu tot respectul, Tamas chiar dacă joaca in Liga a2a e fotbalist nu jucător de fotbal.

gilgamesh
gilgamesh  •  10 Noiembrie 2020, 11:32

Are mintea tulbure. :))) Cum ar fi fost sa convocam si jucatori de la L2? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează