FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Tensiuni la o fostă prim-divizionară: „Nu mai avem treninguri pentru deplasare, antrenorul a plecat fiindcă nu are jucători!”. Ce răspunde administratorul clubului

foto: facebook/Dunărea Călărași
foto: facebook/Dunărea Călărași

Articol de - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 15:01 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 15:11

Mai multe persoane din cadrul clubului Dunărea Călărași contestă îndepărtarea antrenorului Mirel Condei și spun că acesta nu putea umple nici măcar o foaie de joc. 

În plus, fotbaliștii spun că „vine toamna, iar noi n-avem treninguri”. Administratorul Aurel Stan răspunde că e un conflict „artificial”, iar jucătorii care s-au plâns trebuie să arate cereri „cu număr de înregistrare” în care s-au plâns de lipsuri.

Vremurile tulburi la Dunărea Călărași abia au început când clubul a intrat în insolvență. Numit antrenor astă-vară, antrenorul Mirel Condei a părăsit echipa după ce aceasta a rămas cu un lot restrâns numeric.

Echipa a fost dată pe mâna unui antrenor secund, Marius Păun, în același timp „principal” la Spicul Vâlcelele, echipa din comuna natală a șefului CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Mai mult, fotbaliștii spun că „nu mai avem treninguri pentru deplasare”, iar echipa va merge, peste doar 10 zile, la Brașov.

În prezent, cu doar două puncte, Dunărea Călărași este pe locul 15 în clasament, în Liga 2. A reușit doar două egaluri, ce-i drept, ambele în deplasare, 3-3 la Ripensia și 0-0 la Dej.

„Conflict artificial”

Contactat de GSP.ro, administratorul special al Dunării Călărași, Aurel Stan, fost primar în localitatea Cuza Vodă, spune că întreg conflictul este unul „artificial”.

„Vă invit la Călărași să vorbim față în față. Momentan, un secund se ocupă de echipă până când se va hotărî altceva sau până ce domnul Condei revine la sentimente mai bune. Dânsul s-a supărat pe echipă când a vrut să facă transferuri care ar fi reprezentat o depășire a bugetului”, a spus Stan.

El neagă că i-ar fi transmis lui Condei că poate juca cu doar 16 jucători, deoarece 11 sunt titulari și are nevoie de doar 5 rezerve. „Nu e adevărat. Iar din partea jucătorilor nu am avut plângeri legate de așa ceva”.

Nu neagă, însă spune că nu au fost plângeri

Tot fotbaliștii au menționat că încălzirea la meciul cu FC Buzău a fost făcută de unul dintre jucători, Bogdan Șandru, însă administratorul special neagă și acest lucru.

Întrebat despre problema treningurilor, Stan a evitat să spună concret dacă există sau nu, însă a menționat că „nu pleacă un antrenor că îi lipsesc treningurile”.

Totuși, Stan nu a negat , lăsând de înțeles că problema există, însă spune că fotbaliștii nu au negat și nici nu au cerut până acum rezolvarea problemei.

„Vă rog să le cereți fotbaliștilor plângerile. Să vedem dacă au făcut plângeri scrise, cu număr de înregistrare”, a menționat Stan.

Administratorul special a adăugat că, dacă fotbaliștii ar iubi echipa, n-ar trebui să vorbească în presă și să rezolve problemele în cadrul clubului.  Și a încheiat spunând că „probabil am deranjat un cuib de viespi”.

Antrenorul Mirel Condei n-a putut fi contactat de GSP.ro.

Citește și alte articole despre Liga 2:

Alt scandal la CSA Steaua! Acuzații frontale la adresa lui George Ogăraru: „A cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

10 cluburi cu rezonanță dispărute din liga secundă » Îți mai aduci aminte de aceste echipe?

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
aress123
aress123  •  08 Septembrie 2021, 16:13

Pai mai e una la fel de saraca si in L1. Diferenta e ca astia din L1 au protectie la Burlean.

sandrafan2012
sandrafan2012  •  08 Septembrie 2021, 16:11
Postat de Costel Chelaru pe 08 Septembrie 2021, 16:06

Sunt oameni carora le pasa. Astia care comentati, probabil nu stiti nimic de Calarasi

Nici nu vrem sa stim, sincer :)

171875491077582
Costel Chelaru  •  08 Septembrie 2021, 16:06

Sunt oameni carora le pasa. Astia care comentati, probabil nu stiti nimic de Calarasi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close