INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ // Ioan Becali, anunț bombă despre situația de la CFR: „M-am întâlnit cu șefii lor, mi-au spus că vor vinde”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 11:14

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Agentul Ioan Becali (67 de ani) a comentat în această dimineață performanța remarcabilă a CFR-ului, echipă ce și-a asigurat joi seara prezența în șaisprezecimile de finală din Europa League. 

Cel poreclit Giovanni a dezvăluit un episod interesant petrecut la începutul sezonului, mai exact o discuție pe care a avut-o cu șefii echipei lui Neluțu Varga. 

„Am trăit meciul cu bucurie, ca orice simpatizant al fotbalului românesc. E o bucurie imensă pe care ne-au făcut-o Dan Petrescu și conducătorii clubului, care au ales să continue proiectul după eșecul de acum un an.  

M-am întâlnit la începutul sezonului cu președintele executiv și proprietarul clubului și mi-au spus: «Giovanni, mai avem bani un an. Vom vinde, va fi criză, vom vedea ce se va întâmpla». Să nu uităm că la CFR a existat riscul falimentului după ieșirea din insolvență”, a spus Ioan Becali, la Pro X. 

11 milioane de euro, cu aproximație, vor intra în conturile clubului pentru parcursul european izbutit de CFR în acest an

Ioan Becali consideră că CFR Cluj are șanse importante să aibă un parcurs cât mai lung în fazele eliminatorii din Europa League: „Orice se poate întâmpla, pot ajunge în sferturi, în semifinale. E exact ca în anul în care Steaua și Rapid au ajuns în sferturi”.  

Reacția lui Ciprian Deac după calificare: „Nu ne dădea nimeni nicio șansă”:

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Două întrebări VITALE despre viitorul campioanei + dezbatere: cine e echipa deceniului, CFR sau FCSB?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (99)
daniaania
daniaania  •  15 Decembrie 2019, 10:19

Oare de ce nu va puteți bucura ca CFR este în Primăvara Europeană ???? Chiar trebuia sa inventați știri cu acest personaj care a fost închis ????

lake1001
lake1001  •  13 Decembrie 2019, 21:35
Postat de Manuel Băcilă pe 13 Decembrie 2019, 18:49

Mai puteti inventa multe aberatii, sau sunteti inca in criza? Nu va este rusine GSP.ro?

Nu. E şi ce. Şi ce dacă.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  13 Decembrie 2019, 19:56

Această mizerie trebuia să stea la pârnaie până la sfârșitul mizerabilei sala vieți ...

Vezi toate comentariile (99)
Comentează