FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dan Șucu îi pune la colț pe „băieții bogați” de la Dinamo: „Mulți s-au comportat ca și cum ar fi văzut în fața lor o jucărie! Nu e acceptabil”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 22:00

Dan Șucu a recunoscut la „Prietenii lui Ovidiu” că a fost căutat ca să investească la Dinamo, dar a refuzat, fiind decis să ajute doar pe zona de juniori. Omul de afaceri și investitorul celor de la Rapid spune care sunt problemele pentru care echipa din Ștefan cel Mare a ajuns la retrogradare și de zbate să mai supraviețuiască în fotbalul românesc

- Domnule Șucu, văzând de afară ce părere aveți de situația de la Dinamo?
- Mulți oameni s-au comportat cu Dinamo ca și cum ar fi văzut în fața lor o jucărie. Un fel de jucărie pentru băieți bogați. Așa ceva nu e acceptabil! Clubul respectiv și fidelitatea fanilor au fost tratate extrem de superficial.

- Dar au fost tot felul de oameni...
- Nu cred că au fost suficienți doritori de a construi ceva acolo. Există un anumit tip de om care construiește. Există un alt tip de om care care distruge. În afacere ai totdeauna și competitori constructivi, adică oameni care încearcă să fie mai buni ca tine, dar și competiție distructivă, oameni care încearcă să te saboteze pe tine.

- A încercat cineva să vă atragă către Dinamo?
- Am vorbit de mai multe ori de posibilitatea aceasta și am explicat că nu văd decât posibilitatea de a mă implica cel mult în zona de juniori. Asta era acum vreo 4-5 ani.

- De ce doar atât?
- Pentru că în zona de seniori mi se pare mult prea multă dezordine și mult prea multă anormalitate. Dinamo ar merita un investitor care să dorească să facă treabă. Cineva care are totuși un istoric de a construi ceva. Eu cred că modelul Rapidului va fi preluat.

- Rapid este în momentul de față o societate sănătoasă?
- Extrem de sănătoasă! Ca proprietar ai obligația de a da tuturor în jurul tău încredere. Tu ai obligația de a da optimism și ca toți cei din jurul tău să aibă percepția că astăzi e mai bine decât ieri și mâine va fi mai bine decât azi. Dacă reușești să faci asta, vei câștiga, dacă nu reușești, vei pierde. E foarte simplu!

- Deci financiar totul este OK în momentul ăsta.
- Suntem o plasă de siguranță mai mult decât sănătoasă. În primăvară a trebuit să plătim 600.000 de euro pentru niște datorii ale unui club care n-are nicio legătură cu noi. Ale fostului club falimentat. Noi am cumpărat sigla, am cumpărat marca. E o societate care a pornit din Liga 4 și n-are niciun fel de legătură cu vechea structură. Cu toate astea, la Arbitraj s-a considerat că noi suntem cei care datorăm banii respectivi către diferiți jucători, care câștigaseră în diferite instanțe împotriva vechiului club falimentat.

- 600.000 de euro nu o sumă deloc mică.
- Orice altă societate era pusă în cap! Inclusiv cei care ar putea să investească în Dinamo trebuie să fie pregătiți pentru o situație de genul ăsta.

- Pe Angelescu îl știați înainte de a băga bani la Rapid?
- Îl știam din piață, dar nu ne-am întâlnit în amănunt. Mai mult îi știam pe Daniel Niculae și Vasile Maftei pentru că jucam tenis cu ei. L-am și întrebat pe Nico: "Te-ai gândit vreodată că jucând tenis cu boșorogii ăia pe-acolo, printre care eram și eu, o să ai oportunitatea asta de a-l avea pe unul dintre ei ca partener?". El a zis că da.

Citește și:

Unde va disputa Dinamo meciul cu FCU Craiova 1948, din Cupa României: „La această oră nu avem certitudinea altei variante”
DINAMO
Unde va disputa Dinamo meciul cu FCU Craiova 1948, din Cupa României: „La această oră nu avem certitudinea altei variante”
Raul Albentosa, despre „nebunia de la Dinamo” și condițiile în care ar mai fi rămas în România: „M-am confruntat cu momente urâte la București”
DINAMO
Raul Albentosa, despre „nebunia de la Dinamo” și condițiile în care ar mai fi rămas în România: „M-am confruntat cu momente urâte la București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  13 Octombrie 2022, 10:17

Moș Canapea și a sale pilde înțelepte !” Noi am cumpărat sigla, am cumpărat marca. E o societate care a pornit din Liga 4 și n-are niciun fel de legătură cu vechea structură. „ A-ți plătit sigla ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  13 Octombrie 2022, 06:20

“ În primăvară a trebuit să plătim 600.000 de euro pentru niște datorii ale unui club care n-are nicio legătură cu noi. Ale fostului club falimentat. Noi am cumpărat sigla, ”

paolo11
paolo11  •  13 Octombrie 2022, 05:05

Cu privirea asta de securist pervers, ar fi fost foarte nimerit la Dinamo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează