FOTBAL  »  LIGA 2  »  REȘIȚA - STEAUA 3-1

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 15:57 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 16:41

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, și-a criticat dur jucătorii, după înfrângerea suferită de militari, scor 1-3, în fața celor de la CSM Reșița, în runda #16 din Liga a 2-a.

După această înfrângere, Steaua a rămas doar cu șanse matematice de a mai intra în play-off. „Militarii” se clasează pe locul 9, cu 22 de puncte, la 3 distanță de Gloria Buzău, echipa de pe locul 6, care are un meci mai puțin disputat.

S-a încheiat etapa #16 din Liga 2 » Csikszereda, victorie cu FC Argeș la ultima fază. Cum arată ACUM clasamentul
ETAPA #16
S-a încheiat etapa #16 din Liga 2 » Csikszereda, victorie cu FC Argeș la ultima fază. Cum arată ACUM clasamentul

Oprița a fost extrem de supărat la finalul meciului. Tehnicianul și-a criticat jucătorii fără menajamente și a renunoscut superioritatea celor de la Reșița din acest meci. Acesta a adus vorba chiar și despre o posibilă plecare.

Daniel Oprița, după eșecul de la Reșița: „Și-au bătut joc de mine! Nu-i pot spune Steaua acestei echipe”

A fost o victorie meritată a Reșiței, chiar dacă aș putea să contest anumite faze. La acest scor și la ce am jucat noi, nu mai pot să spun mare lucru. Chiar dacă consider că au fost unele greșeli de arbitraj împotriva noastră, nu avem nicio scuză la modul în care ne-am prezentat în acest meci.

Am luat după pauză două goluri în câteva minute, am fost jalnici! Dezastru! Este o înfrângere rușinoasă pentru jucători. Nu vreau să-i numesc Steaua, noi nu suntem Steaua, la modul cum am jucat la acest meci. Doar cei care au venit de la București, suporterii care au fost în număr mare, pe ei îi pot numi Steaua.

Pe echipa care a venit pentru acest meci la Reșița nu o pot numi Steaua. A fost o rușine! Doi sau trei jucători aș putea să-i evidențiez, în rest noi nu suntem Steaua. Ceea ce facem noi în acest sezon este o rușine!

Dacă nu au rușine pentru acești oameni care au venit atâția kilometri să-i susțină, înseamnă că n-au caracter. Acești jucători și-au bătut joc de club, de emblemă și de suporteri. Reșița ne-a bătut la toate capitolele, dar în primul rând la dăruire. 

Se vedea pe fața băieților de la Reșița faptul că-și doresc victoria. Fotbaliștii noștri au fost la plimbare la Reșița, au venit în excursie. Nu vreau să-i menajez deloc. Toți au numai pretenții de fotbaliști. Este vina mea în primul rând, deoarece eu i-am adus.

Încerc să mă zbat pentru ei, să le rezolv toate problemele și ei m-au tratat astfel, mai ales aici, la Reșița, unde e casa mea. M-au făcut de râs. Poate lor nu le este rușine, dar mie îmi este. Efectiv și-au bătut joc de mine, toți și-au bătut joc de mine! Îmi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor.

Eu aș pleca, dar aș vrea să stau să-i chinui eu pe jucători, nu ei pe mine. Le-am oferit toate condițiile, dar nu știu dacă mai pot să lucrez eu cu ei la ceea ce au făcut la acest meci. Ei sunt tot timpul supărați, nu le convine nimic și nu vor să joace pentru clubul acesta.

Nu știu ce vor, au fost fără caracter. La un moment dat nu știam pe cine să schimb. Parcă au fost vorbiți între ei. Am mai pierdut meciuri, dar nu așa. Am pierdut meciul acesta fără luptă și nu vreau ca jucătorii să se ascundă după arbitraj. Și dacă primeam penalty tot luam bătaie de la Reșița!”, a spus Daniel Oprița, pentru caon.ro

VIDEO. Adi Popa, pregătit de o nouă aventură în carieră: „Sper ca zilele acestea să semnez” + ”Aveam în cap să mă las, eram foarte dezamăgit

Citește și:

A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”
FCSB
A ratat transferul în Bundesliga din cauza lui Gigi Becali: „A cerut 10 milioane”
Fără pretenții » Cum arată locuința liderului de la FCSB: „A preferat să stea aici decât la hotel”
FCSB
Fără pretenții » Cum arată locuința liderului de la FCSB: „A preferat să stea aici decât la hotel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (109)
Ss21
Ss21  •  05 Martie 2024, 15:54

Cum naiba sa fie Steaua, asta e "stiaua" si in istoria ei de 7 ani neimpliniti cea mai mare echipa intalnita a fost Dinamo, echipa aflata in cea mai jalnica postura din intreaga istorie! Au fost asa mari meciurile ca nimeni nu a retinut nici macar rezultatele, primele rezultate din istoria stiaua - Dinamo, sezon 2022/2023! :)))))))))))))))) Stelistii astepata in 2024, titlul 27! Forta STEAUA, indiferent daca te-ai numit ASA sau te numesti FCSB!

VardyParty
VardyParty  •  26 Februarie 2024, 19:53
Postat de tallpaiadului pe 26 Februarie 2024, 17:30

Nici nu conteaza frate, vorba aia, “curiosity killed the cat”. Atat timp cat iti aduci aminte cu placere de istoria Stelei, ai parte de tot respectul si toata aprecierea din partea mea, indiferent daca esti sau nu stelist.

Respect, Mr. Tallpai! :)

tallpaiadului
tallpaiadului  •  26 Februarie 2024, 17:30
Postat de VardyParty pe 26 Februarie 2024, 15:37

Am raspuns pe loc; dar vad ca nu e voie…

Nici nu conteaza frate, vorba aia, “curiosity killed the cat”. Atat timp cat iti aduci aminte cu placere de istoria Stelei, ai parte de tot respectul si toata aprecierea din partea mea, indiferent daca esti sau nu stelist.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează