FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Daniel Pancu: „Cea mai mare umilință și jignire din cariera mea!”. Reacție dură la vederea comunicatului de ultimă oră al Rapidului

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 12:20

Rapid a anunțat oficial faptul că Daniel Pancu (42 de ani) nu va mai fi antrenorul echipei, dar că „rămâne totuși la dispoziția clubului”, iar tehnicianul a declarat pentru GSP că se simte jignit de modul în care giuleștenii au făcut publică separarea dintre cele două tabere.

Comunicat Rapid: „Pancu e PA! Dar mai rămâne”

„Înfrângerea de duminică a fost una dureroasă pentru suflarea rapidistă, nu numai pentru că ne-a îndepărtat de locurile care asigură promovarea, ci și pentru că ne-a obligat să luăm o decizie dificilă.

Îi suntem recunoscători lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid în ultimul an și jumătate din postura de tehnician și suntem siguri că Rapidul a fost numai primul pas dintr-o glorioasă cariera de antrenor. Nu este o despărțire, Daniel Pancu rămâne la dispoziția clubului, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilitățile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare.

Prioritară pentru club este numirea unui director tehnic care să asigure șocul pozitiv la echipă și să reușească să continue sezonul și munca lui Daniel Pancu. Numele său va fi anunțat oficial curând”, se arată în comunicatul lui Rapid.

REACȚIA LUI PANCU

Pancu, unul dintre cei mai iubiți jucători ai giuleștenilor, a fost deranjat de anunțul făcut de club. „Comunicatul ăsta reprezintă cea mai mare jignire, umilință, din toată cariera mea! Adică mă țin la dispoziția clubului, dar nu mai au nevoie de mine! Încep să regret că am început acest proiect", a declarat acesta pentru GSP.RO

6este locul ocupat de Rapid în Liga 2 în acest moment

37 de punctea câștigat Pancu alături de Rapid în acest sezon, în 23 de meciuri

Ieri, Rapid l-a dat afară pe Pancu, însă conducerea a realizat astăzi că nu își permite să achite clauza de reziliere. Din acest motiv au transmis că vor angaja un director tehnic, nu un antrenor, întrucât postul de tehnician va fi blocat de Daniel Pancu în continuare.

Ca un amănunt inedit, principalul reproș din comunicatul alb-vișiniilor este lipsa de experiență a lui Pancone, însă chiar Victor Angelescu, acționarul majoritar al clubului, nu se poate mândri cu o vastă activitate în fotbal!

CINE ESTE VICTOR ANGELESCU

EXCLUSIV Daniel Pancu: „Cea mai mare umilință și jignire din cariera mea!”. Reacție dură la vederea comunicatului de ultimă oră al Rapidului


Angelescu e director pe Europa al companiei cehe APS Holding. Omul de afaceri a jucat fotbal la juniorii Sportului Studențesc. APS Holding își desfășoară activitatea în 12 țări, iar Victor Angelescu gestionează întregul lanț al companiei.

Angelescu a mai patronat-o pe Sportul Snagov în perioada ianuarie - mai 2018 și a fost aproape de preluarea lui AS SR Brașov.

VEZI ȘI:

RAPID // Daniel Pancu, distrus după demitere: „Vă rog din suflet! Plâng!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
portardelegenda
portardelegenda  •  10 Martie 2020, 20:40

Rapidul nu are nevoie de rapidist pe banca ci de ANTRENOR. Daca din intamplare a si jucat la Rapid cu atat mai bine dar nu e o conditie obligatorie ba poate e chiar mai bine sa nu fi jucat.

dtdr
dtdr  •  10 Martie 2020, 18:09
Postat de Vladescu Mircea pe 10 Martie 2020, 16:06

cruyff si neeskens , 2 mari jucatori din care unul a ajuns antrenor , celalalt , nu !!! De ce ? Simplu , unul avea ceva minte , celalalt doar talent de a lovi mingea !!! Clar Pancule ? Fu-se si se du-se , gaseste ceva de facut sa te pricepi !!!!!

Tu cred ca faci parte din gasca lui Neeskens !

dtdr
dtdr  •  10 Martie 2020, 18:03

Sunt alaturi de RAPID din 1961. M-am bucurat, am suferit alaturi de ei, nu pot sa tin cu dinamo si steaua ( echipe comuniste ) care AU FACUT legea cum au vrut ei, au tarat RAPIDUL in B, ca au avut curajul sa se ia de gat cu ceausestii si cu securitatea, etc. Era cea mai usoara metoda de a castiga campionate. Jucau institutiile statului. Ce ma supara este faptul ca din conducatorii Rapidului de dupa '90, incepand cu Copos, s.a.m.d. nici unii n-au respectat GLORIILE RAPIDULUI. Ma intreb, astia au avut ceva comun cu ACEST FENOMEN sau au vrut numai bani ???!!!. Se pare ca a doua varianta este reala. Imi pare rau de PANCU, care a trait pentru Rapid, si s-au trezit, nu stiu cum sa-i numesc, niste cineva ) care sa-l jigneasca. Eu ii numesc IDIOTI, fie ca sunt din staful echipei si mai tare daca sunt din galerie. RAPIDISTI , IUBITI-VA IODLII !! Baratki, Ionica Bogdan, Valentin Stanescu, Dungu, Macri, Ministrul apararii Dan Coe, Rica Raducanu,Nae Manea, si toti cei ca ei. Nu pot sa-i insir pe toti ca ma apuca dimineata, echipa campioana din '67, '99','03. Care-i rapidist ii stie. HAI RAPID. Veni-va odata din nou si randul nostru. Stati aproape de RAPID !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează