FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #16

video S-a încheiat etapa #16 din Liga 2 » Csikszereda, victorie cu FC Argeș la ultima fază. Cum arată ACUM clasamentul

Eugen Neagoe FOTO: facebook.com/fkcsikszereda +42   FOTO
Eugen Neagoe FOTO: facebook.com/fkcsikszereda

Articol de , , , - Publicat luni, 26 februarie 2024 19:00 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 21:31

Csikszereda a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, în ultimul meci al etapei #16 din Liga 2. Ciucanii au dat lovitura la ultima fază și au obținut toate punctele. Cu trei etape înainte de final, Csikszereda este pe locul 7, cu 25 de puncte, la egalitate cu Ceahlăul, ocupanta ultimului loc de play-off.

  • Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

FINAL. Csikszereda - FC Argeș 2-1

Csikszereda a obținut o victorie extrem de importantă în partida cu FC Argeș, în ultimul meci al etapei #16 din liga a doua. Gazdele luptă pentru calificarea în play-off, în timp ce piteștenii și-au anulat aproape orice șansă de a termina sezonul regulat în primele 6 echipe.

Janos Nagy (31 de ani) a deschis scorul pentru ciucani în minutul 18, după o execuție superbă din afara careului. Argeș a forțat după pauză și a restabilit egalitatea în minutul 54, prin Petrișor Petrescu (30 de ani).

Un rezultat de egalitate le-ar fi încurcat pe ambele echipe, iar Csikszereda a dat lovitura chiar la ultima fază! Puștiul Akos Nistor (19 ani) a înscris în urma unui corner, mingea a fost bâlbâită în careu de apărătorii piteștenilor, iar Csikszereda a înscris golul victoriei în minutul 90+5.

În urma acestui rezultat, Miercurea Ciuc este pe locul 7, cu 25 de puncte, la egalitate cu Ceahlăul, ocupanta ultimului loc din play-off. De cealaltă parte, FC Argeș este pe locul 16, cu 18 puncte și mai are șanse doar teoretice la play-off.

Csikszereda - FC Argeș, echipe de start

Csikszereda: Gyenge - Nagy, Kelemen, Csuros, Gal-Andrezly - Vereș, Jebari - Bakos, Babati, Roman - Makraj
Antrenor: Robert Ilyes

FC Argeș: Straton - Orozco, Ciuculete, Tudose, Tofan - Bădescu, Nortey - Șerban, Petrescu, Dulcea - Buhăcianu
Antrenor: Eugen Neagoe

Știm primele 3 echipe calificate în play-off: două NU au drept de promovare!

  • CSC 1599 Șelimbăr, Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia și-au asigurat prezența în play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, după ce Șelimbăr s-a impus pe terenul celor de la Viitorul Târgu Jiu, scor 3-0.

E important de precizat că primele două clasate, Șelimbăr și Corvinul, nu au drept de promovare în Superliga! Astfel, cele 4 formații care le vor însoți vor fi sigure cel puțin de prezența la baraj.

Situația s-ar putea complica însă dacă în play-off va intra și o a treia echipă fără drept de promovare, CSA Steaua și CSM Reșița fiind în continuare în cărți!

Din B vor promova două direct primele două formații din play-off (cu drept de promovare), iar următoarele două clasate vor merge la baraj cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1.

FINAL. ACS Viitorul Tg. Jiu - CSC 1599 Șelimbăr 0-3

Viitorul Pandurii: Rob. Geantă – Dr. Popa, Mrsulja (cpt.), Tiihonen, Brînzan, Moisie, Gîrbiță, Andreaș, Alb. Voinea, Godja, Jozic
Rezerve: Lupescu – Nikpalj, Nic. Geană, Vulpe, R. Cojocaru, Bîrzu, Toure, Ed. Croitoru, Acolatse
Antrenor: Călin Cojocaru

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Fl. Mitrea – Panos, Tud. Călin – Monea, C. Soare, Rodri Hernando – Al. D. Pop
Rezerve: Aldescu – Gab. Deac, Ayine, R. Gherman, Drăgescu, Rob. Gliga, Visic, Rotund, Ct. Alexe
Antrenor: Claudiu Niculescu

Șelimbăr s-a impus fără probleme pe terenul celor de la Viitorul Târgu Jiu, deși trupa lui Claudiu Nicolescu a marcat ultimele două goluri în minutele de prelungiri.

Soare a deschis scorul în minutul 53, pentru ca Visic și Rotund să asigure cele trei puncte pentru sibieni în minutele de prelungiri. În urma acestui rezultat, Șelimbăr își consolidează poziția de lider și obține matematic prezența în play-off, cu 35 de puncte după 16 etape, în timp ce gorjenii sunt pe 8, cu 23 de puncte, la două de Ceahlăul, ocupanta ultimului loc curent de play-off.

FINAL. Progresul Spartac - Gloria Buzău 1-5

  • Click aici pentru statistici
  • Au marcat: Tong (82) / V. Dumitrache (20), Ov. Perianu (25), Dumitru (44), M. Rădulescu (64), Chică-Roșă (80)

Echipele de start

Progresul Spartac: Soare - Palium E. Radu, Parfeon (cpt.), Dumitru - Pacionel, Costea, Florescu - Petcu, Tong, M. Andrei
Rezerve: Dumitrescu, Răducioiu, Dianache, Chirițoiu, Geană, S. Radu, Stîngă, Străchinescu Preda
Antrenor: Andrei Eremia

Gloria Buzău: Haymamba - Ferraresso, Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu - Șteau, Prejmerean, Perianu - Mih. Rădulescu, Val. Dumitrache, Cr. Dumitru
Rezerve: Lăpădat - Akhmatov, D. Benzar, Chică-Roșă, R. Crișan, Georgiev, Sg. Pîrvulescu, Sălceanu, Mat. Tănasă
Antrenor: Andrei Prepeliță

Încă de la startul partidei se anunța a fi un joc dezechilibrat, între Progresul Spartac, ultima clasată, și Gloria Buzău, formație aflată pe locul 6 înaintea etapei cu numărul 16 și care luptă pentru accederea în play-off-ul de promovare în SuperLigă.

Scenariul s-a adeverit, iar Gloria Buzău s-a impus fără probleme. Pentru buzoieni au marcat V. Dumitrache (20), Ov. Perianu (25), Cristian Dumitru (44), M. Rădulescu (64), Chică-Roșă (80), în timp ce Tong a înscris unicul gol al lui Progresul Spartac.

În urma acestui rezultat, echipa lui Andrei Prepeliță a revenit pe poziția a 5-a, cu 28 de puncte, la 6 lungimi în urma liderului Corvinul și a echipei clasate pe locul 2, Unirea Slobozia. Progresul Spartac se află pe ultimul loc în Liga 2, după ce a obţinut un singur punct în 16 etape.

Flavius Stoican l-a învins pe Daniel Oprița, iar CSA Steaua tremură pentru play-off

Cel mai de impact rezultat de sâmbătă a fost, fără discuții, cel reușit de CSM Reșița în fața celor de la CSA Steaua, scor 3-1.

La începutul rundei, ambele formații aveau nevoie de o victorie pentru a păstra șanse serioase de a intra în play-off. Tactica aleasă de Flavius Stoican l-a surprins pe Daniel Oprița, fostul lui coechipier de la Dinamo, în 2007.

Golurile marcate de Rimovecz și Drăghiceanu, autorul unei „duble”, au făcut ca reușita semnată de Chipirliu să nu conteze foarte mult pe tabela de marcaj.

După această victorie, Reșița a depășit-o pe Steaua în clasament, iar „militarii” rămân doar cu șanse matematice de a participa în play-off și în acest sezon.

Reșița ocupă locul 7, cu 23 de puncte, în timp ce Steaua se clasează pe 9, cu 22 de puncte. Gloria Buzău, echipa de pe locul 6, are 25 de puncte.

Corvinul păstrează forma bună din anul 2023

Chiar dacă nu are drept de promovare, Corvinul zburdă și în 2024. A surclasat-o pe CSM Slatina, scor 3-0, prin golurile marcate de Iacob, Velisar și Herghiligiu.

Hunedorenii sunt neînvinși de 8 etape și se clasează pe primul loc, cu 34 de puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia. CSM Slatina se clasează pe 13, cu 20 de puncte, dar mai poate fi depășită până la finalul rundei.

Unirea Slobozia a câștigat meciul cu Dumbrăvița, scor 2-0, și le suflă în ceafă celor de la Corvinul.

Unirea Dej a dat lovitura pe final și a învins-o pe Tunari, scor 1-0, depășind-o în clasament, în timp ce Mioveni a câștigat cu Alexandria, cu același scor.

VIDEO. Unirea Dej sărbătorește victoria obținută pe terenul lui CS Tunari, scor 1-0, în runda cu numărul 16 din Liga 2

Meciul Chindia - Metaloglobus, început cu o jumătate de oră mai târziu, s-a încheiat cu o remiză „albă”. Chindia ocupă locul 10, cu 22 de puncte, în timp ce Metaloglobus se clasează pe 15, cu 19 puncte.

FINAL. Corvinul - Slatina 3-0

Echipele de start

Corvinul: Lefter - F. Iacob, Lică, Ant. Manolache, Velisar - Bradu, M. Chindriș (cpt.) - T. Mitran, Lupu, Nic. Pîrvulescu - M. Coman
Rezerve: Blaga - Ad. Nicolae, D. Pop, Seb. Ion, Predică, Ianis, Hrezdac, Al. Neacșa, Hergheligiu
Antrenor: Florin Maxim

CSM Slatina: Micu - Mondragon, A. Stan, C. Toma, D. Toma, Doman (cpt.), R. Popa, I. Năstăsie, Kayondo, Cr. Dinu, I. Mitran
Rezerve: Velcu - Sălcianu, Riza, Donca, Sil. Matei, Ciocâlteu, D. Dragu, Val. Alexandru, Leață
Antrenor: Daniel Oprescu

FINAL. Mioveni - Alexandria 1-0

Echipele de start

CS Mioveni: Fl. Croitoru - Cr. Ignat, R. Garutti, Burnea, Trașcu, Șerbănică (cpt.), D. Toma, Cărăruș, Guțea, Massaro, Blănaru
Rezerve: Val. Sima, Mih. Costea, A. Șerban, I. Șerban, Al. Cr. Stan, Văsălie, Gogor, Andr. Panait, Bolohan
Antrenor: Constantin Schumacher

CSM Alexandria: Balauru (cpt.) - Acuna, C. Avram, Nedelea, Cană, Lumbu, Desabato, Diogo Izata, Laur. Maxim, Al. Călin, Omoh
Rezerve: Cristică, Jerdea, G. Crețu, Răsdan, D. Tîrnăcop, A. Neaga, Rz. Barbu, M. Răducan, Vl. Georgescu
Antrenor: Eugen Trică

FINAL. CSC Dumbrăvița - Unirea Slobozia 0-2

Echipele de start

CSC Dumbrăvița: Trifon - Ekmekci, Martinov, Ghinescu, Ristin, Sofran, Salhi, Scutaru, Andr. Olaru, Zurbagiu (cpt.), Rz. Morariu
Rezerve: P. Toroc, Andr. Răuță, Moțiu, Gladun, Bg. Sima, Paulevici, B. Nortey, Gavra, Paleacu
Antrenor: Cosmin Stan

Unirea Slobozia: D. Rusu - Ibrian, Andreș, Pospielov, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Ekollo, Dorobanțu, Purece, Vlăsceanu, Dimitrov
Rezerve: Șt. Georgescu, Gab. Lazăr, Dr. Lazăr, Mih. Șandru, Atanase, Șt. Pacionel, Cojocari, Afalna, Gîrbăcea
Antrenor: Adrian Mihalcea

FINAL. CSM Reșița -  Steaua 3-1

Echipele de start

CSM Reșița: I. Rus - Dolghi, Elton da Silva, Rimovecz - Gomboș, Dudea, D. Fărăgău, Fota - Drăghiceanu, Andr. Burlacu - Lascu
Rezerve: Mereu, Bărboianu, Cega, Chera, Cristea, Mensah, Napoleone, Negru, Rus
Antrenor: Flavius Stoican
Steaua: Frănculescu - Drăghici, Vîrtej, Beța, Ad. Ilie - Ceceri, Rober Sierra, Mancuso, Dav. Matei - Nacho Heras, Chipirliu
Rezerve: H. Iancu - Dav. Maftei, Gab. Dumitru, Bărbulescu, Raicu, Chunchukov, Boiciuc, Pau Miguelez, Rz. Florea
Antrenor: Daniel Oprița

FINAL. Tunari - Unirea Dej 0-1

CS Tunari: Isvoranu - Giafer, Mih. Leca, Al. Sima, Vas. Constantin, Bustea (cpt.), C. Costea, P. Mitrică, Florică, Trică, Dr. Gheorghe
Rezerve: Mărgărit, Wiktorski, Bobea, R. Stanciu, Ad. Petre, Sin, Plumbuitu, Borcea, Ed. Feraru
Antrenor: Alin Ilin

Unirea Dej: Moroz - Pruteanu, Kereki (cpt.), Tud. Telcean, Roș, Al. Dulca, Chira, Ad. Pop, Bîrnoi, Hofman, Blaj
Rezerve: R. Pop, Al. Șuteu, Fulga, Aur. Ciuciulete, Golda, D. Pop, Vic. Stancovici, Al. Militaru, Cip. Călugăr
Antrenor: Dragoș Militaru

FINAL. Chindia - Metaloglobus 0-0

Echipele de start

Chindia: Ius. Popescu - Romeo, Fl. Plămadă, C. Dinu (cpt.), Ad. Ioniță - Șanta, Fedele, Matiș, Bogaciuc, Anișorac - Rob. Moldoveanu
Rezerve: M. Contra - Boțogan, Zivkovic, Max. Cojocaru, Memolla, Rz. Iorga, Rz. Tache, Oct. Ursu, Ius. Cristea
Antrenor: Diego Longo

Metaloglobus: Gavrilaș - Kouadio, Diallo, Caramalău, Rob. Neacșu - L. Manolache, Honciu (cpt.), Issah, Vl. Bogdan - Zukanovic, Huiban
Rezerve: Nedelcovici – Liș, Mihăilă, Al. Gheorghe, Ad. Sîrbu, Gab. Pătrașcu, Milea, Cazan, Al. Iacob
Antrenor: Ianis Zicu

Joi, Ceahlăul a învins Concordia, scor 2-1, în primul meci al rundei

Ceahlăul a deschis scorul rapid la Chiajna, în minutul 7, când Oltean a trimis o minge lungă de la jumătatea terenului. Mingea a ajuns la Matei Moraru, care i-a pasat lui Llullaku. Albanezul i-a retirmis balonul cu o execuție elegantă, iar tânărul jucător a marcat cu un șut la colțul lung.

Același Moraru a făcut 2-0 în minutul 50. A pătruns în careu printre doi adversari și a trimis mingea tot în colțul lung.

Gazdele au redus din diferență prin Adrian Bălan ('70), care a transformat penalty-ul obținut de Gabi Torje. Apoi, Concordia a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva oaspeților a rezistat și a plecat cu cele 3 puncte.

După această victorie, Ceahlăul urcă pe locul 5,cu 25 de puncte, în timp ce Concordia se clasează pe 9, cu 22 de puncte. Ambele formații mai pot fi depășite până la finalul rundei.

  • Click aici pentru statistici
  • Au marcat: Bălan / Moraru '7, '50
  • La meci au participat în jur de 1000 de spectatori. Ceahlăul a fost susținută de o galerie formată din aproximativ 70 de suporteri

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Oncescu – Corbu, Stănică, Gerson, C-tin. Dima, Dumbravă – Vrdoljak, Tucaliuc, Gogescu – Torje, Ad. Bălan
Rezerve: Dincă, Ad. Iancu, Scarlatache, Iul. Roșu, Ghimfuș, Cocoș, Hlistei
Antrenor: Erik Lincar

Ceahlăul: Krell – Pedro Albino, Taraduda, M. Constantin, Tud. Oltean – Akwasi – P. Petre, Mat. Moraru, Neicuțescu, Llullaku (cpt.) – Cortelezzi
Rezerve: Barna, Bacalu, Onișa, M. Savu, Buziuc, Jalbă, Core, Larrauri, Forizs
Antrenor: Cristian Pustaiâ

GALERIE FOTO. Chiajna - Ceahlăul 1-2, în imagini

Concordia - Ceahlăul. FOTO: Ionuț Iordache
Concordia - Ceahlăul. FOTO: Ionuț Iordache
Concordia - Ceahlăul. FOTO: Ionuț Iordache
Concordia - Ceahlăul. FOTO: Ionuț Iordache
Concordia - Ceahlăul. FOTO: Ionuț Iordache
+38 FOTO

Citește și alte știri din fotbal: 

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
REȘIȚA - STEAUA 3-1
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
„Nerecunoscătorul” Matei Moraru » L-a bătut pe cel care l-a promovat
CHIAJNA - CEAHLĂUL 1-2
„Nerecunoscătorul” Matei Moraru » L-a bătut pe cel care l-a promovat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
D_veselu
D_veselu  •  28 Februarie 2024, 23:36
Postat de rav410wrc pe 28 Februarie 2024, 23:08

mea pt UTA, da' si, de unde pana unde, afinitatea mea pt Steaua/FCSB !! Asa ca, ce sens ar mai avea conturile multiple, in afara de atunci cand ai cate-un galben si te mananca degetele sa postezi ceva !? ;)))

"Postat de fcsarbitri pe 19 Februarie 2024, 21:15 ăsta-i este nivelul lui. l-a jignit până și pe userul balotelli, clujeanul fan u cluj, cel care îi mai lua apărarea pe site, ce pretenții mai ai de la un astfel de personaj josnic?" :-)). PĂI TU-MI CERI MIE LINK-URI LA SCHIMBURI ÎN CARE AI FOST IMPLICAT SAU LA CARE AI ASISTAT? :-))) Numa' p-ăsta l-am găsit. Așa a înțeles el... că m-ai fi jignit pe mine când ai zis de U că se prostituează. Eu nu consider că m-ai jignit, mai ales că pe-atunci nu știai că balo-i D.veselu. Dar portughezu' ți-a scris în decembrie ceva gen: "ai ajuns să-i înjuri pe favoriții prietenului tău balotelli, *** de prost!?" :-((( Ce dovezi vrei dacă ți-a dat reply chiar ție?... De unde să știe fcsarbitri (sponsoru') că balo e D.veselu? Doar guimaraes știa. Io cu sponsoru' nu m-am intersectat niciodată pe forumu' ăsta, nici de pe contu' balo nici de p-ăsta :-))) Ăla cu FCSteauaBucurest1 mi-a scris acum vreo 10 luni, n-am salvat acel articol că nu m-am gândit la momentu' ăla c-o să ajungem în punctul ăsta. Dar dacă nu ești el... trage-l de mânecă fiindcă te copiază 'la virgulă'. D-alea cu Radio Erevan, cu tibi33, emoticoane gen ;))) fix cum le pui tu și virgule în plus, plasate acolo unde nu-i cazu'. Altfel... sunt 95% sigur că sponsoru' e portughezu', ... că 'floranveress' e 'concret' și că ăla care zici că te plagiază e contul tău de fcsb-ist. Sunt totuși 5% șanse să greșesc. :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  28 Februarie 2024, 23:08
Postat de rav410wrc pe 28 Februarie 2024, 19:49

Am facut o mica ancheta pana am aflat la care mesaj nu ti-am mai raspuns :))) Acum ca l-am gasit, mi se pare ca si tu-mi faci mie o ancheta, despre ce/cate conturi mai am, cu cine mai tin si pe cine mai sustin ?! ;))) Am mai avut o discutie asemanatoare si cu tov. Catalin, in urma cu vreo 2 ani, cred ... In sensul ca numa' el mai folosea verbul "a clarifica", la conjunctiv. Cat despre multele conturi, care misuna pe GSP, cu "Steaua" sau "FCSB", inclusiv cel amintit de tine mai sus"FCSB1", din pacate sau din fericire, te-nseli ca mi-ar apartine ori ca mi-ar fi apartinut vreodata, la fel cum cred ca te-nseli si pe marginea subiectului cum ca "fcsarb." ar fi unul si acelasi cu istericu' "guimasp" !? Sa-mi trimiti si mie, ce ti-a scris "FCS1" de-ai dedus tu, ca ar fi contul meu ?! Am vazut de unde pana unde crezi ca fcsarb. e portughezu', da' nu cred ca tine ... Culmea e, ca eu nici nu mai tin minte cand te-am jignit pe tine, asa cum spui tu, ca a sugerat el ?! Sa-mi trimiti si aia, please :))) Adevaru-i ca eu nu urmaresc toate discutiile "academice" de pe forum ... Imi place sa ma-ntep, cu tibi si Mosh, cu Catalin nu ma mai intep, ca el mi se pare un tip destul de echilibrat, cel putin in relatia cu mine, asa ca nu pot sa spun ca ma deranjeaza, ba mai mult, mi se pare ca felul lui de-a fi, aduce putin cu al tau !? ;))) Asa ca , trage tu ce concluzii vrei ... Eu ti-am explicat in 4 mesaje, dragostea m

mea pt UTA, da' si, de unde pana unde, afinitatea mea pt Steaua/FCSB !! Asa ca, ce sens ar mai avea conturile multiple, in afara de atunci cand ai cate-un galben si te mananca degetele sa postezi ceva !? ;)))

rav410wrc
rav410wrc  •  28 Februarie 2024, 19:49
Postat de D_veselu pe 27 Februarie 2024, 00:00

Da... așa am ajuns și eu să mă îndepărtez încet-încet de 'frații' de la Dinamo... văzând cum se bucurau pentru fiecare victorie a frânarilor... mai ales din 2018 încoace. Altfel... cum ți-am mai zis... aștept "marea împăcare"... fuziunea dintre cele 3 Dinamo... cu speranța că, atunci când va fi gata și noul stadion... vor redeveni principala rivală a FCSB-ului în Mămăliga 1. În rest... se pare că ne-a mai rămas un singur aspect de clarificat. Dacă "Doar Uta Contează"... ce-i cu contu' ăla "FotbalClubSteauaBucureșt1"?! Să nu zici că nu-i al tău... e greu să-i vinzi castraveți grădinarului! :-)))

Am facut o mica ancheta pana am aflat la care mesaj nu ti-am mai raspuns :))) Acum ca l-am gasit, mi se pare ca si tu-mi faci mie o ancheta, despre ce/cate conturi mai am, cu cine mai tin si pe cine mai sustin ?! ;))) Am mai avut o discutie asemanatoare si cu tov. Catalin, in urma cu vreo 2 ani, cred ... In sensul ca numa' el mai folosea verbul "a clarifica", la conjunctiv. Cat despre multele conturi, care misuna pe GSP, cu "Steaua" sau "FCSB", inclusiv cel amintit de tine mai sus"FCSB1", din pacate sau din fericire, te-nseli ca mi-ar apartine ori ca mi-ar fi apartinut vreodata, la fel cum cred ca te-nseli si pe marginea subiectului cum ca "fcsarb." ar fi unul si acelasi cu istericu' "guimasp" !? Sa-mi trimiti si mie, ce ti-a scris "FCS1" de-ai dedus tu, ca ar fi contul meu ?! Am vazut de unde pana unde crezi ca fcsarb. e portughezu', da' nu cred ca tine ... Culmea e, ca eu nici nu mai tin minte cand te-am jignit pe tine, asa cum spui tu, ca a sugerat el ?! Sa-mi trimiti si aia, please :))) Adevaru-i ca eu nu urmaresc toate discutiile "academice" de pe forum ... Imi place sa ma-ntep, cu tibi si Mosh, cu Catalin nu ma mai intep, ca el mi se pare un tip destul de echilibrat, cel putin in relatia cu mine, asa ca nu pot sa spun ca ma deranjeaza, ba mai mult, mi se pare ca felul lui de-a fi, aduce putin cu al tau !? ;))) Asa ca , trage tu ce concluzii vrei ... Eu ti-am explicat in 4 mesaje, dragostea m

Vezi toate comentariile (64)
Comentează