FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluire colosală despre Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au «citit» ăia că-i stelist!!” + „FCSB este Steaua!”

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 10:50 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 11:10

Valeriu Răchită (53 de ani) a precizat în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, că Florin Talpan, juristul CSA Steaua, avea abonament la Rapid. În plus, Răchită spune că Talpan își depășește cu mult atribuțiunile în intervențiile sale publice.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Ai jucat la Steaua, dar și la FCSB.
- Eu sunt singurul jucător care a evoluat la cele trei Stele. Steaua lui Ceaușescu înainte de '90, Steaua lui Păunescu și a lui Marcel Pușcaș din '96-'99 și Steaua lui Becali între 2003 și 2005. Le-am prins pe toate, nu poate să-mi spună mie Talpan că pe mine m-a păcălit Becali și că n-am jucat la Steaua! Când avea domnul Talpan abonament la Rapid, în Giulești, până l-au «citit» ăia că-i stelist, eu am jucat la Steaua! Cum să mă păcălească Becali când în 2003 eu am jucat cu Liverpool și echipa era Steaua?

- Talpan e jurist, dar el a prins cam mult curaj în ultima perioadă.
- Își depășește atribuțiile foarte mult! Dacă a ajuns să spună că Oprița nu știe fotbal... Oprița din punct de vedere sportiv și-a îndeplinit obiectivul și a terminat pe primele două locuri promovabile direct. Juristul clubului și Departamentul juridic nu și-au făcut treaba, pentru că n-au reușit să găsească o soluție ca acest club de tradiție să poată juca în Liga 1! Și-atunci, cum vii tu să-l cerți pe Oprița că n-a câștigat cu Dinamo?!

- În scandalul ăsta tu cum te poziționezi?
- Steaua adevărată este cea care este susținută de marea majoritate a suporterilor, care joacă în roș-albastru și care ar trebui să fie în Ghencea. Din punct de vedere sportiv, eu spun că FCSB este Steaua! Nu și-a întrerupt activitatea. Din punctul de vedere al actului de identitate, este CSA.

„Pe Arena Națională sunt concerte, pe Ghencea e Talpan, noi nu avem unde să jucăm!”

Citește și:

Fanii CSA Steaua, mesaje dure către Florin Talpan și conducerea clubului: „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”
CSA STEAUA - GLORIA BUZĂU
Fanii CSA Steaua, mesaje dure către Florin Talpan și conducerea clubului: „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”
„Vasalul” lui Gigi e, de fapt, printre cei mai mari țepari! Topul cluburilor care l-au păcălit pe Becali + Cine i-a dat „plasă” 100%
fcsb
„Vasalul” lui Gigi e, de fapt, printre cei mai mari țepari! Topul cluburilor care l-au păcălit pe Becali + Cine i-a dat „plasă” 100%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
contrabas3
contrabas3  •  02 Iunie 2023, 20:01

Vali, știu că nu îl placi pe Becali și că te-ai luat foarte mult de el anii trecuți. Acum văd că te-ai mai liniștit. Știm că FCSB este Steaua, dar apreciem că ai spus și tu lucrul ăsta. Eram copil cânt tu jucai la Steaua în Ghencea. :)

forumeer
forumeer  •  02 Iunie 2023, 15:40

Ce zice Rachita si ce trece autorul in titlu :)). FC ZCsb 2003 Berceni ramane o clona sinistra, cam atat.

temujin
temujin  •  02 Iunie 2023, 14:15
Postat de elgabri pe 02 Iunie 2023, 12:54

Da cine i povestitorul ca nu am auzit in viata mea de el .

https://www.romaniansoccer.ro/players/1662/valeriu-rachita.htm

Vezi toate comentariile (9)
Comentează