FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCHIMBARE

D-ale fotbalului românesc » Au anunțat un nou antrenor cu o zi înaintea meciului

Marius Milea, prezentat de președintele Consiliului Județean Călărași

FOTO: Facebook @vasile.iliuta68
Marius Milea, prezentat de președintele Consiliului Județean Călărași FOTO: Facebook @vasile.iliuta68

Articol de - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 08:53 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 08:53

Dunărea Călărași a anunțat un nou antrenor cu o zi înaintea partidei cu Unirea Constanța, din runda cu numărul 6 a ligii secunde. 

Dunărea Călărași, formație aflată în insolvență, i-a găsit înlocuitor lui Mirel Condei, antrenorul care a fost îndepărtat după ce s-a plâns că nu are suficienți jucători pentru a completa foaia de joc și că lipsesc lucruri esențiale de la echipă. Într-o postare pe pagina personală de facebook, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, l-a prezentat pe succesor.

Este vorba despre Marius Milea (52 de ani), un fost fotbalist al Dunării Călărași, ultima dată antrenor la Recolta Gheorghe Doja, o formația din al treilea eșalon. Mutarea a fost oficializată cu doar 24 de ore înaintea partidei cu Unirea Constanța. 

Antrenor nou în Liga 2, la Dunărea Călărași

Marius Milea va avea o misiune dificilă la Dunărea. Conducerea a umblat la salariile jucătorilor în ultimele săptămâni, multe dintre ele fiind înjumătățite. Se încearcă implementarea unui proiect low-cost, cu jucători tineri din județul Călărași.

E o situație dificilă în momentul ăsta. Clubul se află în insolvență și avem probleme în primul rând pe clasament, dacă pot să spun așa. Sunt puncte foarte puține și va trebui să încercăm să facem tot posibilul să strângem puncte, fiindcă asta este foarte important. Obiectivul pe care noi, ca staff, ni l-am asumat este evitarea retrogradării. Eu cred că este posibil în momentul ăsta și sper ca atunci când se trage linie să rămânem în Liga 2
- Marius Milea, antrenor Dunărea Călărași

Probleme mari la Dunărea Călărași

Mai multe persoane din cadrul clubului Dunărea Călărași contestă îndepărtarea antrenorului Mirel Condei și spun că acesta nu putea umple nici măcar o foaie de joc.

În plus, fotbaliștii spun că „vine toamna, iar noi n-avem treninguri”. Administratorul Aurel Stan răspunde că e un conflict „artificial”, iar jucătorii care s-au plâns trebuie să arate cereri „cu număr de înregistrare” în care s-au plâns de lipsuri. 

Mai mult, fotbaliștii spun că „nu mai avem treninguri pentru deplasare”, iar echipa va merge, peste doar 10 zile, la Brașov. 

În prezent, cu doar două puncte, Dunărea Călărași este pe locul 15 în clasament, în Liga 2. A reușit doar două egaluri, ce-i drept, ambele în deplasare, 3-3 la Ripensia și 0-0 la Dej.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Un atacant camerunez visează să joace pentru naționala României: „Dacă joc bine și sunt serios, am toate șansele”

10 cluburi cu rezonanță dispărute din liga secundă » Îți mai aduci aminte de aceste echipe?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
firaldo
firaldo  •  11 Septembrie 2021, 10:16

Pe când un articol: "D-ale jurnalismului sportiv românesc"?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează