FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Unde va disputa Dinamo meciul cu FCU Craiova 1948, din Cupa României: „La această oră nu avem certitudinea altei variante”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 16:35 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 16:46

Dinamo va juca la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, meciul de Cupă contra formației FCU Craiova 1948, de marți, 18 octombrie. Așa cum Gazeta Sporturilor anunța zilele trecute, „câinii roșii” vor fi nevoiți să joace din nou departe de casă.

Edi Iordănescu își asumă public obiectivul: „Trebuie să ne calificăm la Euro și avem șanse! Altfel, va fi cap de linie pentru mine” + Cum caracterizează adversarii
DECLARAȚIE
Edi Iordănescu își asumă public obiectivul: „Trebuie să ne calificăm la Euro și avem șanse! Altfel, va fi cap de linie pentru mine” + Cum caracterizează adversarii

Mai lipsește numai semnătura administratorului special

Din informațiile GSP.ro, mai lipsește doar semnătura administratorului special, Vlad Iacob (34 de ani) pentru ca Dinamo să își dispute meciurile de acasă pe stadionul din Giurgiu

„Teoretic, da, la această oră nu avem certitudinea altei variante”, a declarat Vlad Iacob, pentru Gazeta Sporturilor. 

4.000de euro costă închirierea arenei din Giurgiu

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare luase în calcul să dispute meciurile de acasă pe vechea arenă, însă oficialii grupării bucureștene au fost șocați de starea de degradare avansată a stadionului, unul pe care terenul este plin de gropi. 

Pe stadionul din Ștefan cel Mare mai joacă în prezent numai CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, care evoluează în Liga a treia. 

+9 FOTO

Dinamoviștii au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Ripensia Timișoara

„Biletele pentru următorul meci în Liga 2, Dinamo București vs Ripensia Timișoara, au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partenerul oficial de ticketing al clubului nostru. Dinamo București vs Ripensia Timișoara, contând pentru etapa a 10-a în Liga 2, se va disputa sâmbătă, 15 octombrie, la ora 12:00, pe stadionul „Marin Anastasovici" din Giurgiu.

Biletele achiziționate online pot fi folosite digital (de pe telefon sau tabletă) sau printate, la porțile de acces ale arenei din Giurgiu. 

Sâmbătă, 15 octombrie, în ziua meciului, casele de bilete ale stadionului "Marin Anastasovici" vor fi deschise de la ora 09:00.

Abonații clubului nostru pentru sezonul 2022-2023 pot intra în baza abonamentelor în sectoarele alocate, comunicate pe e-mail”, au anunțat cei de la Dinamo, pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Dinamo a mai evoluat în acest sezon la Clinceni, dar și pe Arena Națională

Dinamo a mai evoluat în acest sezon la Clinceni, acolo unde a disputat meciurile cu Oțelul Galați și Unirea Dej, ambele pierdute de „câinii roșii”. 

Gruparea din Ștefan cel Mare a mai jucat însă și pe Arena Națională, acolo unde a fost gazda derby-ului cu Steaua București, din runda a șasea a ligii secunde. „Militarii” s-au impus cu scorul de 2-1. 

VIDEO. Raul Albentosa, despre situația de la Dinamo și condițiile în care ar fi rămas în România: „M-am confruntat cu momente urâte la București”

Citește și:

Propunerea cu care vine Gică Popescu pentru revitalizarea naționalei: „Cel puţin am o şansă să sper că în viitor fac o echipă bazată pe talentul copiilor ăstora”

Edi Iordănescu, despre programul naționalei din grupa pentru calificarea la EURO: „Hârtia arată un debut, teoretic, abordabil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Shogun01
Shogun01  •  13 Octombrie 2022, 08:48
Postat de dinamo_forever_77 pe 12 Octombrie 2022, 20:49

Probabil in parc la cum jucam....

sau in curtea scoli

paolo11
paolo11  •  13 Octombrie 2022, 05:17

Vai de voi...

creeperno807
creeperno807  •  12 Octombrie 2022, 22:35

Jucam bine, trebuie doar sa lucram la defensiva si sa batem numai cu 1-0

Vezi toate comentariile (4)
Comentează