FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Pancu regretă că nu a dat afară un jucător de la Rapid: „Îi influența și pe ceilalți din jur. Am crezut că mă înșel, dar n-a fost cazul”

Daniel Pancu regretă că nu a dat afară un jucător în iarnă!
Daniel Pancu regretă că nu a dat afară un jucător în iarnă!

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 12:57

Daniel Pancu (42 de ani) - omul care în acte încă este antrenorul Rapidului (DETALII AICI) - a fost invitat azi la GSP Live, unde a vorbit despre perioada petrecută ca antrenor în Giulești și singura greșeală pe care consideră că a făcut-o. 

Pancu a fost îndepărtat din cauza rezultatelor modeste înregistrate de Rapid și înlocuit cu Dan Alexa. Cu toate acestea, „Pancone” spune că nu ar schimba aproape nimic din ceea ce a făcut la club, cu o singură excepție: „Cred că mai trebuia să renunț la un jucător în iarnă. Pe probleme de atmosferă, nu de altceva. În rest, nu aș schimba nimic”. 

În continuare, Pancu a vorbit la GSP Live despre jucătorul-problemă de la Rapid și ce își reproșează vizavi de acesta. 

Sunt jucători care dacă sunt într-un lot, e bine să-i ai doar dacă știi că ei vor fi titulari tot timpul. Sunt jucători care nu acceptă statutul de rezervă, atitudinea lor nu este bună în antrenamente, lucru care îi influențează și pe ceilalți din jur, pentru că jucătorul ăla mai are și 3-4 prieteni. E mai bine să iei deciziile care se cuvin, trebuie să simți dacă poate să joace titular sau nu, ori mai bine nu-l ai în cadrul lotului. În cazul de față nu-i puteam garanta postul de titular și era mai bine să ne despărțim în iarnă”.  

VIDEO Pancu vorbește despre jucătorul pe care trebuia să îl dea afară

Deși era ferm convins că nu trebuie să joace titular, Pancu spune că i-a oferit încredere jucătorului-problemă căruia nu-i dă numele: „A avut o discuție cu mine, eu știam că nu poate să joace nici în acel meci, am avut încredere în el, dar nu trebuia să joace titular. 

Eu i-am spun că nu e ok să joace, pentru că niciun jucător din lumea asta nu se poate antrena timp de două săptămâni prost sau foarte prost, fără entuziasm, fără motivație și cu două zile înainte de meci să se transforme «Mister, te asigur eu că sunt bine, sunt pregătit». Cu toate că eu i-am spus de 5 ori că nu e pregătit”. 

„Dacă era un copil nu îl băgam niciodată, dar fiind vorba de un jucător în care poți să ai încredere oricând, cu familie acasă, cu copii, poți să iei și decizia asta. Mai ales că era un jucător pe care eu nu îl cunoșteam foarte bine și m-am gândit «Hai că poate mă înșel eu, se poate transforma», dar nu a fost cazul” -Daniel Pancu

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Daniel Pancu este în continuare antrenorul Rapidului! Câți bani cere ca să plece de la club +obținerea licenței depinde de el

Ce s-a întâmplat la bătaia dintre Daniel Pancu și Florin Manea: „L-a jignit pe tata care e mort și am explodat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cristi47.reload
cristi47.reload  •  28 Aprilie 2020, 20:33

Rămâneți acolo in b și jucați derby cu Dinamo

tipsy
tipsy  •  28 Aprilie 2020, 15:20

Daca nu avea familie si copii nu il baga :)). Ma mir ca n-a spus si ca se ducea la biserica. Asta e antrenor roman de Liga 2 sau Liga 1, va dati seama ce e la juniori? Si se mira lumea ca fotbalul romanesc e jale.

unurt1
unurt1  •  28 Aprilie 2020, 14:34

De Facundo Piriz vorbeste. Bine ca era Rares Lazar titular....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează