FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu taie-n carne vie » 5 jucători OUT de la Rapid: nici golgeterul echipei n-a scăpat!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 16:12

Rapid a anunțat astăzi că s-a despărțit oficial de portarul Ștefan Ciuculescu (26 de ani), iar alți patru jucători importanți sunt pe punctul să-și rezilieze contractul cu gruparea din Liga 2. 

Fundaşii Alexandru Iacob (30 de ani) şi Alin Demici (19 ani) şi atacanţii George Tudoran (23 de ani) şi Marian Vlada (31 de ani) nu mai intră în vederile lui Daniel Pancu și clubul încearcă să le rezilieze contractele pe cale amiabilă. 

„Ștefan Ciuculescu și-a reziliat contractul cu Rapid în această dimineață, Daniel Pancu urmând a se baza în actuala stagiune pe Virgil Drăghia, dar și pe doi tineri ce îndeplinesc criteriul U20, Alexandru Tătaru, cel care a și debutat în meciul cu Poli, și Alex Achiriloaie”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului. 

Marian Vlada a fost golgeterul giuleștenilor în sezonul trecut din Liga 3, în actuala stagiune a jucat 111 minute în 3 partide, marcând un gol. În toate aceste trei meciuri a intrat pe teren din postura de rezervă.

„Vor fi schimbări în primul 11, iar pentru anumiți jucători, cel mai probabil, au fost ultimele minute în tricoul Rapidului. Eu răspund aici, nu are nicio legătură cu meciul de la Turnu Măgurele. E un întreg proces început cu luni în urmă, sunt oameni care înțeleg și oameni care înțeleg mai puțin” Daniel Pancu, în urmă cu 4 zile după meciul pierdut cu Turnu Măgure, 1-3.

Rapidul ocupă locul 6 după patru etape în Liga 2, cu 7 puncte, la cinci lungimi în spatele liderului Gloria Buzău.

Citește și:

Farul și Petrolul, remiză fără goluri în penultimul meci al etapei » Cum arată ACUM clasamentul ligii secunde

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  27 August 2019, 17:41

pacat ca vlada chiar mai anima meciul cand intra, aici vorbesc de meciurile din liga 2, este peste roskopf care inca nu m-a impresionat cu nimic

legendavisinie
legendavisinie  •  27 August 2019, 17:25

Trebuie să tragem tare să promovăm anul ăsta. Va fi mai greu la anul, posibil să ne luptăm și cu FC FCSB sau cum s-or mai numi după fuziunea cu Clinceni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează