FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu anunță 3 transferuri de marcă în iarnă: doi golgeteri și un brazilian

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 20:03

Rapid a jucat astăzi un meci amical cu Progresul Spartac, liderul Ligii a 3-a, iar scorul final a fost 1-1. Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, a anunțat că va mai aduce trei jucători în perioada de iarnă. 

„Schimbări prea multe nu o să fie, cu siguranţă, vor veni 2, poate 3 jucători maximum, dar jucători care să facă diferenţa, de mare valoare, care să ne ajute să promovăm, pentru că e obiectivul nostru. Deci schimbări majore în niciun caz.

Aş prefera jucători foarte buni de Liga a 2-a, care cunosc bine campionatul, pentru că nu de puţine ori şi vedeţi şi exemplul de la Petrolul, cu foarte mulţi jucători de Liga 1, s-ar putea să se descurce mai greu în Liga a 2-a.

Eu ştiu chiar de la nea Mircea vorba asta, ca să promovezi din Liga a 3-a în a 2-a trebuie să iei ce mai buni jucători pentru Liga a 3-a, în Liga a 2-a să ai cei mai buni jucători de Liga a 2-a iar în Liga 1 deja lucrurile stau altfel”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate pentru TV Telekom Sport. 

Doi golgeteri și un brazilian la Rapid

Conform sursei citate, cei 3 jucători pe care i-ar dori Pancu la Rapid sunt Cristi Bud (34 de ani, atacant), Valentin Alexandru (28 de ani, atacant) și un alt vârf de origine braziliană

Bud e liber de contract după despărțirea de Turris Turnu Măgurele, în timp ce Valentin Alexandru evoluează în acest moment pentru Gloria Buzău.

„Pentru unii dintre jucători care au venit ca promisiuni, ca jucători care să crească, chiar dacă mai au contracte cu noi 2-3 ani probabil vom găsi o soluţie să îi împrumutăm, pentru că e foarte important să joace”
Daniel Pancu, antrenor Rapid

Vezi și:

Situația de la Rapid l-a activat pe Ioan Becali: „Sunt venit de pe stradă. Am mai dat și eu cu un zar, am fost în Rahova, în Ferentari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
940777835962411
John Birjovanu  •  24 Decembrie 2019, 07:05

Mirko Pigliacelli é libér ,dé cé nu il ia la Rapid,ar fi o afacéré buna ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează