FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - PETROLUL 2-1

Daniel Oprița, încântat după CSA Steaua - Petrolul » Ce le-a spus jucătorilor la pauză

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 17:04 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 17:30

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a analizat victoria elevilor săi contra liderului din Liga 2, Petrolul, scor 2-1.

Tehnicianul și-a felicitat elevii pentru că au revenit deși la pauză au fost conduși și a dezvăluit ce le-a transmis la pauză.

CSA Steaua - Petrolul Ploiești 2-1 » „Militarii” întorc scorul după pauză, într-o atmosferă de vis în Ghencea » Cum arată clasamentul din Liga 2
CSA STEAUA - PETROLUL 2-1
CSA Steaua - Petrolul Ploiești 2-1 » „Militarii” întorc scorul după pauză, într-o atmosferă de vis în Ghencea » Cum arată clasamentul din Liga 2

Daniel Oprița, încântat după CSA Steaua - Petrolul

„Ne așteptam să avem un meci greu. Am jucat cu liderul și sunt foarte bucuros că am reușit să revenim. 

În prima repriză am intrat timorați, parcă miza jocului și publicul și-au pus amprenta. Dar am discutat cu jucătorii și l-am spus că astea sunt meciurile adevărate, pe care trebuie să le câștigi, astea sunt derby-urile. Degeaba câștigi meciurile mai puțin importante. Le-am mai spus că nu trebuie să plecăm învinși de pe stadionul nostru. 

Am meritat să câștigăm, am presat și am avut ocazii de gol.  Jucătorii au arătat caracter, s-au bătut. E o victorie meritată. Îi felicit pe jucători.”, a spus Daniel Oprița la LookSport+.

Cu asemenea galerie, nu mai trebuie nimic. Așteptăm să vină și la celelalte meciuri, nu numai cu echipele de tradiție. Fanii sunt foarte importanți pentru noi și ne împing de la spate 
– Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Lupta la promovare s-a strâns. Se joacă, se poate întâmpla orice. Petrolul nu mai e sigură de locul 1. U Cluj e o echipă foarte bună, poate cea mai bună din acest play-off. Jucăm până la final și vedem ce se va întâmpla 
– Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria din Ghencea

Citește mai multe știri despre CSA Steaua - Petrolul

Penalty controversat primit de CSA Steaua în meciul cu Petrolul » Oaspeții au protestat vehement

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
raspunzel
raspunzel  •  02 Aprilie 2022, 19:28
Postat de danielo pe 02 Aprilie 2022, 19:27

Ce frustrati sunt fcsb-istii, stai sa jucam cu ei in liga 1 o sa planga cu lacrimi de crocodil in frunte cu Gradinescu si Mironica.

Stai linistit ca va desfintati inainte de a juca in Liga1 :)))

danielo
danielo  •  02 Aprilie 2022, 19:27

Ce frustrati sunt fcsb-istii, stai sa jucam cu ei in liga 1 o sa planga cu lacrimi de crocodil in frunte cu Gradinescu si Mironica.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  02 Aprilie 2022, 18:47

Le spus bugetarilor sa stea linistiti,ca bani publici sunt garla si la Csa nu performanta conteaza,ci sa-ti umpli buzunarele,atat tu,cat si toate rudele tale,cum au facut generalii capusa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează