FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Oprița, încrezător că Steaua va putea promova sezonul viitor: „Mi-au zis să iau jucători de promovare, ăsta e un semn” + „Altul era rezultatul barajului dacă jucam noi cu Chindia”

Daniel Oprița // foto: captură YouTube Playsport
Daniel Oprița // foto: captură YouTube Playsport

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 18:28 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 19:06

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, este încrezător că echipa sa va avea drept de promovare în Liga 1 sezonul următor. 

  • „Militarii” au încheiat stagiunea trecută pe locul 4, care le-ar fi asigurat în mod normal prezența la barajul de promovare, pe care nu l-au disputat în cele din urmă. Șansa i-a revenit echipei de pe #5, Concordia.
  • Steaua este club departamental, finanțat din bani din bugetul de stat, astfel că nu îi este permisă urcarea în primul eșalon.

Întrebat dacă are informații pozitive în privința dreptului de promovare al Stelei, Oprița s-a declarat încrezător că „militarii” vor putea urca în eșalonul de elită al fotbalului românesc la finalul sezonului următor.

El afirmă că transferurile realizate în această vară sunt mutări „pentru promovare”. Clubul din Ghencea i-a adus pe Atanas Trică, Alexandru Sima, Cristian Balgiu, Costinel Gugu și Tsvetelin Chunchukov.

Farul a anunțat că a vândut un titular în Bulgaria, apoi a șters postarea. Surse din club au dezvăluit că tranzacția e realizată
FARUL
Farul a anunțat că a vândut un titular în Bulgaria, apoi a șters postarea. Surse din club au dezvăluit că tranzacția e realizată

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua: „Dacă nu aveam detalii că putem promova, nu mai băgam bani în transferuri”

„Din câte știu, din ce discuții am avut cu domnul comandant și cei care se ocupă de aceste lucruri, au făcut tot ce le stă în putință. Domnul comandant face tot ce poate. Nu o spun doar pentru a mă da lângă el. Am vorbit acum câteva zile, era epuziat. Dar nu e la el decizia.

Investitor privat sau schimbarea Legii Sportului? Probabil că se bazează pe ambele, nu știu care soluție este mai avansată. Nu eu mă ocup de lucrurile astea.

Și pentru mine este o frustrare, aș fi putut fi antrenor de Liga 1 acum. Îmi câștigasem dreptul să joc acel baraj, unde se putea întâmpla orice. Cum U Cluj a bătut-o pe Dinamo, așa o puteam bate și noi pe Chindia. 

Ați văzut ce meci greu a avut cu Chiajna, o echipă căreia i-am fost superioară. Probabil rezultatul meciului de baraj era altul dacă jucam noi cu Chindia.

Știu că se încearcă, mai ales că mi s-a spus să iau jucători de promovare. Ăsta e un semn. Dacă nu aveau ceva detalii că se poate rezolva, nu mai băgam bani în jucători”, a declarat Oprița la PlaySport Live

Anul trecut am avut primă pentru primele 4 locuri, anul ăsta avem obiectiv promovarea, deci primă doar la promovare.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

„Nu știu dacă ați aflat, dar nu s-a mai întors” » Sepsi l-a dat dispărut pe unul dintre liderii echipei: „Ce are în cap?”

Regulă marca FCSB: ești gonit după prezentarea de la Palat » Dawa, următoarea victimă?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
steaua.1986
steaua.1986  •  25 Iunie 2022, 08:23

Stiu ca multora nu va convine reaparitia Stelei in fotbalul romanesc. din pacate pentru voi, indiferent cate tone de "maculatura" aruncati pe toate canalele posibile, echipa asta va merge inainte si va ajunge mai devreme sau mai tarziu acolo unde a fost si merita sa fie.

alexh
alexh  •  24 Iunie 2022, 23:30

Oprița visează. Il trombonesc cei de la csa. Și lui îi convine. Își ia salariul. Poate să schimbe și legea sportului. LPF este o societate privată și statul nu-și poate băga nasul. Avioanele militare cad ca muștele și ei țin o echipă de fotbal fără drept de promovare și fără viitor. Nu l-au ținut pe Popovici dar echipa de fotbal da. Băiatul aducea renume și clubului și țării. Patriot (pentru că nu a plecat afară) băiatul a plecat la Dinamo. N-au reușit să-i asigure campionului 7000 de euro pe lună (100000 de euro pe an, rotunjit) și echipa de fotbal cheltuie fără număr. Eu sunt stelist din '74 dar situația asta este aberantă. Stelist in sensul că țin cu toate echipele clubului. De handbal, hochei, rugby, lupte, scrimă, etc. Nu pot să țin cu echipa de fotbal, care este o anomalie. Doar în România există situația asta.

Cronos666
Cronos666  •  24 Iunie 2022, 21:40

Fc clona um csa a facut reduceri dupa olimpiada si au trimis Torpila din Carpati la CSDimano.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează