FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - FC ARGEȘ 1-1

Dică acuză arbitrajul! Tehnicianul a făcut show la Chiajna: "Cred că nu suntem la şah, să nu ne atingem!"

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2019 14:33

Un nou meci, noi acuze la adresa arbitrilor. De această dată a venit rândul lui Nicolae Dică să facă scandal. Și să-l arate cu degetul pe Mircea Ardelean, din Arad.

"Din păcate, arbitrii au avut o zi proastă, adversarii au primit un 11 metri care nu a fost, am luat un gol dintr-un ofsaid de un metru. Când intram în careu, ajungeam în duel cu adversarul, cădeau şi imediat era fault. La un moment dat, i-am şi spus arbitrului: «Cred că nu suntem la şah, să nu ne atingem»", a spus Nick după partidă. 

Dică a continuat atacul: "De când am început campionatul am avut 4 penalty-uri pe care nu le-am primit, dar am primit gol cu mâna. Dacă nimeni din club nu iese, ies eu ca antrenor şi vorbesc! Păcat că a intervenit arbitrul în multe faze de joc şi a stricat, pentru că a fost un joc spectaculos, cu multe faze de poartă". 

CHIAJNA - FC ARGEȘ 1-1 
Au marcat: Batin (42) / Motroc (15) 
Chiajna: Greab - Paliu, Dumitraş, Albu, Vl. Olteanu - Hamzaoui (72 Al. Nica), R. Ivan - Ivanovici, Târcoveanu (83 C. Matei), Grădinaru - Batin (83 Bilal). Antrenor: Laurenţiu Diniţă 
FC Argeş: Agachi - Dănescu, Motroc, Şerbănică, Muşat (70 Oancea) - Brânzan, A. Panait, I. Şerban - R. Grecu, Buhăescu (77 M. Alexe), I. Năstăsie (65 Blejdea). Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează