LIGA 2  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Câți bani solicită Daniel Pancu pentru a se despărți de Rapid: „Cei de la club mi-au cerut cazierul”

Daniel Pancu este în continuare antrenorul Rapidului!
Daniel Pancu este în continuare antrenorul Rapidului!

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 11:52

Daniel Pancu (42 de ani) a fost la GSP Live și a vorbit despre situația sa incertă de la Rapid: deși acesta a fost îndepărtat de la club, pe hârtie este în continuare antrenorul Rapidului. 

Dan Alexa (40 de ani) a fost anunțat ca fiind noul antrenor al Rapidului, în locul lui „Pancone”, însă oficial acesta ocupă postul de director tehnic. În direct la GSP Live, Daniel Pancu a oferit mai multe despre situația lui și a explicat care sunt pretențiile sale financiare vizavi de o posibilă reziliere de contract. 

„Eram pregătit să revin, din păcate a venit această perioadă foarte grea pentru toți. Așteptăm să se reia activitatea, să se termine campionatul, după care sunt dornic să revin. Cu toate că din ce observ eu, va fi foarte greu să mă despart de Rapid. Încă mai am contract cu ei, doi ani și ceva. Nici nu m-am mai gândit la această situație”.  

Obținerea licenței depinde de Pancu: „Acum, după ce termin emisiunea o să mă duc să-mi iau cazierul, pentru că mi-au cerut de la club. Au nevoie de cazierul meu pentru obținerea licenței, toți antrenorii cluburilor trebuie să facă asta”.  

VIDEO Daniel Pancu vorbește despre situația sa încurcată de la Rapid

Pancu: „Dacă eram lăsat până la final, nu mă mai interesa nicio despăgubire”

Tot la GSP Live, Pancu a dezvăluit că situația clubului din Giulești nu este tocmai „roz”, clubul confruntându-se cu probleme financiare.

„Au fost negocieri doar atunci în prima zi, de atunci nu am mai discutat. Nu m-a mai interesat acest aspect. E posibil să aibă și probleme financiare, au plătit doar salariul pe luna ianuarie la tot clubul. Nu vreau ca în această perioadă dificilă să mai vin și eu cu contractul meu. 

Dacă o să am o ofertă și mă înțeleg cu viitorul club, nu pot să mai obțin drepturile care mi se cuveneau normal pe perioada contractuală cu Rapid și nu mi se pare corect. Părerea mea e că trebuia să fiu lăsat până la final și plecam eu singur, am declarat-o public. Nu mă mai interesa absolut nicio despăgubire”. 

Pancu: „Am suferit foarte mult, nu e normal să plec fără despăgubiri”

În continuare, Pancu a vorbit la GSP Live despre pretențiile financiare pe care le are vizavi de o eventuală reziliere a contractului. 

„În contract și ce discutaserăm noi de-a lungul timpului, era clar că am plecat la un drum mediu spre lung, nu s-a pus problema să fiu pus sub presiune că dacă nu voi promova, voi fi demis. După care lucrurile au stat cu totul altfel, și de-asta nu mi se pare normal, pe lângă presiunea la care am fost supus, stresul. 

Am suferit foarte mult, am avut multe momente grele și nu e normal să plec fără despăgubiri dacă nu am fost lăsat până la finalul campionatului. Pe lângă perioada asta mai aveam doi ani de contract, am renunțat la unul și mai voiam despăgubirile de pe încă un sezon. Un sezon plus până la finalul acestui sezon. Banii erau în trei tranșe, la distanțe mari”. 

Citește mai multe știri despre Rapid: Delia,critici extrem de dure la adresa lui Bendeac.„Era groaznic. Bine că nu îl mai are”
Libertatea
Comentarii (6)
p.rares  •  29 Aprilie 2020, 01:35

Pancu a facut rau Rapidului,nu este antrenor.Dupa rezultatele negative,acum mai vrea si bani ca sa plece.Ce caracter urat are acest carciumar.Avem nevoie de Rapid pentru a avea un campionat puternic,asa cum avem nevoie si de Steaua, Dinamo,CS Craiova,....

amicu  •  28 Aprilie 2020, 15:31
Postat de unurt1 pe 28 Aprilie 2020, 14:38

Sa spuna Pancu ce antrenor nu este supus la stres si presiune in lumea asta. Sau el se astepta sa fie totul frumos, sa poata pierde de cate ori dorea, sa fie apa si flori mereu?

una e sa fii supus la stres pentru performanta si alta e sa fii supus la stres pentru a se cauta nod in papura pentru acapararea unui club. Rapidul din liga a doua nu mai este Rapidul rapidistilor. Maftei, Niculae, Pancu, Schumacher si Nae Stanciu, au fost alungati...primii erau garantii acestui proiect, fara ei, Rapidul asta este ZERO

amicu  •  28 Aprilie 2020, 15:28
Postat de unurt1 pe 28 Aprilie 2020, 14:48

Vezi ca si Pancu e caine. A spus-o chiar el, ca "Aveam ura asta față de Steaua de cand eram mic si dinamovist. De asta a rămas cultivată în continuare la Rapid. A devenit o ură și mai mare." Si Mircea Lucescu este caine. Si Sabau este caine. Si Mircea Rednic este caine. Si Danut Lupu este mare caine. Practic toti cei care au facut performanta la Rapid dupa 90 au fost si sunt caini. Rapid nu a facut niciodata performanta cu rapidisti, doar cu caini.

una e sa fii fost caine in copilarie si sa fii convertit la o anumita echipa, jucand la ea si dandu-si sufletul pentru ea. Si alta e sa fii caine toata viata si profitor in alta parte. Mai este o parte respectabila de caini, care sunt profesionisti unde merg.

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Handbal M, CM 2021
Japonia - Angola
Digi 2
17:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Spania - Tunisia
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:00 Fotbal, La Liga
Cadiz - Levante
Digi 3, Telekom 3
21:30 Fotbal, Bundesliga
Leverkusen - Borussia Dortmund
Digi 2, Telekom 2
21:30 Handbal M, CM 2021
Germania - Ungaria
Digi 4
22:30 Fotbal, La Liga
Alaves - Sevilla
Digi 3, Telekom 3
Program TV complet
Liga 1