FOTBAL  »  LIGA 2  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Diana Munteanu, apariție incendiară la un eveniment » Cum se menține în formă fosta soție a lui Claudiu Niculescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 15:10 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 15:26

Prezentatoarea TV a atras toate privirile Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a fost prezentă joi seara, la un eveniment, unde a atras toate privirile celor din jur. Vedeta a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, decoltată și foarte sexy. 

Claudiu Niculescu și Diana Munteanu au fost căsătoriți în perioada 2007-2014 și au împreună un băiat, care seamănă perfect cu tatăl lui. 

Antrenorul, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorit înainte cu Lidia, care i-a dăruit doi copii. Acum, Diana Munteanu are 44 de ani și se află într-o formă de invidiat.

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, arată mai bine ca niciodată. Dieta echilibrată și sportul au dat rezultate, iar la 44 de ani este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. 

Chiar dacă i s-a spus că exagerează și că pare a fi în prag de anorexie, Diana a mărturisit că se simte mai bine ca niciodată.

+36 FOTO

Cum se menține Diana Munteanu în formă 

Prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena 1 a fost criticată de-a lungul timpului că e prea slabă, însă acum, într-un interviu pentru revista OK! Magazine, vedeta a spus câteva kilograme are. 

„Mie îmi pari foarte slabă în poză”, „Mai mănâncă și tu ceva!”, „A dispărut și buricul, prea slabă, fă niște analize, pentru binele tău”, sunt câteva dintre mesajele primite acum ceva vreme pe Instagram de Diana Munteanu. 

Chiar dacă oamenii au criticat-o pentru silueta sa, vedeta se simte foarte bine în pielea ei. Muncește mult pentru a se menține în formă. 

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! 

Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”, a spus vedeta, care a mărturisit ce relație are cu înghețata, desertul ei preferat. „Ei, nu, la îngheţată nu renunţ! Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice!

 Dar asta mai vine şi odată cu vârsta”, a mai declarat prezentatoarea. „Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă. Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine…”, a mai adăugat ea. În urmă cu ceva vreme, vedeta a spus și în ce constă regimul ei alimentar. 

„În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

În toamna anului trecut, Claudiu Niculescu (46 de ani) a fost numit antrenor principal al echipei din liga a doua de fotbal CSC 1599 Şelimbăr, iar recent și-a prelungit înțelegerea.

+36 FOTO

Citește și: 

Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu, criticat dur după ce a jignit-o pe Crina Abrudan: „Te-ai făcut de râs”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează