FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ - CSA STEAUA 2-1

Daniel Oprița admite superioritatea adversarei: „După eliminare nu am răspuns cum trebuie, victorie meritată”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 17:41 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 17:55

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a comentat înfrângerea cu Unirea Dej, scor 1-2, prima a echipei sale din acest sezon de Liga 2. 

Steaua a început bine, cu gol în minutul 11, dar eliminarea căpitanului Valentin Bărbulescu din minutul 31 a schimbat soarta jocului. În a doua parte, gazdele au întors scorul, fiind echipa dominantă. 

La final, Daniel Oprița a recunoscut superioritatea adversarilor și le-a mulțumit ultrașilor steliști pentru sprijinul acordat echipei și astăzi, la Dej. 

Daniel Oprița, după Unirea Dej - CSA Steaua: „Victoria e meritată”

„(Unirea Dej) este o echipă arțăgoasă, care joacă fotbal, au pasat foarte mult. Cât am fost 11 contra 11 am controlat jocul, am reușit să înscriem. Păcat de eliminare, de acolo au pus presiune, nici noi nu am răspuns cum trebuie, i-am lăsat să vină prea mult peste noi. Am avut reacție după ce am primit gol, trebuia să avem și înainte. 

Se întâmplă, tot cu băieții ăștia am făcut lucrurile pe care le-am făcut. Capul sus, mergem înainte. Îmi pare rău de suporterii care au venit, au bătut atât drum... ne-au aplaudat, dar dezamăgirea rămâne, trebuia să-i răsplătim cu o victorie. Sperăm ca pe viitor să le aducem numai bucurii, le mulțumim pe această cale. 

A fost o atmosferă foarte frumoasă, am trăit și eu meciuri de genul ăsta. Când vine Steaua, pentru adversarii e meciul anului. Jucătorii se mobilizează, sunt motivați, astăzi poate și-au dorit mai mult decât noi în unele momente, au fost mai agresivi, primii la minge. Victoria e meritată”, a spus Oprița la DigiSport. 

După înfrângerea de astăzi, roș-albaștrii rămân pe locul 2, cu 13 puncte, 3 sub liderul Concordia Chiajna. Unirea Dej urcă pe locul 10, având 8 puncte după 6 etape. Etapa viitoare, echipa lui Daniel Oprița va juca în Ghencea, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

D-ale fotbalului românesc » Au anunțat un nou antrenor cu o zi înaintea meciului

Un atacant camerunez visează să joace pentru naționala României: „Dacă joc bine și sunt serios, am toate șansele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bulan
bulan  •  12 Septembrie 2021, 08:02

Ce poti astepta de la o echipa de Talpanei?

paolo14
paolo14  •  12 Septembrie 2021, 06:26

Inviorare, ceai la gamela si antrenament la pas de defilare în spate la UM1210. Asta știți, asta faceti, atât puteti. O echipa care, de la înființare, a promovat de doua ori.

992533440798470
Peluza Steaua  •  11 Septembrie 2021, 23:02

Bună seara. În niciun joc nu am jucat cum trebuie, este normal, nu ai obiectiv, nu ai nimic, nici jucători, nici antrenor, ăsta este adevărul, nu trebuie să ne ascundem de realitate, nu ai înțeles nimic, nu mai fii aerian, fii realist, nu jucăm nimic, nimic, și nu vb din pură necunoaștere, ci punctez realitatea, păcat de noi care iubim, dar sincer nu ai față de echipă, ai promovat deoarece nu avea cine, să fim serioși, realiști, trebuie jucători, antrenor, să dea Dumnezeu să nu retrogradam, țineți minte ce spun, echipă slabuta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează