FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Situația de la Rapid l-a activat pe Ioan Becali: „Sunt venit de pe stradă. Am mai dat și eu cu un zar, am fost în Rahova, în Ferentari”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 12:04

Ioan Becali (67 de ani) a discutat în această dimineață și despre o posibilă venire a lui Mircea Lucescu la Rapid. „Il Luce” e ademenit cu postul de consilier, dar Giovanni dă un verdict ferm: „Nu se mai întoarce în fotbal” 

„Credeți că Mircea Lucescu mai are chef să stea 12 ore cu 30 de nebuni? Vrea să fie liber, să iasă cu soția la un film.  Nu cred, la cum îl cunosc eu pe Mircea Lucescu, că poate să meargă la Rapid.  

Oricum, dacă Pancu simte că e secund va pleca imediat. Apoi să vedeți bombardări la Primăria Sectorului 1. Sunt 40.000 de giuleșteni care nu-l aleg pe primar dacă îl va da afară pe Pancu”, a declarat Ioan Becali, la Pro X.  

Ulterior, Giovanni Becali a vorbit și despre legătura de prietenie pe care o are cu Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleștene. 

„Și eu sunt venit de pe stradă. Am făcut business cu valută și aveam Alfa Romeo 1750. Am mai dat și eu cu un zar în tinerețe, am fost în Rahova, Ferentari, Giulești, unde auzeam că sunt oameni cu bani. Nu sunt născut în facultate ca să am probleme cu galeria Rapidului, îl cunosc de mult timp pe Corsicanu”, a spus Ioan Becali, la Pro X.   

Vezi și: 

CFR CLUJ // Ioan Becali, dezvăluiri bombă despre situația de la CFR: „M-am întâlnit cu șefii lor, mi-au spus că vor vinde” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
2051321648454898
Dumitru Dinu  •  16 Decembrie 2019, 11:49

Locul individului asta este la mititica.O *** de infractor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  15 Decembrie 2019, 13:33

asta e gazeta puscariei nu a sporturilor,BIVOLARE trezeste-te........

899401133777278
Eugen Bitica  •  14 Decembrie 2019, 18:30

Pușcărie ästa e o rusine de om ce cauta el pe post rusine si vouă ca il băgați în seamă . asteapta sa mai dea niste tunuri si cine stie pe cine mai baga la puscarie e om fara caracter . Sa îmbogățit fara sa întoarcă nici un ban in fotbal , rusine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează