FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL CSA STEAUA

VIDEO Narcis Răducan a comentat incidentul cu mama copilului care scanda trivialități în Ghencea: „Nu trebuie să-i învățăm de mici cu asta”

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 16:59 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 17:12

Narcis Răducan a comentat incidentul petrecut, astăzi, la amicalul jucat de CSA Steaua cu Progresul Spartac, 4-0.

Narcis Răducan, fost jucător al Stelei și ex-oficial la FCSB, a asitat la meci pentru a-l vedea pe fiul său, Iustin, care este legitimat „roș-albaștri”.  Acesta a intrat într-un conflict verbal cu mama unui copil care a strigat în repetate rânduri „M**e Dinamo!”. 

Narcis a intervenit și a rugat-o pe mama băiatului să-i ceară să înceteze cu scandările vulgare, însă aceasta nici n-a vrut să audă. I-a replicat lui Răducan că e copilul ei și îi dă voie să înjure! 

„Așa e cântecul, așa îl cântă. E pe stadion, face ce vrea. Nu-mi educi tu mie copilul, pe stadion se înjură, se strigă «M**e Dinamo!». Altfel îl duceam la biserică”, a spus părintele copilului respectiv. Apoi și-a îndemnat copilul să înjure în continuare. Puștiul și-a reluat astfel scandarea vulgară.

VIDEO Narcis Răducan, despre incidentul de la CSA Steaua - Progresul Spartac

La finalul meciului, fostul jucător a vorbit despre momentul tensionat și a explicat ce a discutat cu mama copilului.

„A fost ceva pașnic. Era un copil foarte drăguț care a cântat toată repriza și la un moment a început să o înjure pe Dinamo. I-am zis să nu înceapă cu asta, Mai bine să îi încurajeze pe ai lui, că îi ajută mai mult.

Mama lui i-a luat apărarea. A spus că e la stadion și trebuie să înjure. Am zis «Nu, doamnă. Nu trebuie neapărat să înjure. Nu trebuie să-i învățăm de mici să înjure». A fost ceva foarte pașnic, dar era ceva de notat în presă, bineînțeles. Copilul era drăguț, dar m-aș bucura să fie mai multe încurajări decât insulte” , a declarat Narcis Răducan după meci. 

Citește și: 

Victorie în instanță pentru Victor Pițurcă: a scăpat de controlul judiciar » Reacție pentru GSP: „M-au făcut să par bandit și escroc. Iată dovada că n-am nicio vină în această făcătură de dosar!”

Instrucție cu fotbalul mic » Dinamo s-a distrat în amicalul cu ultima clasată din Liga 3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Mondo
Mondo  •  08 Februarie 2023, 21:12

Romania este plina de giboni. Ar trebuii sa facem o rezervatie pt giboni, eventual linga cea de ursi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează