FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Detalii despre cazul de coronavirus de la FC Argeș » Cine e persoana infectată + reacția președintelui: „Am obținut acceptul DSP pentru a ne antrena”

FC Argeș - CS Mioveni, partida din play-off-ul ligii secunde care trebuia să se dispute în această seară, nu va mai avea loc. Sursă foto: Facebook FC Argeș
FC Argeș - CS Mioveni, partida din play-off-ul ligii secunde care trebuia să se dispute în această seară, nu va mai avea loc. Sursă foto: Facebook FC Argeș

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 16:32 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 16:43

FC Argeș - CS Mioveni, partida din play-off-ul ligii secunde care trebuia să se dispute în această seară, nu va mai avea loc, după ce o persoană din cadrul clubului piteștean a fost depistată pozitiv cu noul tip de coronavirus.

GSP.ro a luat legătura cu Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, care a lămurit problema ivită la echipa sa. Persoana infectată nu face parte din staff sau din lotul de jucători, însă, chiar și așa, meciul nu va avea loc până când argeșenii nu vor repeta testele. Până atunci, DSP Argeș le-a permis alb-violeților să se antreneze. 

„Persoana infectată nu e nici jucător și nu e nici din staff. Este un angajat din cadrul clubului. S-a făcut ancheta epidemiologică, a fost în contact cu alte două persoane din cadrul clubului, dar nu cu jucători. Este asimptomatic total și autoizolat acasă. 

Problema este că nu se mai poate juca astăzi. Am obținut acceptul de la DSP Argeș să ne antrenăm și să refacem testul vineri. Ieri fuseseră făcute testele jucătorilor, toate au ieșit negative. 

Meciul se va juca când FRF va găsi prima dată disponibilă, dar nu înaintea meciului cu Rapid (n.a - programat pe 21 iulie). Nu ne pică absolut deloc această amânare, eram foarte montați pentru meciul din această seară. Ce să facem, a căzut pe noi...”, a declarat președintele Consiliului de Administrație, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre Liga 2: 

UPDATE Meciul FC Argeș - CS Mioveni a fost amânat! FRF anunță: caz de coronavirus

OFICIAL Cine e omul de afaceri care a preluat 48% din acțiunile Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează