FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Cum încearcă Daniel Oprița să scape de suspendare: „Eu la lucruri din astea m-am referit când am zis de bătaie”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua // foto: Imago Images
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 11:42 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 12:11

Reclamat de FRF la Comisia de Disciplină, Daniel Oprița (41 de ani) încearcă să se apere pentru declarațiile de la finalul derby-ului Dinamo - Steaua. Antrenorul lui CSA susține acum că nu s-a referit la „bătaie fizică și violență”, ci la duelurile din Liga 2 cu alte echipe de tradiție.

Marius Croitoru propune 3 fotbaliști pentru „națională”: „E clar că merită să fie văzuți de selecționer”
FCU CRAIOVA
Marius Croitoru propune 3 fotbaliști pentru „națională”: „E clar că merită să fie văzuți de selecționer”

Cum încearcă Daniel Oprița să scape de suspendare: „Vorbeam despre a ne bate cu echipe mai bune, nu de bătaia fizică”

În încercarea de a scăpa de pedeapsă, Oprița susține că s-ar fi referit, de fapt, la dorința suporterilor ca echipa să aibă parte de dueluri tari.

„Văd că s-a făcut mare tam-tam. Când mi s-a adresat întrebarea, eu nici nu știam ce s-a întâmplat la pauza jocului. N-am știut de bătaia respectivă, am fost la vestiar, eram agitat cu meciul, n-am avut timp.

M-am dus la interviuri după meci. Dacă cineva gândește că eu aș fi putut să spun că sunt de acord cu violența, bătăile... Înseamnă că nu mai suntem oameni, dacă eu aș fi putut să gândesc în felul ăsta.

Eu am spus că m-au rugat să promovăm mai repede ca să ne batem cu echipe mai bune, dar nu la bătaie fizică, la violență. Cum ar fi: «Cu cine ne batem anul ăsta? Cu Petrolul, cu U Cluj». Lucrurile astea le-am spus. Eu la asta am vrut să mă refer. Sincer vă spun”, a afirmat Oprița la Pro Arena

Daniel Oprița: „Mă refeream la coregrafii, la lucruri din astea, nu la bătaie”

„Nu sunt unul care să mă feresc de cuvinte sau doar să vin să vorbesc la interviuri și să mă aflu în treabă. N-am știut ce s-a întâmplat și nu sunt de acord cu lucrurile astea, cu violența, cu bătăile.

Poate că n-a sunat așa și s-a înțeles altceva, dar nu sunt un huligan ca să îmi doresc asta. Ar fi răutate să spună cineva asta.

Da, corect, a fost neinspirată declarația, recunosc. Nu cred că a văzut cineva că m-aș fi dus să mă bat cu cineva. Nu sunt de acord cu aceste lucruri. Dacă mă întrebați acum și spunea altcineva în locul meu, probabil la fel aș fi înțeles și eu, dar nu la asta m-am referit.

Atunci când am venit, au spus să promovăm: «Mai repede, că ne e dor și nouă de meciuri cu Petrolul, cu U Cluj, că la Liga 4 nu avem». Adică la coregrafii, la lucruri din astea, nu la bătaie. Să avem cu cine să ne batem în sensul de a avea echipe puternice, de a simți derby-uri puternice”, a completat antrenorul „militarilor”. 

VIDEO cu scenele șocante de la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua: jandarmi, gaze lacrimogene și bătaie pe Arena Națională

Declarațiile lui Oprița au fost deja „taxate” de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu:

„E inconștiență. Tu nu-ți dai seama de ce scoți pe gură la un anumit moment. Mă gândesc să nu se întâmple o nenorocire la un moment dat și tu să scoți din sertar acea declarație. S-ar putea să devină și penală. La ce am văzut aseară (n.r. - la meci, vineri), e posibil să se întâmple”.

Mai multe știri din Liga 2: 

Eugen Trică, dat afară de ultima clasată din Liga 2: „E sub orice gândire logică”

Ionuț Negoiță a bătut palma cu omul de afaceri libanez! Afacere încheiată pentru un milion de euro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
hofer
hofer  •  20 Septembrie 2022, 20:27

Am citit si eu acea declarație și am fost negativ surprins de ce a spus, dar mi-am zis că poate este o restalmacire a reporterului. Este trist daca a spus așa ceva deoarece Fotbalul nu este sportul din "Cușcă".

istet10
istet10  •  20 Septembrie 2022, 19:01
Postat de cdba3133 pe 15 Septembrie 2022, 10:49

Sigur nu se referea la batutul covoarelor? Sau la cum se bate nucul? La batutul oualelor pentru omleta? Sau la batut campii? Batut apa in piua?

Batut campii, cu siguranta. Sa sti ca aceasta expresie mi-a fost moderata, ca ar fi vulgara.

cdba3133
cdba3133  •  15 Septembrie 2022, 10:49

Sigur nu se referea la batutul covoarelor? Sau la cum se bate nucul? La batutul oualelor pentru omleta? Sau la batut campii? Batut apa in piua?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează