FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO 2-0

Cum a răpus-o Oprița pe Dinamo: „Așa am pregătit meciul”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua +42   FOTO
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 21:30 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 22:52

CSA Steaua - Dinamo 2-0 » Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul „militarilor”, nu se mai gândește dacă echipa lui va avea sau nu drept de promovare la finalul acestui sezon și spune că vrea să termine pe primele două locuri play-off-ul, ca mai apoi să vadă ce se va întâmpla.

„Rezultatul e meritat, ne-am dorit mai mult, am avut o atitudine mai bună. Așa am pregătit jocul, să așteptăm greșelile lor. Cine greșește primul în astfel de jocuri, pierde meciul. Iar azi au greșit ei. 

Munca băieților a fost răsplătită. Nu era confortabil să pierdem jocul aici, în Ghencea, a fost multă presiune. În tribune a fost încrâncenare, la fel ca pe teren, au fost cartonașe roșii, penalty-uri, a avut tot acest meci. 

Mai avem de jucat, nu s-a terminat nimic, trebuie să ne bucurăm de victorie, dar ne așteaptă un meci greu, la Buzău, trebuie să nu ne afecteze euforia victoriei. 

Vreau să termin pe 1 sau 2, să ne facem meseria, apoi vom vedea dacă avem drept de promovare. Eu mă gândesc doar să ne câștigăm jocurile rămase”, a declarat Oprița la final.

Alte reacții după CSA Steaua - Dinamo 2-0:

A fost un meci dificil, ne bucurăm că am câștigat. Merităm să fim pe primul loc. Publicul ne-a împins de la spate, le dedicăm și lor victoria. Ne-am propus din prima etapă să terminăm pe un loc de promovare. Există speranță, după ce am aflat că se poate modifica Legea Sportului, suntem pregătiți
Bogdan Chipirliu, atacant CSA Steaua

A fost un meci disputat. Pentru astfel de meciuri vii la stadion. Noi am fost mai pragmatici, am profitat de greșelile lor, am făcut presing, i-am luat de sus și am câștigat
Adi Popa, extremă CSA Steaua

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul CSA Steaua - Dinamo

+38 FOTO

Mai multe știri despre CSA Steaua - Dinamo:

A intrat în teren și a mers direct spre portarul Stelei! Un ultras din PCH, eroul negativ al derby-ului din Ghencea + Sancțiunile anunțate de Jandarmerie
CSA STEAUA - DINAMO 2-0
A intrat în teren și a mers direct spre portarul Stelei! Un ultras din PCH, eroul negativ al derby-ului din Ghencea + Sancțiunile anunțate de Jandarmerie
Marius Avram spune că golul 2 marcat de CSA Steaua împotriva lui Dinamo trebuia anulat. „Câinii” au cerut și două penalty-uri
CSA STEAUA - DINAMO
Marius Avram spune că golul 2 marcat de CSA Steaua împotriva lui Dinamo trebuia anulat. „Câinii” au cerut și două penalty-uri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  19 Aprilie 2023, 15:39
Postat de Mazavalt pe 19 Aprilie 2023, 15:07

Nu putem fi toti "isteti" ca tine ma... Trebuie sa existe si talpa-n lumea asta nu? Cu dedicatie de la nasul maare pentru finuu.... ;))))

De ce nu vreti sa va depasiti conditia ?

Mazavalt
Mazavalt  •  19 Aprilie 2023, 15:07
Postat de istet10 pe 18 Aprilie 2023, 23:41

Tot niste frustrati prostalai rameneti!

Nu putem fi toti "isteti" ca tine ma... Trebuie sa existe si talpa-n lumea asta nu? Cu dedicatie de la nasul maare pentru finuu.... ;))))

sofronie.parpanghel
sofronie.parpanghel  •  19 Aprilie 2023, 09:59
Postat de catalin.palcu pe 19 Aprilie 2023, 05:18

Cica la Oprita 'meciul a avut de toate, penaltiuri, eliminari ' . De toate pt CSA, da ! Penalty si eliminare, la singular nu plural ! E usor sa joci fotbal cand ai vant in panze din primul pana-n ultimul minut.

Presa ar trebui sa regleze astfel de mizerii. Macar prin atitudine! .... Dar care presa? Independenta cu numele dar aservită prin sentimente și gândire de gruparea csa sau fcsb!??.... Sa fim serioși, nu se va întâmpla nimic pozitiv în fotbalul românesc! Despre cca nu vorbim, că acolo e totul într-o singură direcție, csa și fcsb! Nici diavolul nu înghite o astfel de alianță. Dar deaconu , da!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează