FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA DEJ

video Unirea Dej e la două victorii de baraj » Dragoș Militaru: „Vreau să fim la fel de motivați, la fel de răi!”

Unirea Dej e la două victorii de baraj FOTO: instagram.com/fc_unireadej_oficial
Unirea Dej e la două victorii de baraj FOTO: instagram.com/fc_unireadej_oficial

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 17:09 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 22:18

Unirea Dej a obținut cu Gloria Buzău prima victorie din play-off, 1-0 (Alex Pop, din penalty, în minutul 65). Antrenorul Dragoș Militaru este mulțumit de evoluția elevilor săi în această fază a sezonului și speră că vor obține locul de baraj pentru care luptă în ultimele două etape.

Ardelenii sunt la mâna lor: dacă înving Poli Iași acasă și Oțelul Galați în deplasare, vor juca barajul.

Dragoș Militaru: „E șansa noastră și vreau să profităm de ea”

„Am crezut că trebuie să ne vină și nouă rândul, pentru că am muncit foarte mult, am trecut prin multe în acest play-off. Am suferit, am și pierdut, am fost și egalați când poate meritam să câștigăm, am făcut puncte importante pe terenuri adverse, la Iași, la Buzău, la Dinamo și cred că meritam, băieții au muncit foarte mult și și-au dorit foarte, foarte mult această victorie, exact când aveam nevoie mai mare.

Trebuia să vină la un moment dat victoria, mă bucur că a venit acum și că suntem încă în cărți pentru un loc de baraj. Suntem la mâna noastră, depindem doar de noi, e un mare avantaj. Sperăm. Vreau să fim la fel de motivați, la fel de răi, pentru a ne atinge obiectivul acesta, pentru ei, pentru noi, pentru suporteri.

E șansa noastră și vreau să profităm de ea.

S-au parcurs niște etape de care aveam nevoie, pentru noi ca echipă, pentru noi ca oameni este exact ce trebuie. Cred că am învățat suficient de multe lucruri și aș vrea să continuăm la fel.

Intrând în play-off, ne-am propus ca obiectiv să ajungem pe un loc promovabil direct, pentru că eram la 4 puncte. Apoi, trecând etapele, am zis că vreau să jucăm cât mai bine și să vedem ce putem face, cu speranța că, dacă nu s-a putut un loc promovabil direct, [să prindem] un loc de baraj. Acesta a fost gândul nostru în permanență și nu ne-am abătut de la el niciodată”, a spus Militaru.

De-abia așteptam prima victorie din play-off! Am avut multe meciuri în care am dominat, am fost peste adversari, am avut ocazii, până la urmă trebuia să vină și prima victorie
Gabriel Fulga, atacant Unirea Dej

VIDEO Bucuria de după fluierul final al meciului Unirea Dej - Gloria Buzău 1-0

„Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”
DINAMO
„Rugăminte: veniți să facem minunea!” » Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională la Dinamo - Steaua + câte bilete au cumpărat deja „militarii”
Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile
OȚELUL GALAȚI - DINAMO 0-2
Au apărut imaginile: bătaie ca în „Green Street Hooligans” la Oțelul - Dinamo » Urmările evenimentelor reprobabile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Mai 2023, 19:40

D-ra Ioana, de ce ai pus clasamentul din sezonul regulat ?

Andrei127
Andrei127  •  12 Mai 2023, 19:21

Dar intrebarea este, vor primii licenta pentru Liga 1 sau totul va fi in van?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează