FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - FARUL

Eugen Trică, după semieșecul cu Farul: „N-am mai văzut așa ceva în Liga 2!”

Eugen Trică / Sursă foto: Facebook FC Universitatea Craiova 1948
Eugen Trică / Sursă foto: Facebook FC Universitatea Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 21:34 / Actualizat marti, 23 martie 2021 21:56

FC U Craiova rămâne fără victorie după revenirea pe „Ion Oblemenco”! Oltenii au remizat cu Farul, scor 0-0, și mai amână cu o etapă accederea matematică în play-off. Deși a revenit pe primul loc, gruparea alb-albastră nu e sută la sută sigură de calificare. 

  • Craiova și-ar putea asigura calificarea în play-off abia în ultima etapă, când joacă în deplasare cu CSM Reșița.

Revenit la cârma echipei pe care a promovat-o din Liga 3 în liga secundă, Eugen Trică a trasat concluziile după meciul cu Farul. Tehnicianul oltenilor nu e supărat din cauza insuccesului de pe teren propriu și încearcă să le ridice moralul jucătorilor pentru meciul cu CSM Reșița.

Eugen Trică: „Totul va reveni la normal cu Reșița”

„A fost o partidă echilibrată, cu ritm, cu momente bune pentru ambele echipe. Sunt foarte mulțumit de determinare și de agresivitate, ceea ce nu văzusem până acum. Suntem pe drumul cel bun, păcat că nu am avut realizări. Mă declar mulțumit cu acest punct. Am revenit pe primul loc, ceea ce e un lucru foarte bun. Nu se întâmplă nimic cu băieții, dar nu reușim să marcăm. Sunt mulțumit de acest punct luat contra echipei care joacă cel mai frumos fotbal din Liga 2. Jucătorii n-au de ce să fie supărați. Vom marca împotriva celor de la Reșița, iar totul va reveni la normal. 

Pentru noi, meciul cu Reșița e o presiune în plus. Totul depinde doar de noi. Trebuie să mergem, să câștigăm și să ne calificăm în play-off. Eu n-am mai văzut o bătălie atât de interesantă în Liga 2, ceea ce e foarte bine pentru fotbalul românesc”, a spus Eugen Trică, la Look+.

Cu Peluza Sud '97 în spate, sunt sigur că rezultatul ar fi fost altul - Eugen Trică, antrenor FC U Craiova 1948

Programul ultimei etape din Liga 2

VIDEO Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Vezi și: 

FC U Craiova 1948 - Farul 0-0 » Oltenii rămân fără victorie după revenirea pe „Ion Oblemenco”!

Flavius Stoican, exuberant: „Poate să vină Guardiola, Mourinho, eu sunt aici cu voinicii mei! Mergem până în pânzele albe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează