FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dario Bonetti nu renunță la banii de la Dinamo! Ce sumă cere antrenorul italian

Dario Bonetti // FOTO: Imago
Dario Bonetti // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2022 16:51 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 17:18

Litigiul dintre Dario Bonetti (60 de ani) și Dinamo continuă. Avocatul antrenorului italian a depus contestație la Tribunalul București, prin care solicită obligarea clubului din Ștefan cel Mare la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021-mai 2022. Plus 1.567 de lei, bilete de avion.

Tehnicianul italian a fost adus la Dinamo de fanii-acționari din DDB, în iulie 2021, la începutul sezonului trecut, pe un salariu lunar de 6.000 de euro.

Bonetti a fost dat afară la jumătatea lunii septembrie 2021, după 0-6 în derby-ul cu FCSB. Cu Dario Bonetti pe bancă, Dinamo a câștigat doar două dintre cele 8 meciuri jucate la începutul sezonului. 

În cele 6 înfrângeri, nici măcar nu a înscris!

Propus să revitalizeze Dinamo, Ionuț Chirilă are planul făcut: „Se poate promova din primul an”
Dinamo
Propus să revitalizeze Dinamo, Ionuț Chirilă are planul făcut: „Se poate promova din primul an”

Dario Bonetti nu renunță la banii pe care îi are de primit de la Dinamo

Ulterior, Tribunalul București a hotărât, în urma procesului deschis de Bonetti împotriva conducerii clubului, să îi admită în parte solicitarea, mai precis să anuleze măsura administratorului judiciar de denunțare unilaterală a contractului.

Avocatul antrenorului italian a depus contestație la Tribunalul București, prin care solicită obligarea clubului din Ștefan cel Mare la plata sumei de 48.000 de euro, reprezentând opt salarii restante, din perioada septembrie 2021-mai 2022. Plus 1.567 de lei, bilete de avion.

Dario Bonetti nu renunță la banii de la Dinamo! Ce sumă cere antrenorul italian
Extras din Buletinul Procedurilor de Insolvență
Dario Bonetti nu renunță la banii de la Dinamo! Ce sumă cere antrenorul italian
Extras din Buletinul Procedurilor de Insolvență

Dario Bonetti crede că echipa alb-roșie n-ar fi retrogradat cu el pe bancă și l-a atacat pe fostul administrator special, Iuliu Mureșan.

Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar asta este situația acolo. Responsabilitatea și vina principală nu sunt ale jucătorilor și antrenorului, ci ale celor care au condus proiectul tehnic în acest sezon. Au schimbat foarte mulți jucători și antrenori, dar fără rezultate. Vina nu este a antrenorului. 

Problema este cine a ales jucătorii, să fie foarte clar! Antrenorii au fost victime. Nu credeam că Dinamo ar putea să retrogradeze când am fost antrenor. 

Dacă conducerea mi-ar fi urmat sfaturile, sunt sigur 100% că Dinamo ar fi jucat și în sezonul viitor în prima ligă. Eu am încercat să fac tot ce mi-a stat în putere cu jucătorii pe care i-am avut, dar nu am fost lăsat. Sunt sigur că aș fi putut face lucrurile diferit. 

Repet, dacă cei din conducerea clubului mi-ar fi urmat strategia și mi-ar fi adus jucătorii pe care i-am cerut, sunt convins că lucrurile ar fi stat diferit”, a declarat Bonetti pentru Fanatik, după ce Dinamo a ratat barajul cu U Cluj.

VIDEO Remus Răureanu nu are încredere în viitorul lui Dinamo: „Nu au cum să termine sezonul!”

Citește și: 

Mircea Rednic, ULUIT de sumele pe care le încasează Zăvăleanu de la Dinamo: „Cum să accepți așa ceva!” + Cei 3 creditori care n-au fost de acord

A crescut la Dinamo, dar a spus „adio” echipei: „Nu-i lăsau să facă duș după antrenament! Le-am zis să facă la mine în cameră și mi s-a atras atenția. Parcă erau infractori”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează