FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

VIDEO Sinceritate maximă la FC U Craiova: „Eu sunt mercenar! Vreau să iau banii și să plec acasă”

Denis Ispas // foto: captură YouTube @ Telekom Sport
Denis Ispas // foto: captură YouTube @ Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 23:25 / Actualizat joi, 25 martie 2021 00:35

Denis Ispas (27 de ani), fundașul central de la FC U Craiova, liderul din Liga 2, a oferit un interviu debordant de sincer la finalul partidei cu Farul, scor 0-0, în care a văzut cartonașul roșu în minutul 87.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regular în Liga 2, oltenii ocupă prima poziție, dar nu sunt siguri de accederea în play-off. Denis Ispas, unul dintre stoperii trupei conduse de Eugen Trică, nu percepe ca formația sa să rateze promovarea în primul eșalon.

Denis Ispas: „Am venit aici să promovez!”

„Nici nu vreau să mă gândesc. Am venit aici să promovez. Am venit să joc, să ajut echipa. Nu am venit pentru altceva, să fac grupuri, mie-mi place să zic că sunt mercenar. Merg acasă, urmează să am o familie și trebuie să văd interesul familiei mele. Nu mă interesează nimic altceva, decât să câștige echipa, să îmi iau banii și să plec acasă. O spun răspicat, că asta sunt. Un om corect care spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe. Pot să fiu judecat de toate galeriile din lume, eu o să rămân la fel”, a declarat Ispas la TV Telekom Sport. 

Acesta spune că și-a asumat un risc prin faultul comis în minutul 87, care a provocat eliminarea sa, și își „urechează” colegii pentru că l-au pus într-o astfel de postură. 

„Când joci într-un colectiv îți asumi anumite riscuri. Asta am făcut, eram nervos și sunt și acum, nu poți în minutul 80 și ceva să bagi minge în centru când echipa este desfăcută. Nu poți! Trebuie să fim mai conștienți, mai responsabili și să nu ne asumăm riscuri în minutul 80 și ceva, când nu mai exista jumătatea terenului și se juca pe contre. Sunt supărat, e evident, dar bucuros că nu s-a luat gol și am obținut un punct. 

Mai avem o șansă, dacă suntem deștepți și profităm de ea o să vedem duminică. Eu nu pot să îmi ajut echipa 1-2 etape, dar când voi reveni voi încerca să o fac. Cine intră, să intre conștient și să ajute echipa”. 

Avem un exces de zel care ne costă. Sper să fim o echipă în primul rând, din toate punctele de vedere. Venim după o schimbare de antrenor, benefică sau nu, lăsăm suporterii și lumea să judece. Noi muncim, sperăm să o facem din ce în ce mai bine și să ne îndeplinim obiectivul: promovarea. După asta, fiecare își continuă viața și mergem înainte.
- Denis Ispas, FC U Craiova

Clasament Liga 2: FC U Craiova este lider

Mai multe știri din Liga 2: 

Eugen Trică, după semieșecul cu Farul: „N-am mai văzut așa ceva în Liga 2!”

U Cluj sau Petrolul, OUT! Ce șanse mai are Rapid, după meciul din Bănie » Urmează o ultimă bătălie infernală în Liga 2: echipele ca și calificate în play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
george_br
george_br  •  25 Martie 2021, 23:25
Postat de aristofan pe 25 Martie 2021, 22:46

Adevarul e ca sunteti niste mercenari si aia din teren si voi astia de la PS97. Prestati doar cat e banul. Am vazut acum cativa ani aici in Craiovita pe langa o carciuma de cartier niste drosophile din astea fani FCU - imaginea standard a fanului boovean. Am prins doar o idee ..."acum are bani, faceeee echipa !". Am compilat imediat ca este vorba despre Mititelu.

Tu vorbesti de mercenari, ba? Mai si vorbesti, cand tu si astia ca tine v-ati ***? Hai, plimba ursul de-aici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aristofan
aristofan  •  25 Martie 2021, 22:46

Adevarul e ca sunteti niste mercenari si aia din teren si voi astia de la PS97. Prestati doar cat e banul. Am vazut acum cativa ani aici in Craiovita pe langa o carciuma de cartier niste drosophile din astea fani FCU - imaginea standard a fanului boovean. Am prins doar o idee ..."acum are bani, faceeee echipa !". Am compilat imediat ca este vorba despre Mititelu.

george_br
george_br  •  25 Martie 2021, 22:29
Postat de Nanu Daniel pe 25 Martie 2021, 21:00

Habar nu aveti de ce UEFA are acea regula, nu va duce capul...! UEFA prin acea regula de 3 ani vrea sa protejeze echipele de eventuali bau-bau financiari. Sa presupunem ca un *** ca Abramovich sau ca ala de la Leipzig care a inventat RB Leipzig peste noapte incepe cu un Bau Bau din asta din ultima liga si castiga Cupa cum spuneam...automat ajunge in Europa . Dar UEFA ce zice ? ...ca si in cazul Fair Play-ului financiar : - Nu nene tu cu banii tai ai alterat competitia interna , stai tu 3 ani pe margine ca asa vrem noi...Este o alta latura a Fair Play-ului financiar si nu altceva... Pe UEFA n-o doare daca echipa infiintata este nou creata sau isi reia activitatea dupa o lunga perioada, n-o intereseaza istoria acelei echipe sau istoria pe care o are pe masa instantelor de judecata. Este o hotarare a UEFA, plata, fara skepsis, inodora si incolora precum ...esti tu. Sincer, tu parca ai fi copilul UEFA ! :)

Cine sa-si reia, baaa, activitatea? Sectia de fotbal a vechiului club Universitatea Craiova s-a desprins de clubul-mama, devenind FC Universitatea, cea care a ajuns pana la urma in mainile lui Mititelu, samd... Ce activitate sa-si mai reia sectia aia de fotbal, din moment ce ea era "pa" din momentul in care s-a desprins de clubul CS Universitatea? Ce-ti mai place sa latri...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează