FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - FARUL 0-0

FC U Craiova 1948 - Farul 0-0 » Oltenii rămân fără victorie în 4 meciuri pe noul „Oblemenco” și stau cu emoții în ultima etapă

Craiova se duelează cu Farul / Sursă foto: Facebook FC U Craiova 1948
Craiova se duelează cu Farul / Sursă foto: Facebook FC U Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 21:30 / Actualizat marti, 23 martie 2021 21:35

FC U Craiova n-a obținut prima victorie din 2021 nici sub comanda lui Eugen Trică. Alb-albaștrii au remizat, scor 0-0, meciul jucat pe „Ion Oblemenco” împotriva Farului Constanța. Oltenii și-ar putea asigura calificarea în play-off abia în utlima etapă, când joacă în deplasare cu CSM Reșița.

Victoria n-a venit pentru FC U Craiova nici la cel de-al doilea meci consecutiv jucat pe „Ion Oblemenco” în acest sezon. Revenirea oltenilor pe stadionul-mamă le-a adus „juveților” un singur punct în acest an. Contra Farului, Craiova a dominat autoritar prima repriză, fără a-și crea însă ocazii importante. Cel mai aproape de gol a fost Robert Răducanu, în minutul 14, dar șutul său din interiorul careului a fost reținut de Dur-Bozoancă. 

Farul a stat la „cutie” și a sperat că va da lovitura pe contraatac. Tactica „marinarilor” a fost aproape să de aroade, dar goalkeeper-ul Craiovei, Robert Popa, a fost atent la șuturile lui Cruceru și Banyoi. 

Craiova a „tremurat” în repriza secundă

Craiova n-a mai contat în repriza secundă, continuând și în mandatul lui Eugen Trică seria evoluțiilor palide din 2021. O altă veste proastă pentru „Jose” a venit în minutul 62, când titularul din poartă s-a accidentat și a fost schimbat cu Enache, o rezervă de doar 17 ani. 

Oltenii și-au luat definitiv gândul de la victorie în minutul 87, când fundașul Denis Ispas a văzut cartonașul roșu. Acesta l-a faultat pe Măzărache din postura de ultim apărător, iar „centralul” Lucian Rusandu nu l-a iertat. S-a încheiat 0-0, iar lupta acerbă pentru play-off se va tranșa în ultima etapă. 

FC U Craiova - Farul 0-0

FINAL de meci în Bănie. Craiova și Farul au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar oltenii rămân fără victorie după revenirea pe „Ion Oblemenco”. 
min.87:  Craiova rămâne în 10! Măzărache scapă singur spre poarta oltenilor, iar Ispas îl faultează din postura de ultim apărător. Fundașul alb-albaștrilor e eliminat, iar finalul de meci se anunță a fi incendiar!
min.74: Farul are o ocazie majoră: execuția periculoasă a lui Măzărache ocolește de puțin poarta Craiovei.
min.73: Două schimbări la Craiova: ies Raicea și Claudiu Bălan, intră Andrea Compagno și Valentin Munteanu.
min.66: Încă o modificare în partitura lui Ianis Zicu. Antrenorul Farului îl trimite în luptă pe Măzărache și îl scoate pe Banyoi. 
min.62: Schimbare de portar la Craiova. Robert Popa (18 ani) nu mai poate continua partida, fiind înlocuit cu Enache (17 ani). Titularul din poarta alb-albaștrilor acuză dureri la coapsă, după o degajare din colțul careului de șase metri.
min.60: Răducanu pătrunde în careu și șutează periculos, mingea se duce pe lângă stâlpul din stânga al porții lui Dur-Bozoancă. 
min.54: Încă o schimbare la Farul: a părăsit terenul Bălan, în locul său intrând Silaghi.
min.46: Prima schimbare la olteni. Iese Williame Baeten, intră Marian Anghelina.
min.46: Schimbare și în tabăra „marinarilor”: a intrat Ilie Damașcan, a ieșit Stoica. 
min.46: A început repriza secundă!

min.45: Pauză pe „Ion Oblemenco”. FC U Craiova și Farul sunt la egalitate, 0-0. 
min.43: Farul, aproape de deschiderea scorului înainte de pauză! Banyoi ajunge în poziție de finalizare, șutează în forță, dar Popa e atent și reține balonul.
min.42: Primul șut pe poartă al celor de la Farul. Cruceru scapă lejer de un adversar, trimite pe jos de la 18 metri, însă goalkeeper-ul Popa se întinde și respinge în corner. 
min.27: După un început alert, și ritmul atacurilor Craiovei s-a mai domolit. De minute bune, nici băieții lui Eugen Trică nu s-au mai apropiat de poarta constănțenilor. 
min.14: Acțiune în viteză a Craiovei, încheiată cu șutul în forță al lui Robert Răducanu. Șutul acestuia e reținut în doi timpi de Dur-Bozoancă. 
min.11: Oltenii încearcă să o surprindă pe Farul la o fază fixă. Centarea venită din corner s-a dus către marginea careului, de unde Williame Baeten a încercat o execuție spectaculoasă. Șutul belgianului s-a dus însă peste poarta lui Dur-Bozoancă. 
min:8: Alex Raicea e angajat excelent în banda dreaptă, dar se precipită și rateză șansa de a centra, defensiva oaspeților îndepărtând pericolul. 
min.5: Oltenii domină startul de meci, fără a-și crea însă ocazii importante de poartă. „Marinarii” n-au ieșit până acum din propria jumătate.
min.1: Start de meci pe „Ion Oblemenco”!

FC U Craiova 1948 - Farul, echipe de start

FC U Craiova (4-3-3): R. Popa – Gîț, Gugu, D. Ispas, R. Negru – C. Cristea, Albu, Baeten - Raicea, Cl. Bălan, Răducanu
Rezerve: M. Enache – Diakite, Anghelina, Luboya, Vl. Pop, Val. Munteanu, Andr. Ciolacu, Ad. Voicu, Compagno 
Antrenor: Eugen Trică

Farul (4-2-3-1): Dur-Bozoancă – Băjan, M. Leca, Antoche, Carabela - Cărăruș, Liv. Mihai -Fl. Bălan, Ant. Cruceru, Stoica - Banyoi
Rezerve: Fara – I. Ursu, D. Panait, Greu, Damașcan, Bîrnoi, Măzărache, Rob. Silaghi, Pelivan
Antrenor: Ianis Zicu

Arbitru: Lucian Rusandu / A1: Laszlo Imre-Bucsi / A2: Stelian Slabu 
Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Peluza Sud '97 amenință cu acte de violență, înainte de FC U Craiova 1948 - Farul: „Matrapazlâcurile sunt la ele acasă!”

Programul ultimei etape din Liga 2

VIDEO Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Citește și alte știri din Liga 2:

Nu se joacă! Eugen Trică, prima decizie importantă la FC U Craiova 1948 » Ce veste au primit jucătorii

EXCLUSIV Analiza dezastrului de la Rapid: „Problema nu e la echipă, ci la conducere! E o luptă internă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
aristofan
aristofan  •  24 Martie 2021, 10:08
Postat de george_br pe 24 Martie 2021, 09:36

Genul asta de executii de tip mafiot de poarta la Marele Partid. Si la voi, ca si la noi, lucrurile s-au desfasurat dupa acelasi calapod. Aia doi(Penescu si Mititelu) deranjau deja foarte mult si trebuiau "decapitati", ceea ce s-a si intamplat. Metoda asta este des folosita, face parte din adn-ul Partidului..

"Opinia publica are memoria scurta"... o celebra vorba adevarata. Ati uitat evenimentele asa cum s-au desfasurat, va amintiti franturi si acum umpleti golul cu propriile frustrari...Baieti Penescu si Solomon au fost arestati la pachet ...MITA dovedita (mai tineti minte?). Nu a fost nicio regie, nicio executie Solomon era PSD-ist cand a primit mita...Va place sa aberati pe aici in stil ... mafiot. :)

george_br
george_br  •  24 Martie 2021, 10:00
Postat de aristofan pe 24 Martie 2021, 00:37

Ma pofteste la munca un brailean ...Ete na comedie ! Tinere, U Craiova este munca craiovenilor si semnul ca acestia au muncit bine este insasi istoria U Craiova. U Craiova este a noastra, ia-ti gandul de la ea si tu si ceilalti profani ! Auzi la el, sa ma duc la munca ! Muncesc de dimineata pana seara, nevasta-mea ma pune la munca, fiu-meu ma calareste si el. Da hooo, sa-mi mai trag si eu sufletul un pic ! Pomana primeste tac-tu ba, nu noi !

Am mai gasit discursul asta nationalist la voi, postacii clonei... v-a dresat Olga sa repetati seara la culcare expresii gen "Craiova e a noastra"... "glia stramoseasca"... etc. Bai baiatule, Universitatea Craiova este a tuturor celor care o iubesc, indiferent in ce colt de lume se afla. A voastra e facatura aia suie, vopsita cu Galus. De fapt nici aia nu e a voastra, e o jucarie a Olgai si a acolitilor ei din partid, cu care va amageste, rade de voi si va manipuleaza in interesul lor. Rasilor, va meritati soarta!

george_br
george_br  •  24 Martie 2021, 09:36
Postat de dobrin pe 24 Martie 2021, 02:16

Penescu a fost executat pe criterii politice ca sa i se ia PIC-ul ca incepuse sa deranjeze. Rotaru de de 100 de ori mai vinovat ca Penescu, dar e sustinut politic. FC Arges a intrat in faliment, activele au fost scoase la licitatie, etc. Nu suntem dati in judecata pentru ca n-are cine. Nu ne-am bagat sa dezafiliem pe nimeni, nu am facut ilegalitati, totul a fost cat se poate de transparent.

Genul asta de executii de tip mafiot de poarta la Marele Partid. Si la voi, ca si la noi, lucrurile s-au desfasurat dupa acelasi calapod. Aia doi(Penescu si Mititelu) deranjau deja foarte mult si trebuiau "decapitati", ceea ce s-a si intamplat. Metoda asta este des folosita, face parte din adn-ul Partidului..

Vezi toate comentariile (73)
Comentează