FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo îl ia la sentiment pe Dragoș Militaru, înainte de ultimele dueluri din play-off: „L-am văzut un tip foarte ambițios, va arăta asta până în ultimul minut”

Dragoș Militaru
Dragoș Militaru

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 17:00 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 21:05

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca roș-albii să promoveze direct în Liga 1. El a trimis un mesaj indirect către ardelenii de la Dej pentru duelul acestora de la Galați, al cărui rezultat i-ar putea ajuta pe „câini”.

Dinamo trebuie să depășească Oțelul cu un punct pentru a promova direct. Acum, e la 4 puncte în urma gălățenilor, va juca acasă cu Steaua și în deplasare la Poli Iași. Oțelul mai are deplasarea de la Buzău și meciul de acasă cu Unirea Dej, în care „câinii” își pun mari speranțe.

„Șansele pentru promovarea directă sunt mici, asta e realitatea. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne câștigăm punctele puse în joc.

Cred în coloana vertebrală a lui Militaru, l-am văzut un tip foarte ambițios. El a făcut din Dej o echipă foarte puternică și foarte bătăioasă și va arăta asta până în ultimul minut”, a spus Nicolescu la Fanatik.

„Dorinel îi terorizează”

Anterior, ex-dinamovistul Dănuț Lupu declarase pentru aceeași sursă: „Dinamo merita să promoveze direct, dacă ne luăm după meciurile directe cu Oțelul. Dar la cum vorbește Dorinel pe margine... îi terorizează. E greu să piardă Dorinel în ultima etapă”. 

Cu două victorii în ultimele două partide din play-off Unirea Dej ar fi calificată la baraj, pentru că depinde doar de ea în acest moment. Va juca acasă cu Poli Iași și în deplasare la Oțelul.

Unirea Dej e la două victorii de baraj » Dragoș Militaru: „Vreau să fim la fel de motivați, la fel de răi!”
Unirea Dej
Unirea Dej e la două victorii de baraj » Dragoș Militaru: „Vreau să fim la fel de motivați, la fel de răi!”
Cum promovează Dinamo meciul cu CSA Steaua: „Vrei să îți «ferești» fiul de turmă?”
DINAMO - CSA STEAUA
Cum promovează Dinamo meciul cu CSA Steaua: „Vrei să îți «ferești» fiul de turmă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează