FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Dezastru la Rapid: "S-au oprit gazele şi curentul!" Patronii, ameninţaţi: "Moldovan n-are voie pe bancă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 17:25

Rapidiştii anunţă că se pregătesc de promovare, dar situaţia de la club nu este una foarte bună. Marian Rada, fostul antrenor al giuleştenilor, susţine că azi au fost oprite gazele şi curentul la Pro Rapid.

“Acest Cristescu a spus ca el e rapidist. L-am primit în anturajul clubului şi acum a ajuns să fie patron. Dar nu ştiu cît de patron este. Azi s-a oprit curentul la Pro Rapid, s-au oprit gazele", a spus Rada la SportTotalFM.

Încă sub contract cu Rapid, Rada îi ameninţă pe şefii clubului:

"Rapid dacă termină pe primul loc şi promovează trebuie să obţină licenţa. La ora actuală, în acte sînt antrenor oficial. Eu pot la meciul următor să mă prezint la joc, însă eu nu vreau să mai tulbur apele. Rapidul plăteşte amenzi de cîte ori apare Viorel pe bancă, pentru că încă nu s-au reglat toate actele.

Eu le-am zis să reziliem, dar să-mi plătească toate salariile, aşa cum scrie în contract. Trebuie să-si platească datoriile către angajati. Daca nu voi fi plătit ma voi prezenta pe banca tehnică şi asta este".

Nicolae Cristescu spunea în urmă cu două zile că Rada e plătit la zi: "I-am păstrat contractul pe care îl avea, îl plătim şi acum cu 3.000 de euro pe lună".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
daemmon
daemmon  •  17 Octombrie 2013, 13:56
Postat de joaquin pe 16 Octombrie 2013, 22:56

În al doilea rând , în al doilea rând ?? De două ori ?? Plus de asta , vezi că ”ați” se scrie legat , băi prăpăditule !

daca erai mai atent nu te faceai de cacao

just.rapid
just.rapid  •  17 Octombrie 2013, 08:07
Postat de joaquin pe 16 Octombrie 2013, 20:34

Ieri m-am nimerit (nu m-aș mai fi nimerit !) prin Julești . Ce să fac , aveam treabă la Bricostore . Bă , în momentul în care am coborât de pe pod , am simțit un miros fetid în mașină . Deci nene , în cartierul ăla , PUTE AERUL ! E ceva îngrozitor ! Trebuie folosite rute ocolitoare ! De-abia după trei zile am reușit să-mi aerisesc mașina , ținută în curte cu toate ușile deschise !

cred ca ai plecat cu mirosul ala de acasa... sau ... iti pute gura si de abia acum ai realizat;)

roby_rapid99
roby_rapid99  •  17 Octombrie 2013, 03:29

Ce bataie de joc da sa vina ba cu banii si sa plateasca odata toate datorile alea ce mari datori a mostenit astia ma ii mai intelegeam la 30 de milioane ca e mult dar nici 3 milioane de euro nu sunt in stare ca si asa salarile la jucatori astia care ii are rapid sunt egale cu zero

Vezi toate comentariile (27)
Comentează