FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - DINAMO

Lovitură după lovitură pentru Dinamo la Iași » Burcă a pierdut 4 jucători

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 14:37 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 17:49

Dinamo a avut o primă repriză de coșmar în meciul cu Poli Iași, intrând în dezavantaj la pauză, 1-2.

După gafa uriașă a portarului Filip Dujmovic, de la golul de 1-0, Ovidiu Burcă a primit mai multe vești proaste.

Fanii CSA Steaua, mesaje dure către Florin Talpan și conducerea clubului: „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”
CSA STEAUA - GLORIA BUZĂU
Fanii CSA Steaua, mesaje dure către Florin Talpan și conducerea clubului: „Circ ieftin la TV ai etalat / Privim versiunea 2.0 de la Palat”

Răzvan Patriche, Ahmed Bani și Neluț Roșu, accidentați în prima repriză Poli Iași - Dinamo

În minutul 14, căpitanul Răzvan Patriche s-a accidentat chiar la golul de 2-0. Acesta a făcut un sprint după un adversar, pe care nu l-a putut prinde, și a fost nevoit să iasă. Fundașul central se ținea cu mâna de coapsa stângă, acuzând probleme la mușchi.

+4 FOTO

În minutul 40, Ovidiu Burcă a mai pierdut un titular. Extrema Ahmed Bani (22 de ani) a căzut prost și a acuzat probleme la umăr. A încercat să continue, dar nu a mai putut și a fost înlocuit cu Andrei Florescu. El luase un galben și e suspendat astfel pentru turul barajului cu FC Argeș.

+4 FOTO

Neluț Roșu a primit și el o lovitură la glezna stângă, acesta fiind motivul real al înlocuirii de la pauză. Mijlocașul central a stat cu gheață la picior pe durata întregii reprize secunde. La final, în drumul spre vestiare, a fost surprins deplasându-se cu greu.

+4 FOTO

Dinamo l-a pierdut și pe Bena

În startul reprizei secunde, Dinamo a fost lovită încă o dată de ghinion. Fundașul francez Quentin Bena, intrat în locul lui Răzvan Patriche, a acuzat și el probleme medicale și nu a mai putut continua meciul. În locul său, Burcă l-a introdus pe Iulian Roșu, iar Gorka Larrucea a trecut în apărare.

+4 FOTO

Staff-ul medical al lui Dinamo va trebui să facă eforturi pentru a-i recupereze la timp pe cei trei pentru turul barajului, plus Bani pentru retur. „Câinii” vor juca pe 27 mai și 3 iunie în barajul de menținere/promovare, cu FC Argeș, iar Ovidiu Burcă va avea nevoie de ei pentru partida cu piteștenii.

Citește și: 

Ianis Guda, primul antrenor din istoria Viitorului, dezvăluire tare despre Hagi: „Gică s-a schimbat la față, a aruncat cu o portocală în staff și a strigat: «Băăă, altădată să-mi spuneți adevărul!»”

„După o săptămână cu Tamaș nu știam cum să scap” » Un dublu campion din Liga 1 dezvăluie: „Directorul sportiv spunea: «Ești băiat deștept, ai grijă de el»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  21 Mai 2023, 22:44

Si-au luat vacanta mai devreme

magic4ever
magic4ever  •  21 Mai 2023, 18:27

Ghinion sa pierzi 4 titulari pentru barajul cu Arges...

Aliluia
Aliluia  •  21 Mai 2023, 16:42
Postat de cpt.ahab pe 21 Mai 2023, 16:23

Când o avea față de Liga I. Deocamdată, e acolo unde-i este locul.

Multe echipe n au avut fara de liga 1, dar tot au ajuns. Ce fata au avut Arges, U Cluj, Petrolul, Uta? Fata de zbatere la retrogradare. In afara de primele 6-8 echipe din liga 1 in rest niciuna nu are fata de a fi acolo. Dar na, locurile trebuiesc ocupate cumva de cineva:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează