LIGA 2  ·  TURRIS TURNU MĂGURELE

Dialog încins în direct la TV, între Cristi Bud și Erik Lincar: „Am fost 7 acolo, dar numai eu am fost exclus” / „Nu înțeleg cum ai o asemenea atitudine”

Duminica, 06 Octombrie 2019, 12:25

Cristian Bud (34 de ani, atacant) și Erik Lincar (41 de ani), fostul său antrenor de la Turris Turnu Măgurele, au purtat un dialog în contradictoriu pe seama excluderii din lot a fotbalistului din urmă cu o lună.

Bud a fost exclus de Lincar din lotul liderului din Liga 2 la începutul lunii septembrie, din cauza unor probleme disciplinare.

Ulterior, Erik Lincar a părăsit gruparea finanțată de fiul lui Liviu Dragnea, afirmând: „Relaţiile din ultima perioadă cu preşedintele clubului se deterioraseră. A fost vorba, în principal, de situaţia lui Cristi Bud după decizia mea de a-l scoate din lot. M-am oferit chiar să plătesc clauza de reziliere a jucătorului dacă asta era problema principală a conducerii şi să îmi recuperez ulterior banii”.

Acum, cei doi au discutat pe acest subiect în direct la TV Digi Sport:

Bud: „Nu sunt eu motivul pentru care a plecat Lincar. S-a zvonit că am băut și că am fost la nu știu ce chefuri”

Lincar: „Eu am spus că Bud a fost o parte principală din cauza căreia eu am plecat, dar au fost și alte 3 situații, iar eu am luat hotărârea că e mai bine să plec”

Bud: „Întrebați-l pe Lincar dacă i-am comentat sau i-am întors vorba la antrenamente vreodată. Nu cred că a fost o abatere disciplinară așa gravă încât să fiu exclus din echipă”

Lincar:Au fost niște lucruri normale, profesioniste (n.r. râde ironic)” 

Bud:Poate alții au făcut lucruri mai grave decât mine și nu s-a luat nicio decizie

Lincar: „Tu știi bine, după etapa a 4-a sau a 5-a am apreciat aportul tău, ai ajutat echipa. Adică nu poți să spui că antrenorul a avut ceva cu tine anume. Dar de la momentul Alexandria, când ai avut acel gest de la sfârșitul meciului...

Bud: „Am fost supărat pe mine atunci”

Lincar: „Ți se pare normal ca un jucător la sfârșitul unui meci să nu-și salute publicul și conducerea? După ai plecat unde ai plecat. Eu asta nu înțeleg. Ai ajuns la o experiență și o vârstă și tu ai o asemenea atitudine” 

Bud: „Am greșit, iar la a doua greșeală eu am fost exclus, deși am fost mai mulți acolo

Eric Lincar:Ați fost 2, dar nu vreau să intru în detalii

Bud:Am fost 7. Toată lumea mă sună și îmi spune că am dat antrenorul afară. Nu este adevărat, mi se pătează imaginea

VEZI ȘI:

OFICIAL Turris Turnu Măgurele are un nou antrenor! Florin Bratu a preluat liderul din Liga 2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (5)

steaua.libera  •  06 Octombrie 2019, 16:46

E cam conflictual Bud, a plecat cu scandal de la cel puțin 3 echipe. Iar scuza “Nu am fost doar eu” e jalnică, gen clasa a treia

badie  •  06 Octombrie 2019, 16:46
Postat de dubluv pe 06 Octombrie 2019, 16:41

cui ii pasa??

SI mie imi pasa

dubluv  •  06 Octombrie 2019, 16:41
Postat de rivaldinho pe 06 Octombrie 2019, 16:05

Mie imi pasa de exemplu. Lincar e un antrenor de mare viitor! Si exact ca si Reghecampf, nu tolereaza viata extrasportiva. Bud era casatorit cu o baschetbalista de la ELBA, "faina" fata, dar se pare ca acum e divortat. Prin strainatate s-a preocupat tot de distractie. Nu e familist omul.

cui ii pasa??

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1