FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Deivydas Matulevicius și-a găsit o nouă echipă în România!

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 17:09 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 20:34

CSM Reșița, formația prezidată de Cristian Bobar, își creionează lotul pentru viitorul campionat.

Rosso-nerii au obținut semnătura unui internațional lituanian, Deivydas Matulevicius, obișnuit cu fotbalul românesc unde a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani sau Rapid București. 

Noul antrenor al reșițenilor, Alexandru Pelici, se va baza, în continuare, pe mulți jucători importanți care au îmbrăcat tricoul CSM-ului și în stagiunea trecută. Au fost prelungite, în acest sens, contractele cu Victoraș Astafei, Laurențiu Buș, Cristian Danci, Laurențiu Breșneni sau Cristian Zimmermann. Alex Pelici a stabilit ziua de 22 iunie pentru reluarea pregătirilor în vederea noului sezon.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

FOTO Gafă de proporții pe unul dintre noile stadioane! Muncitorii au refăcut totul + acuze dure: „Sunt sute de nereguli”

CNI a aprobat! Stadion nou pentru o echipă de tradiție: „Pista de atletism rămâne”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează