FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Din nou la Primărie

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2008 00:00

Ieri a expirat termenul de plată al avansului de 2.931.600 de lei pentru pachetul majoritar de acţiuni la "U" Cluj. Societatea Oncos nu a efectuat plata, astfel clubul clujean a revenit la Consiliul Local. "În şedinţa de Consiliu de miercuri, se va clarifica această problemă. Obiectivele noastre sînt ca pînă în vară să scăpăm de datorii, după care să căutăm un nou stăpîn", a spus Dan Lazăr, reprezentantul CL în acţionariatul clubului. "U" are în momentul de faţă datorii de peste 2,5 milioane de euro. (Marius Tuhuţ)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  21 Decembrie 2008, 16:36

Doamne, ai grija de "U"! De-a lungul anilor a fost jefuita de bogatia ei materiala dar spiritul Universitatii nu ni-l va fura nimeni, chiar de va activa in cea mai de jos liga.

 •  21 Decembrie 2008, 09:37

trebuie gasit un investitor, echipa nu poate sa ramana Consiliului Local. Baietii sa joace in continuare, iar la anul, cine stie ... PROMOVAM! O sa avem stadion, o sa avem echipa, o sa avem si un nou patron! E timpul ca Universitatea sa iasa din conul de umbra si sa revina acolo unde-i este locul. NUMAI "U"!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează