FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua s-a resemnat! Dezvăluiri din vestiar: „Nu mai vorbim despre promovare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 23:18 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 23:30

După amicalul dintre CSA Steaua și Progresul Spartac 4-0, Daniel Oprița a vorbit despre șansele de promovare în Liga 1.

Clubul „militar” nu are drept de promovare în Liga 1, fiind club de drept public.

Cu toate că oficialii și fanii sperau ca echipa care pe locul 1 în Liga 2 să poată juca în Superligă în sezonul viitor, antrenorul Daniel Oprița spune că el și jucătorii și-au luat gândul de la promovare.

Scandal la amicalul Stelei » Replici halucinante primite de Narcis Răducan din partea mamei unui copil care înjura Dinamo
CSA STEAUA - PROGRESUL
Scandal la amicalul Stelei » Replici halucinante primite de Narcis Răducan din partea mamei unui copil care înjura Dinamo

Daniel Oprița: „Nu mai sunt discuții în vestiar despre promovare”

„Nu mai sunt discuții în vestiar apropo de promovare. Nu ne mai gândim la lucrul ăsta. Când intră pe teren, băieții se gândesc să dea totul, să joace bine şi să aibă rezultate, 

Mai departe, nu mai depinde de noi. Vrem să ne facem datoria până la capăt. Că avem sau nu drept de promovare, noi suntem pe primul loc şi suntem mulțumiți. Noi am demonstrat pe teren că ne facem treaba. E clar că mi-aş fi dorit ca poziția pe care o avem la final să aducă şi promovarea. 

Noi sperăm încă la promovare. Sperăm ca din vară... Dar şi din sezonul acesta, dacă mai există vreo soluţie. Mai avem o speranță mică, dar e greu. Din sezonul următor sperăm să avem acel drept de promovare”, a spus Daniel Oprița, potrivit OrangeSport.

CSA Steaua și-a modificat regulamentul intern, cu scopul de a obține dreptul de a promova în Liga 1

Realizând că nu pot modifica Legea, conducătorii CSA Steaua și ai Ministerului Apărării Naționale au schimbat abordarea. 

Au decis să-și modifice propriul regulament astfel încât să fie permisă asocierea cu „terțe persoane juridice, publice sau private”, o mutare care i-ar oferi dreptul de promovare în Liga 1 la finalul sezonului următor, adică în vara lui 2024. 

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un „ordin pentru completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naționale”.

Acesta presupune introducerea unui alineat nou la Regulamentul de organizare și funcționare al clubului, care spune în felul următor:  „Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”.

Ordinul a fost semnat de fostul ministrul al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, înainte ca acesta să demisioneze din funcție. 

Citește și:

Ninsoarea din Ghencea nu i-a oprit pe „militari” » CSA Steaua a zdrobit-o pe Progresul Spartac într-un meci amical

Narcis Răducan a comentat incidentul cu mama copilului care scanda trivialități în Ghencea: „Nu trebuie să-i învățăm de mici cu asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
atthur
atthur  •  10 Februarie 2023, 14:39
Postat de steaua.1986 pe 10 Februarie 2023, 13:00

jos palaria ... esti doctor docent atunci cand vine vorba de familia lexicala a cuvantului "prost". daca nu ai da asa des in balbaiala (incat sa ajungi sa-ti raspunzi chiar tie la mesaje) ai avea sanse mari sa te coopteze Jijica in staff.

Ce pălărie,băi prostovane??? Că tu ai cap doar să nu te plouă in gât!!! Sau ,mă rog,cum zici tu: suport de pălărie!!!! Hai da cu praf de mers, că oricâte "variațiuni pe aceeași temă " ar avea cuvântul "prost",tu le îndeplinești pe toate.....

steaua.1986
steaua.1986  •  10 Februarie 2023, 13:00
Postat de atthur pe 10 Februarie 2023, 10:07

Pe tine te trădează doar prostia cruntă.....

jos palaria ... esti doctor docent atunci cand vine vorba de familia lexicala a cuvantului "prost". daca nu ai da asa des in balbaiala (incat sa ajungi sa-ti raspunzi chiar tie la mesaje) ai avea sanse mari sa te coopteze Jijica in staff.

atthur
atthur  •  10 Februarie 2023, 10:07
Postat de steaua.1986 pe 10 Februarie 2023, 08:53

vezi ca ai patternuri care te tradeaza "istetule"10 puber. fugi la teme ca iar te prinde invatatoarea in offside :)))

Pe tine te trădează doar prostia cruntă.....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close