FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Reacția lui Daniel Oprița, după ce Steaua a ratat prezența în play-off-ul din Liga 2: „Am pierdut ca fraierii”

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 22:44 / Actualizat marti, 12 martie 2024 05:16

Steaua a pierdut pe terenul lui Mioveni, scor 0-2, în etapa #18 din Liga 2 și a ratat matematic prezența în play-off. Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul „militarilor”, a oferit prima reacție după acest eșec.

Trupa lui Daniel Oprița are un sezon dezamăgitor în Liga 2. Fără drept de promovare, steliștii se vor lupta pentru evitarea retrogradării, pentru prima dată de la promovarea din Liga 3. Oprița, tehnicianul echipei încă din 2019, a făcut o radiografie a întregului sezon și a menționat faptul că echipa sa nu a pierdut calificarea în play-off în meciul de la Mioveni.

Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet
Play-out
Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet

Daniel Oprița, după ce Steaua a pierdut la Mioveni: „Nu trebuia să intrăm în play-off”

„Am pierdut un meci ca fraierii, un meci pe care l-am controlat, am avut situații, am dus mingea la careul lor, dar nu am reușit să marcăm. Practic, Mioveniul, în prima repriză, nu ne-a pus nicio problemă, cum nici în a doua. Așa a fost… La meciul ăsta, la cum am pierdut, nu trebuia să intrăm în play-off. Nu a mers nimic.

Ne-am creat ocazii, puteam să revenim în joc, să egalăm, am avut ocazii. Dar eu zic că această calificare în play-off nu am pierdut-o aici, am pierdut-o în alte meciuri accesibile, pe care le-am controlat și în care ne-am bătut joc de ocazii.

Nu știu, probabil și schimbările astea din lot, am schimbat mulți jucători, străini. Totuși, văd un plus, sunt jucători care mie îmi plac, care arată bine.

Pentru prima repriză, nu am ce să le reproșez. Am pierdut, dar mie mi-a plăcut echipa mea din prima repriză. Chiar și în a doua. O singură fază au avut și am luat golul. Așa e la fotbal. Am luat gol, noi trebuia să marcăm. I-am certat când au jucat rău, n-au avut atitudine, astăzi au avut, dar așa e la fotbal. Echipa care joacă mai bine câștigă.

Păcat că nu am reușit și noi calificarea în play-off, era altceva. Jucai meciuri tur-retur în play-off. Sincer, nici nu știam cum e sistemul ăsta (n.r. play-out), că nu am fost în el. Acum îl încercăm și pe asta, să vedem cum e”, a spus Daniel Oprița la conferința de presă, conform liga2.ro.

Citește și alte știri:

Pacea de la Galați: Oțelul și Poli Iași și-au împărțit punctele în ultimul meci al sezonului regular. Notele GSP + clasamentul ACUM
OȚELUL - POLI IAȘI 1-1
Pacea de la Galați: Oțelul și Poli Iași și-au împărțit punctele în ultimul meci al sezonului regular. Notele GSP + clasamentul ACUM
„Chiar nu vreau să mint!” » Alin Roman, despre faza controversată din Oțelul - Poli Iași
Oțelul - Poli Iași
„Chiar nu vreau să mint!” » Alin Roman, despre faza controversată din Oțelul - Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Nini
Nini  •  12 Martie 2024, 14:56

Omul acesta nu are pic de onoare. Pus antrenor din alte considerente decât cele profesionale vorbește ca și când este patronul echipei. Conducerea clubului nu are nimic de spus?

paolo12
paolo12  •  12 Martie 2024, 12:08
Postat de popescu3dzn pe 11 Martie 2024, 23:10

Era unul care avea informații sigure ca promovează CSA. Abia aștept playout ul, e o distracție să te uiti la trupa lui Chipirlilu

E în viață, e p-aici...

atthur
atthur  •  12 Martie 2024, 08:19

Oprita,ce-ar fi să "încercați" DESFIINȚAREA??? Să nu mai păpati aiurea banii (și) ai mei...????...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează