FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Daniel Pancu, distrus după demitere: „Vă rog din suflet! Plâng!”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 09:14

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul demis de Rapid, a avut o reacție emoționantă pe contul personal de Instagram.

Vă rog din suflet! Nu mai trimiteți mesaje! Jucători sau suporteri! Plâng!”, a fost mesajul lui Pancu.

Clasament Liga 2

Fanii Rapidului au încercat să-l încurajeze pe Pancone și i-au transmis cele mai bune gânduri:

  • „Te iubim, Pancone”
  • „Ai fost, ești și vei rămâne idolul Giuleștiului”
  • „Pancone = Rapid” 
  • „Respect pe viață” 
  • „Te iubesc, idolul copilăriei mele”
  • „Baftă în carieră, Pancone! Nu a fost să fie de data asta, dar ai o carieră în față. Și dacă știi că e ceva necurat la club, te rugăm să ieși să dai cărțile pe față. Capul sus! Hai, Rapid!”

Daniel Pancu, demis de Rapid

Pancu a fost demis în cursul zilei de luni, 9 martie, de Rapid, după ce a condus echipa timp de un an și jumătate. „Da, am fost la şedinţă şi s-a luat decizia să ne despărţim. Este vorba despre demitere pentru că eu n-o să-mi dau niciodată demisia, am mai spus. Deşi eram convins că putem promova, s-a considerat că poate este nevoie de o schimbare. Chiar dacă în prima repriză cu Reşiţa echipa a jucat foarte bine", a declarat acesta, la TV Digi Sport.

Fostul jucător al giuleștenilor a fost demis din cauza rezultatelor modeste înregistrate de Rapid în ultima perioadă, care au făcut ca echipa să se îndepărteze de locurile fruntașe din Liga 2.

Rapid nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate după reluarea campionatului. Două egaluri fără gol marcat (0-0 contra Politehnica Timișoara și Turris T. Măgurele) și o înfrângere (0-1 împotriva CSM Reșița) sunt rezultatele care au convins conducerea Rapidului să renunțe la serviciile lui Pancu.

6este locul ocupat de Rapid în Liga 2 în acest moment

37 de punctea câștigat Pancu alături de Rapid în acest sezon, în 23 de meciuri

VEZI ȘI:

Marius Șumudică îi ia apărarea lui Pancu: „Nu merită să fie înjurat, a refuzat Steaua și a rămas la Rapid când a fost greu” + Pe cine propune antrenor la Rapid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Martie 2020, 17:30

Eu v-am zis de la inceputul campionatului faceti lobby pentru 18 echipe in Liga 1 !Doar asa ajungeti in Liga 1 ! Acum faceti greseala lui U cluj care anul trecut l-a pus pe Lobont fara experienta in locul lui Falub ! De la inceputul sezonului viitor il veti avea din nou pe Pancu antrenor.....salvati pagina asta si o sa va amintiti...

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  10 Martie 2020, 11:49

DANIEL e pancu vino la FARUL constantza;suporteriii totzi COPIII dela malul mariii negre te primim cu bratzele deschise;hai s a re PROMOVAM in super LIGA 1 RO impreuna ACUM ori niciodata.asa s a n e ajute DUMNEZEU.AMIN

red47army
red47army  •  10 Martie 2020, 11:39
Postat de legendavisinie pe 10 Martie 2020, 10:33

Dacă bolșevicii nu intrau în țară, dacă nu preluau puterea, unele echipe nu ar fi existat niciodată.

Eu ca si stelist respect clubul rapid, pentru ca bunicul meu era rapidist si imi povestea multe despre rapid. Printre franturi mi-a spus si faptul ca rapid o perioada a fost controlat de comunisti. Dar istoria nu contează ci prezentul. Suporterul roman isi doreste sa isi vada echipa acolo in prima linie, cu un stadion nou decent unde sa poata veni linistit cu copilul. Eu sper sa revedem toate echipele de traditie in liga-1 cu stadioane pline. Fara becalioti si patroni care au facut si fac rau fotbalului, pana atunci multsucces rapidistilor, sper sa ne revedem in liga-1 intr-o rivalitate frumoasa, si fara ură.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează