GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

FOTO Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu, criticat dur după ce a jignit-o pe soția unui component al Generației de Aur: „Te-ai făcut de râs”

Crina Abrudan. Foto: Instagram +49   FOTO
Crina Abrudan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 14:36 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 16:49

Mihai Zmărăndescu a stat față-n față cu luptătorul de MMA, Cristian Mitrea, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a fost tras la răspundere, după ce a jignit-o pe Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, la Survivor România 2023.

Mihai Zmărăndescu și Crina Abrudan au făcut parte din aceeși echipă la Survivor România 2023, însă au avut parte de neînțelegeri. Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a jignit-o pe soția lui Gabi Popescu. 

„Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, spunea Mihai în emisiunea de la PRO TV.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Cristian Mitrea dă de pământ cu Mihai Zmărăndescu, după ce a jignit-o pe Crina Abrudan

Cristian Mitrea l-a criticat în direct pe Mihai Zmărăndescu și nu s-a ferit să își spună părerea despre el. „Pentru mine a fost o dezamăgire. Nu mi s-a părut că ai fost la nivelul așteptărilor. Mă așteptam să fii puțin mai pregătit măcar fizic. A fost o foarte mare dezamăgire pentru mine caracterul ăsta. Eu cred că te-ai făcut de râs”, a spus Cristi Mitrea, care a amintit și de scandalul pe care tânărul sportiv l-a avut cu Crina Abrudan.

Și a continuat: „Te duci în niște zone atât de sensibile… Ai grijă, că ești la televizor. Te duci în niște zone foarte sensibile care nu o să-ți facă bine niciodată. Nu știi să le gestionezi. N-ai niciun fel de abilitate. Părerea mea este să dai dovadă de maturitate. Câteodată trebuie să controlezi ce scoți pe gura aia, că scoți prostii. N-ai creștere de acasă, frate!”

Mihai Zmărăndescu, vizibil deranjat de vorbele lui Cristian Mitrea

Vizibil deranjat de vorbele luptătorului de MMA, Mihai Zmărăndescu a răbufnit: „Da, eu înțeleg rolul lui domnul Cătălin aici. Este La Măruță. Acum tu ești în umbra lui și începi să dai în toată lumea care vine aici. Eu nu știu dacă tu ai fost în emisiune la Survivor, dacă ai cum să vorbești despre oamenii care au trăit acolo. Tu ar trebuie să te duci sezonul viitor și să ne dovedești de ce ești în stare”.

Prezentatorul emisiunii „La Măruță” i-a sugerat fiului lui Cătălin Zmărăndescu să îi ceară scuze Crinei Abrudan, însă el nici nu vrea să audă de așa ceva. „Nu am de ce să-i cer scuze. Și ea mi-a zis «Marș, nesimțitule!». De ce să-mi cer scuze?”.

Mai mult, Mihai Zmărăndescu nu a știut cine este Gabi Popescu. „Și soțul Crinei poate să vină. Generația de Aur, nu? Domnul Abrudan sau... Știu că e din Generația de Aur. Nu am făcut-o intenționat. Eu nu mai am nimic cu Crina”.

+7 FOTO

Cristian Mitrea: „Nu dai dovadă de 7 ani de acasă”

Cristian Mitrea nu s-a putut abține și a intervenit în discuție: „Pentru că este un lucru decent de făcut. Ești bărbat. Dar, în fine, lucrurile astea nu trebuie să te învățăm noi. Asta e trist. Că n-ai găsit un pic de modestie. Că nu dai dovadă de 7 ani de acasă”. Luptătorul de MMA a făcut referire și la scandalul pe care Mihai îl are cu tatăl său.

Tânărul nu a vrut să accepte criticile și a răbufnit: „Dar tu știi ce am trăit eu acasă? Ești în urmă cu situația! De unde știi ce a fost la mine în familie?”.

Cristian Mitrea este unul dintre cele mai importante nume din MMA-ul românesc. El are un palmares de 9 victorii și 2 înfrângeri, fiind primul campion de MMA la categoria grea, la profesioniști, din România.

Citește și:

Iubita unui baschetbalist care evoluează în România, imagini hot din vacanță

Cum ar fi? Presa catalană aruncă un zvon-bombă: Clara Chia l-ar fi înșelat pe Pique cu Pep Guardiola

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  07 Aprilie 2023, 20:14

Zmarandescu nu are nimic in comun cu sportul el a fost doar un *** in slujba unui *** atat si nimic mai mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează